Maar… word je dan kaal?

Ik kan me voorstellen dat veel van jullie benieuwd zijn naar het antwoord op deze vraag, maar ‘m misschien zelf niet durfden te stellen. Maakt allemaal niks uit, ik vind het fijn om erover te schrijven. Schrijven is natuurlijk ook weer een soort van uitlaatklep. Maar goed, kaalheid is iets waar je liever niet over na wilt denken. Zeker aangezien ik een jonge meid ben en blij ben met mijn lange haren. Maar beter worden gaat voor alles, en als daar de bepaalde bijwerkingen bij komen kijken dan kunnen we daar niks aan doen. Dus ja, ik word kaal. En ja, het groeit terug.

Het laatste is precies wat de hematoloog in Maastricht tegen me zei. En ja, toen begonnen er wat tranen te rollen. ‘Vind je het erg?’ vroeg hij. Ja, ik vind het erg. Natuurlijk is haar ook ‘maar’ haar, maar zo’n kale kop is toch wel confronterend. En nog maar niet te bedenken hoe lelijk dat staat. Iets wat me vast heel onzeker zal maken, want kanker hebben is al erg genoeg. Kan dit er ook nog wel bij…

Gelukkig betekent dit niet dat ik binnenkort dan met een kort koppie rond ga lopen. Er zijn genoeg oplossingen! Bovendien zal het haar langzaam beginnen uitvallen, en niet alles tegelijk. Ik zal dan veel haren tegenkomen en er kunnen ook wat kale plekken ontstaan. In het begin kan ik mutsjes dragen (gelukkig zijn die super hip!) en als het echt niet meer gaat dan neem ik een pruik. Aanstaande maandag heb ik hiervoor een afspraak. Nu ik al mijn haar nog heb, kan er goed gekeken worden hoe het er precies uitziet en dat we iets uit kunnen zoeken dat zoveel mogelijk op mijn eigen haar lijkt. Aan de hand daarvan worden er dan een aantal pruiken besteld en dan kan ik kiezen. Er zijn pruiken van echt haar en synthetisch haar, maar die van echt haar zijn ook weer duurder en er wordt maar een deel door de verzekering vergoed. Maar goed, ik ben benieuwd! We zullen het gaan zien.

Daarnaast heb je misschien ook wel eens gehoord van hoofdhuidkoeling (cold cap). Kort gezegd is dit een methode om te zorgen dat het haar minder of niet uitvalt. De kans dat het hierdoor alsnog uitvalt is 50%, maar het valt altijd te proberen! De hoofdhuid wordt dan door middel van een kap (soort mega badmuts) gekoeld tot -5 graden. Hierdoor wordt de doorbloeding van de haarwortels minder en dan kunnen de cellen geen chemo opnemen waardoor ze minder beschadigd worden. Dit wordt vaak toegepast bij vrouwen met borstkanker, want dit is lokaal en dan kan het. Bij mij is het helaas niet van toepassing omdat je lympheklieren door je hele lichaam hebt zitten (het is een hematologische aandoening) en dan moet de chemo tot in de puntjes van de bloedvaten kunnen komen. Ze willen het risico gewoon niet nemen dat daar eventueel iets zou zitten wat de chemo dan niet kan bereiken. Jammer, maar ik zag het aan de ene kant ook niet echt zitten om met zo’n zware irritante kap op mijn hoofd te moeten zitten. Ik had hem namelijk gepast in het ziekenhuis, en ik kon het nou niet echt comfortabel noemen…

Verder hoop ik dat nu alles duidelijk is! Ik weet zelf natuurlijk ook niet precies hoe & wat, maar als er vragen zijn dan mag je die natuurlijk altijd stellen in de comments!

82 Reacties

 1. Milou 5 januari 2014 / 07:42

  Knap dat je hier zo over schrijft. Het is inderdaad wel een uitlaatklep voor je. Ik vind je heel sterk Lizzy!

 2. B 5 januari 2014 / 08:10

  Ik ben momenteel ook kaal vanwege chemo. Kaalzijn is niet leuk, maar het kaal WORDEN is nog veel erger. Overal haar (en dan ook echt overal!) en gekgenoeg kom je nauwelijks van dat haar af. Weken later vindt je het nog overal. Ik vond het uitvallen ook behoorlijk confronterend. Niet alleen deed het pijn(haarpijn is geen pretje!) maar elke keer dat je maar aan je haar zit of het wast, heb je plukken in je handen. Op een gegeven moment is het gewoon een opluchting om te scheren.

  Ik wens je heel veel sterkte de komende tijd. Laat het gewoon over je heenkomen en zie wat er komen gaat. En luister vooral niet naar alle horrorverhalen. Zo hoeft het voor jou namelijk helemaal niet te gaan!

 3. Ellie 5 januari 2014 / 08:11

  Heel knap dat je hierover zo uitgebreid schrijft en je lezers op de hoogte houdt.
  Ik had nog een vraagje; Wat ga je nu doen met de universiteit? Stop je je studies even of ga je door?

  Nog heel veel sterkte en moed!

 4. Marina 5 januari 2014 / 08:58

  Respect voor je openheid!

 5. Shauni 5 januari 2014 / 08:59

  Ik ben al meer dan een jaar een stille lezer maar nu moet ik toch even reageren. Over je site kom je echt heel erg volwassen, rustig en open over maar waarschijnlijk is je leven een rollercoaster nu.

  Ik wil je echt heel erg veel beterschap wensen want dat is wat je verdiend, je begon pas aan je nieuwe leven alleen op kamers en naar de universiteit en dan dit. Dit is niemand gegund maar je gaat er bovenop komen, dat zeg ik je. Ik hoop dat je veel hebt aan je familie en vrienden en dat zij je zullen steunen en zeker wanneer je het hardst nodig hebt.

  Ik vind het ten slotte knap dat je zo open aan het vertellen bent op je site over deze gebeurtenis in je leven want het lijkt me allesbehalve evident om te doen. Ik ga je blijven volgen en hoop snel beterschap te mogen lezen.

  Heeeel veel sterkte meid!

  • A 5 januari 2014 / 20:45

   Hier sluit ik mij volledig bij aan. Sterkte meid!!

 6. Josianne 5 januari 2014 / 09:19

  Wat goed dat je hier zo uitgebreid over vertelt. Het is inderdaad iets wat sowieso gaat gebeuren, hoe ontzettend,vervelend en kl*te het ook is. Ik wens je heel veel sterkte en beterschap!

 7. Jennifer 5 januari 2014 / 09:23

  Ik vind het echt heel knap hoe je erover schrijft, echt heel veel bewondering voor. Je bent een sterke meid!

 8. Resy 5 januari 2014 / 09:26

  Ik kom hier net via de blog van Femke (Younique) en heb echt respect voor je dat je er zo openhartig over schrijft! Ik wens je echt heel veel sterkte met het hele proces! X

 9. Charile 5 januari 2014 / 09:35

  Heel knap dat je hierover zo open schrijft! Je bent sterk <3

 10. Stefanie 5 januari 2014 / 09:36

  Ik vind het erg knap dat je hierover schrijft! Ik wens je heel veel sterkte in deze moeilijke tijd en hoop dat je er weer bovenop komt!

 11. Tineke 5 januari 2014 / 09:52

  Heel veel sterkte meid. Het lijkt me erg moeilijk voor je en ik vind het heel erg knap dat je hier zo open over bent!

  Liefs Tineke

 12. Mireille 5 januari 2014 / 10:29

  Ik had daar eigenlijk nog niet over na gedacht, maar het is natuurlijk een ‘normale’ reactie van chemo’s. Ik vind het nog steeds knap dat je er zo over kan schrijven. Mij lijkt het ook heel erg als ik kaal zou worden, want als meisje ben je toch gehecht aan je haren. Maar beter worden is inderdaad het belangrijkst. Heel veel sterkte!

  liefs Mireille

 13. Sophie 5 januari 2014 / 10:39

  Jij bent en blijft een prachtige meid met of zonder haar. Lizzy wat heb ik veel respect voor jou, hoe je dit zo schrijft, inderdaad misschien is het juist even fijn om het soms op deze manier een beetje van je af te schrijven. Heel veel sterkte!

 14. Dionne 5 januari 2014 / 10:42

  Ik vind het zo knap dat je er zo open over schrijft en dat je zo sterkt bent. Het komt wel goed, heel veel sterkte!

 15. Roos 5 januari 2014 / 10:50

  Hoi Lizzy,

  Ik heb echt zo een RESPECT en BEWONDERINGEN voor jou. Jeetje wat sta jij sterk in je schoenen, echt petje af!! Ik volg je site al jaren, maar was altijd een ‘lurker’. Ik kon het dit x niet laten om een comment achter te laten. Steeds als ik dit soort artikelen van jouw lees kan ik het niet laten om te denken ‘hoe zou ik reageren als dit mij zou overkomen?’ Een ding is zeker ik zou sws niet zo sterk als jij zijn. Net als velen lezers sluit ik mij ook aan, dat jij met deze motivatie en met de steun van alle lieve mensen om je heen deze ziekte gaat overwinnen. Je bent nog hartstikke jong, denk aan de mooie momenten die je nog mee gaat maken.

  Heel veeeel sterkte en beterschap!!

  Liefs, Roos

 16. Vera 5 januari 2014 / 10:59

  Super goed dat je hierover durft te schrijven! Ik heb echt veel respect voor je!
  Heel veel Sterkte!

 17. Janouk redfashionhead.nl 5 januari 2014 / 11:00

  Tuurlijk is het erg :( Het is toch een stukje van je vrouwelijkheid! Maar er zijn ook pruiken he :) Dan ziet niemand het :) Ik wens je echt ontzettend veel sterkte en ik vind het super knap dat je hierover durft te schrijven <3

 18. tesss 5 januari 2014 / 11:07

  aaah! is idd niet leuk, je hecht toch veel waarde aan je haar! maar beter worden gaat idd boven alles!! Ontzettend dapper hoe open je alles beschrijft. <3!

 19. Marloes 5 januari 2014 / 11:14

  Respect! Heel veel respect voor jou! Mijn tante maakte haar pruiken altijd fun door drie totaal verschillende haarstijlen te nemen. Kort, lang, verschillende kleuren. Daar moest ze altijd erg om lachen. Haar haar is inmiddels weer terug. Hopelijk zal het voor jou ook zo gaan!

 20. Kiki 5 januari 2014 / 11:21

  Ik vind het zó knap van je dat je hier over schrijft. Ik heb heel veel respect voor je Lizzy. Het wordt een moeilijke tijd maar ik heb echt zo veel bewondering voor jouw positiviteit. Heel veel succes de aankomende tijd en ik hoop dat je een mooie pruik kan vinden en je er niet zo onzeker over hoeft te voelen. <3 Liefs

 21. Jessica 5 januari 2014 / 11:23

  Ik krijg iedere keer echt kippenvel als ik jouw verhalen lees. Ik vind het zo erg dat dit jou allemaal overkomt. Jou, als jongvolwassene, pas begonnen aan de universiteit. Dit is niet waar je dan ineens mee geconfronteerd wil worden; nooit trouwens. Ik heb de indruk dat je een heel sterke vrouw bent. Dus: blijf er in geloven en geef niet op!

 22. Maria 5 januari 2014 / 11:27

  Misschien wel leuk voor jou om te lezen: Meisje met negen pruiken van Sophie van der Stap.
  Veel sterkte de komende tijd!

 23. Sarah 5 januari 2014 / 11:31

  Ik heb echt zoveel respect voor je Lizzy. Je schrijft zo duidelijk en toch ook mooi over zoiets moeilijks.Het lijkt me vreselijk om je haren te zien uitvallen.. Ik begrijp dat je, je dan lelijk kan voelen hoewel ik zeker weet dat jij ook prachtig bent zonder haar. Het is toch iets waardoor mensen het ook aan je gaan ‘zien’ dat er wat met je aan de hand is en ik snap dat dat onzeker kan maken en het dan fijner is om een pruik op te hebben. Hoewel ik ook weer veel respect heb voor mensen die ervoor kiezen gewoon ‘kaal’ de deur uit te gaan.

 24. Mariska 5 januari 2014 / 11:34

  Het is allemaal niet niks :( ik wil je bij deze heel erg veel sterkte en succes wensen !

 25. Amelie 5 januari 2014 / 11:53

  Super knap dat je hier over durft te schrijven!! Zeker als blogger is het natuurlijk heel confronterend als je geen haar meer hebt (omdat je toch foto’s enzo van jezelf op de site plaatst), maar je gaat het rocken!! Helemaal kaal is natuurlijk niet leuk, maar over een tijd, als alles weer goed is (want ik ben er van overtuigd dat je die kanker helemaal de kop in drukt!) gaat een krot koppie je vast ook heel goed staan!

 26. Fleur 5 januari 2014 / 11:54

  Petje af dat je hier zo open over schrijft.
  Ik vindt het zo oneerlijk voor je, gelukkig is het goed te behandelen!
  Ik heb heel veel respect voor je hoe je er nu mee om gaat!

 27. Rachelle 5 januari 2014 / 11:55

  Wat ben jij sterk zeg! Ik heb echt enorm veel bewondering voor je Lizzy.
  Heel veel sterkte de aankomende periode?

 28. Kelly 5 januari 2014 / 12:00

  Ik vind het echt ontzettend knap dat je hier zo over schrijft. Je bent een sterke meid! Ik heb enorm veel bewondering voor. Ik wil je heel veel sterkte wensen te komende tijd!

 29. Manon 5 januari 2014 / 12:16

  Jeetje, dit stukje raakte me wel even, goed dat je erover schrijft en heel veel sterkte de komende tijd!

 30. LNNK 5 januari 2014 / 12:18

  Wat een kl*te ziekte is het ook. Ik wil je heel veel sterkte toewensen de komende tijd!

 31. Nikki 5 januari 2014 / 12:20

  Is het geen optie om je eigen haar nu al korter te laten knippen en van het geknipte haar een pruik te laten maken? Lijkt een beetje op doneren, maar dan eigenlijk voor jezelf. Ik weet niet of het kan, maar ik dacht eraan omdat ik mijn haar zelf laat groeien tot het lang genoeg is om te doneren :)

  • Nem 5 januari 2014 / 12:43

   Zoals je ziet kan er bij Lizzy geen 25cm af; zou ze een korte pruik krijgen én de kosten zijn enorm!

 32. roos 5 januari 2014 / 12:37

  Ik vind het echt zo knap dat je hier zo open over durft te schrijven Lizzy. Ik weet niet zo goed wat ik verder moet zeggen, dus heel veel sterkte de komende tijd.

 33. Tess 5 januari 2014 / 12:40

  Knap dat je hierover schrijft! Het is wel fijn dat er zulke mooie pruiken bestaan, want ik hoop niet dat je je er onzeker door gaat voelen. Je bent een prachtige meid. Heel veel sterkte de komende tijd.

 34. Tamara 5 januari 2014 / 12:40

  Echt ontzettemd heftig wat je mee moet maken. Respect voor de openheid en hoe je er (met je familie samen) mee omgaat!

 35. Nem 5 januari 2014 / 12:46

  Meis! Ik volg je al een tijdje en ik ben blij dat je er zo over kan schrijven. Ik vond het vreselijk, dat haar overal en dat m’n vriend dan weer wakker werd met een pluk haar op zijn kussen, doucheput elke dag leeghalen.. Dat eerste begin is kut maar daarna was ik zo ziek dat het me weinig meer kon schelen. Uiteindelijk kwam er een ander middel en toen stopte het, inmiddels zijn die plekken/stukken weer redelijk aangegroeid en draag ik m’n haar vooral schuin in een vlecht :)

  Kort koppie / Bob zou je ook goed staan! Dit is je kans :) It’s going anyway! Liefs en ik denk aan je

 36. Kim 5 januari 2014 / 12:50

  Jeetje wat ben jij sterk! Heel veel sterkte

  liefs,
  Kim

 37. fatma 5 januari 2014 / 12:50

  Hee lieve sterke lizzy! wederom bewonderingswaardig dat je r zo over schrijft, ik heb zo veel respect voor je! Je bent zelf mooi, zowel van binnen als van buiten, haar is slechts secundair, primair is het essentiele dat je weer beter word. Of je nou wel of geen haar hebt of je nu een pruik hebt of een bob hebt of een kort kapsel hebt, je bent een awesome persoon! x

 38. Kelly 5 januari 2014 / 12:51

  Wat knap dat je er zo over vertelt. Hoewel ik het vreselijk voor je vindt, vind ik je verhalen ook waard om te volgen. Ik heb het 3 keer van heel dichtbij meegemaakt en weet wat voor impact het kan hebben. Je lijkt me zo sterk en zo wijs. Ik wens je alle goeds toe de komende periode!

 39. Roos 5 januari 2014 / 12:53

  Hoi Lizzy. Ik heb echt zo ontzettend veel respect voor je!!! Ik vind het knap van je dat je oplossingen zie en positief blijft! Echt heel erg sterk van je!! Ik wens je heel veel sterkte en ik ga ervan uit dat we op je blog kunnen lezen hoe het straks ook met je gezondheid weer beter zal gaan.

 40. Yasmina 5 januari 2014 / 12:57

  Respect. Je kan een voorbeeld nemen van Talia Castellano. Zij was een zeer jong gedreven positieve youtuber met kanker.
  En nogmaals dubbel respect hoe jij alles opvat en ermee omgaat.

 41. Suzanne 5 januari 2014 / 13:01

  Ik vind het erg dapper hoe je er over schrijft. Ik zou het mijzelf met geen mogelijkheid kunnen voorstellen hoe zoiets moet zijn. Het lijkt mij vreselijk. Fijn dat je van je af kan schrijven op je blog en ik zal het zeker blijven lezen. Je doet het geweldig, je kan er trots op zijn. En dan het haar, dat lijkt me ook erg confronterend. Maar gelukkig zijn er oplossingen voor! Je bent een topper!

 42. Cato 5 januari 2014 / 13:14

  Knap dat je hier zo goed over schrijft. Heel veel sterkte & geluk toegewenst.

 43. Nadia 5 januari 2014 / 13:16

  Jeetje, wat knap dat je dit zo kunt schrijven! Ik wil je zeker veel sterkte wensen! x

 44. Carlijn 5 januari 2014 / 13:18

  Wow wat heftig. Heel veel sterkte en kracht toegewenst lizzy.

 45. Monique 5 januari 2014 / 13:21

  Wat knap dat je hier zo open over schrijft. Heel veel kracht en sterkte toegewenst! xx

 46. Lisa 5 januari 2014 / 13:23

  Wow. Ik ben een enorme lurker, nooit reacties geplaatst of iets dergelijks terwijl ik je al zeker 2jaar volg nu. Denk ik. Maar wat heftig! Look at the bright side, je bent een 2e Talia. Zij was ook een enorm mooi meisje, zonder haren. Helaas. Lekker uitleven op je makeup. Ik wens je enorm veel sterkte, ook voor jouw familie.

 47. Laura 5 januari 2014 / 13:27

  Wat heftig! Heel goed dat je hierover schrijft. Ik denk zeker dat het je zal helpen. Heel veel sterkte, Lizzy!

 48. Charlotte 5 januari 2014 / 13:34

  Onwijs veel respect voor jou lieve lizzy! Hoe je dit oppakt is zo goed en je bent zo sterk! Natuurlijk is het absoluut niet leuk maar inderdaad, er bestaan hippe mutsjes en mooie pruiken. Het komt allemaal goed en je komt er wel! Met of zonder pruik, je bent prachtig! <3 heel veel sterkte.

 49. Lara 5 januari 2014 / 13:55

  Ik heb heel veel bewondering voor je hoe je ermee omgaat. Ik vind je heel sterk en dapper! Woorden schieten altijd een beetje tekort in zo’n situatie, maar ik wil je heel veel kracht toewensen xx

 50. EllaNola 5 januari 2014 / 14:06

  Oh Lizzy je bent zo sterk! Mijn haren vallen sinds 2 maanden zomaar uit, ik ga hiervoor dinsdag naar de dokter.. Succes!! XX

 51. Tedje 5 januari 2014 / 14:14

  Onwijs knap dat je blog je uitlaatklep is. Je bent zo sterk!

 52. Anne Solveig 5 januari 2014 / 14:16

  Goed geschreven Lizzy, moet er toch wel even van slikken. Over een poosje ben je nog net zo mooi als je nu bent. Met je eigen haar, geen haar, ander haar, of je nieuwe haar! :)

 53. Robin 5 januari 2014 / 15:17

  Wat knap hoe je hier zo open over durft te zijn. Het lijkt me ontzettend moeilijk om met kaal worden geconfronteerd te worden op zo’n jonge leeftijd, op elke leeftijd eigenlijk. Maar je bekijkt het inderdaad op een goeie manier heel positief, tegenwoordig heb je mooie pruiken en mutsjes.
  Be strong! Liefs xx

 54. Stacey 5 januari 2014 / 15:42

  Lieve Lizzy, wat ontzettend knap dat je hier zo een open en eerlijk artikel over durft te schrijven. Heel veel sterkte en beterschap de komende periode. You can kick cancers’ ass. Oh en ik heb je een mailtje gestuurd! Liefs!.

 55. Romy 5 januari 2014 / 15:46

  Knap dat je hier zo open over schrijft, ik wens je veel sterkte!

 56. Lisanneleeft 5 januari 2014 / 17:14

  Heel bijzonder, en tegelijkertijd ook ontzettend mooi hoe open jij hierover kan schrijven. En hoe positief!
  Veel sterkte (L)

 57. Céline 5 januari 2014 / 19:06

  Wat een verschrikkelijke ziekte is het toch. :(
  Heel veel beterschap, het zal nog heel zwaar worden, maar geef niet op. Het komt goed ;)

 58. tjitske 5 januari 2014 / 20:02

  Wat goed van je dat je je blog ook op zulke momenten als uitlaatklep gebruikt! Het zal niet niks worden, maar aan je artikelen te lezen ben je een sterke meid die zich hier doorheen kan slaan! Heel erg veel sterkte Lizzy! Over een tijdje zal de toekomst er een stuk zonniger uitzien.

 59. Maaike 5 januari 2014 / 20:14

  Zo sterk en dapper hoe je hier over kan schrijven Lizzy! Heel veel sterkte de komende tijd!
  X

 60. Marloes 5 januari 2014 / 21:09

  Heel veel respect voor jou. Knap dat je hierover schrijft, en nogmaals veel sterkte !

 61. Jill 5 januari 2014 / 22:13

  Heel veel sterkte! Hoe dan ook, je blijft een prachtig meisje :) Bedankt voor het delen! xx

 62. Femke 5 januari 2014 / 23:16

  Echt knap dat je deze vraagt zo openhartig hebt beantwoord. Ik denk inderdaad dat veel mensen dit zich wel stiekem afvroegen, maar het te bot vonden om het te vragen. En zoals vele meiden hier al zeggen: je bent en blijft een beauty! X

 63. Esmee 6 januari 2014 / 11:03

  Je bent dapper meid! Ik lees het met bewondering hoe je erover praat!
  xx

 64. Jennifer 6 januari 2014 / 13:41

  Kun je je eigen haar niet nog ‘doneren’, of daar een pruik van laten maken, nu je nog geen chemo hebt gehad?

  • Lizzy 6 januari 2014 / 14:41

   Ik heb daar inderdaad over nagedacht! Maar er moet bij sommige stichtingen minstens 25 cm van het haar af en dan blijft er bij mij niet zo heel veel meer over. Ik wil niet opeens kort haar, maar ik laat het wel korter knippen voordat ik over ga naar een pruik. Ik weet dus nog niet precies wat ik er mee ga doen!

 65. Anna 6 januari 2014 / 18:24

  Wow, zo heftig! Ik vind het heel knap van je Lizzy, maar zoals je al zegt, beter worden is het belangrijkst! Ik wens je heel veel succes en sterkte de komende tijd, hopelijk vind je een pruik die bij je past :) XXX

 66. Julia 6 januari 2014 / 19:31

  Wow, zoveel respect! Sterkte, dit is heel heftig! Beterschap. -x-

 67. Fien 6 januari 2014 / 20:13

  Wow, wat ben jij sterk en wat knap dat je hier zo over schrijft. Ik vind dat je echt een prachtig gezicht hebt, dus een kort koppie of niet, prachtig blijf je. Sterkte!

 68. Danielle 7 januari 2014 / 07:53

  Ik vind het echt heel knap dat je er zo vrij over durft te praten en dit wil delen. Ik wens je heel erg veel sterkte Lizzy! <3

 69. jorienke 7 januari 2014 / 14:39

  Garriedarrie zeg, dat idee is niet heel fijn! Je bent wel super sterk! Knap van je! Zet m op!

 70. Lotte 7 januari 2014 / 17:25

  Ik heb echt diep respect voor jou.
  Heel erg veel sterkte!

 71. Tracy 10 januari 2014 / 19:56

  Lieve Lizzy,

  Heel veel sterkte met alles! Ik heb ontzettend veel respect voor je. Zet hem op en positief blijven! Xx

 72. Lisa 12 januari 2014 / 13:47

  Wauw, echt heel knap dat je hierover durft te schrijven.
  Respect! en heeeeel erg veel sterkte!
  xx

 73. Ingrid 14 januari 2014 / 12:57

  Lieve Lizzy
  Ik ben een stille lezer en volg je op IG. Ik kom af en toe op je site om ineens een heleboel te lezen..
  Vandaar dat ik dit nu pas lees. Heel veel sterkte vandaag met je eerste chemo!!
  Hopelijk heb je veel lieve mensen om je heen om je op te vangen.
  Liefs en een knuffel want die kan je vast gebruiken…

 74. Patricia 14 januari 2014 / 17:13

  Hoi Lizzy, ben vandaag voor het eerst op je website. Ben je tegengekomen via twitter, zeker vandaag niet ontgaan. Maar wauw wat heb ik bewondering voor je! Je bent een erg sterkte vrouw. Ik wil je alle sterkte toewensen de komende tijd. Ik hoop dat je veel steun hebt van je familie en vrienden. Liefs, Patricia

 75. Eveliene 14 januari 2014 / 19:53

  Hoi lizzy,

  ik heb een tijdje je blog niet meer gevolgd, toen ik weer op je blog terecht kwam.
  Wat heftig allemaal. maar wat knap hoe je hier zo open over schrijft, en dit met ons als lezers wil delen.
  Heel veel sterke met deze chemo..
  ik heb veel respect voor je! en wat ben jij een sterk meisje!

  Liefs Eveliene!

 76. Demi 31 januari 2014 / 21:23

  Hoi!
  Ik kwam via via op jouw blog terecht via Twitter.. En las je berichtjes over je chemotherapie.
  Mijn moeder heeft tijdens haar chemo’s de shampoo etc. van Nioxin gebruikt.
  http://nioxin.com

  Dit werd geadviseerd door de kapper (die wist dit uit ervaring) dat dit het uitvallen van je haar kan ”uitstellen”.
  De shampoo heeft een beetje hetzelfde effect als die coolcap, maar dan op een andere manier.

  Ik hoop dat je hier iets aanhebt! Sterkte.

  Liefs, Demi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *