MY LIFE AS LIZ

Het is alweer maart! De lente komt steeds dichterbij en de weersvoorspellingen worden ook steeds beter. Helaas kan ik er niet optimaal van profiteren, want ik heb over twee weken examenweek. En dat betekent: studeren tot ik erbij neerval. Want ik moet echt nog heel erg veel doen. Hoe ik dit allemaal precies ga combineren met mijn blog weet ik nog niet, maar voor deze week staan er in ieder geval artikelen ingepland. Daar heb ik de afgelopen week namelijk lekker aan gewerkt, naast mijn werk voor school. Daarnaast ben ik nog twee keer naar de stad geweest, heb ik zaterdag mijn blogvriendinnen gemeet in Utrecht en ben ik nog uit geweest. Heel leuk allemaal, maar nu is het zondagavond en ik ben wel echt helemaal kapot. En ik moet nog zo veel voor school doen! Pff, wish me luck. Fijne week iedereen!

Daar gaan we weer: leren, leren, leren… Me not likey :(
Tijd voor een workout! Ik doe 30 days shred, maar daar komt nog wat over online.
Met lieve Luna!
Woensdag uit school lekker naar de stad geweest, en ik kwam niet met lege handen thuis. Dat was niet de bedoeling! Er was dikke sale bij de Blob, dus daar heb ik even gebruik van gemaakt. Ik heb nieuwe Vans voor in de lente/zomer (nu 28 euro ipv 70), een boyfriend-model shortje van Dept voor in de zomer (nu 17,50 euro ipv 80) en een fijne basic van Tommy Hilfiger (nu 17,50 ipv 50). Helemaal happy :)
En koffie kon natuurlijk ook niet ontbreken. Ik ging deze keer voor een Lazy Noon. Een keer eens wat nieuws!
Zusterliefde noemen we dit.
Vrijdagavond met mijn andere zusje naar de stad. Ze had wat nieuwe dingen nodig, en ik ging haar daarbij helpen. Bij de Pull & Bear waren we goed geslaagd. Ik zag daar trouwens nog heel veel leuke andere dingen, maar ik heb niks gekocht. Goed he!
En even bijkomen bij… alweer de DE! Aldus een vriendin: ‘Jij bent echt 24/7 daar’. Haha, gelukkig is het nu ook weer niet zo erg!
Zaterdag naar Utrecht met lieve bloggers! Wat is Utrecht toch een gezellige stad. 
Lekker bijkletsen en lunchen bij de Hema. Die in Utrecht is echt super chill, je kunt er heel leuk zitten.
Bij Monki hadden ze heel veel aparte hoofddeksels. Zó charmant dit!
En eenmaal in Eindhoven ging ik met vriendinnen naar een ijshockeywedstrijd van Eindhoven Kemphanen tegen Eaters Geleen. En ze wonnen met 6-3, yay! Daarna ben ik nog de stad in geweest met een vriendin, dat was ook heel gezellig. Daar heb ik alleen geen foto’s van, maar dat is misschien maar beter ook. Haha…
DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *