My life as Liz

Het is weer maandag: tijd voor een nieuwe photo diary! Afgelopen week had ik proefwerkweek, dus echt heel veel bijzondere foto’s heb ik toen niet gemaakt. Ik heb vooral binnen geleerd, dus ik heb nog niet optimaal van het lekkere weer kunnen genieten. Gelukkig kwam daar vrijdag verandering in, want toen ging ik na school heerlijk lunchen met vriendinnen. Zaterdag ging ik naar de UvA en ‘s avonds op stap met vriendinnen. Zondag heb ik niet zo veel bijzonders gedaan, vooral aan mijn blog gewerkt en alvast wat voor school. Dat was mijn week in een notendop, op naar de foto’s!

Nog even geschiedenis doornemen voordat het proefwerk begon.

De postbode propte letterlijk mijn post door de brievenbus. Ik postte er wat over op Twitter en kreeg meteen een tweet van TNT, ze hebben een klacht gestuurd naar het filiaal waar de bezorger werkt. Top service!

Voorbereiden voor Duits grammatica toets.

Outfitje.

Hond uitlaten terwijl de zon schijnt. Hmm…

Hi!

Rijst met kip kerrie en salade. Nom nom!

Bureau vol met zooi. Altijd als ik proefwerkweek heb!

Wiskunde. Not my cup of tea!

Ik had een roségouden armbandje gekregen van oma. Lief!

Matchy matchy!

En leren! Onder het genot van een muziekje.

Bij het lekkere weer horen natuurlijk ook ijsjes. Tijdens het leren door kon ik een heerlijk waterijsje dan ook niet weerstaan. Deze is mijn favoriet!

Donderdagavond: helemaal kapot. Moe van het leren, ik had gewoon geen zin meer. Vrijdag gingen mijn proefwerken dan ook niet zo goed, maar Duits kan ik herkansen.

Lunch met vriendinnen. Oooh wat heb ik genoten van de heerlijke carpaccio, fruitsalade, worstenbroodjes en andere snacks. Was echt genieten, ook midden in de zon.

‘s Avonds naar de Makro met mama.

Alweer een stukje van mijn outfit!

Even een drankje doen in het restaurant van Makro.

En ik kreeg deze ballerina’s!

Ik wilde een boek lezen in de trein, maar kon me niet concentreren. De Vliegeraar moet ik lezen voor school.

Even chillen bij de universiteit van Amsterdam. Ben verliefd geworden op de faculteit bij de Oudemanhuispoort. Heerlijk rustig, alsof je even weg bent uit de drukke stad.

Een frappucino kon op die dag niet ontbreken!

Boekje met informatie over een studie die ik interessant vind: communicatiewetenschap.

En wie kwam ik tegen in Amsterdam? Mede blogger Soesja! Zij ging ook de voorlichting volgen van Taal & Communicatie en vervolgens zijn we met onze moeders naar de andere locatie gelopen. Was leuk om elkaar te meeten!

Aan-foto van mijn nieuwe jasje! Love it!

Lekker Sangria drinken voordat we opstap gingen!

Dieptepunt van de week (maand?). Toen we bij de bus richting de stad stonden te wachten, is mijn iPhone uit mijn zak op de grond gevallen, met het scherm naar beneden. Enorme barsten tot gevolg, maar gelukkig doet het hele touchscreen het nog. Ook de powerknop aan de bovenkant is weg, dus dat is ook behoorlijk irritant. Ik kan een nieuw scherm kopen voor 80-100 euro, maar als ik een nieuw abonnement koop dan betaal ik ook zoiets voor een nieuwe iPhone. Dus, ik moet nog even denken wat ik nu precies ga doen. Ik baal wel echt enorm :(
DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *