My life as Liz

De vakantie is voorbij en ik mis ‘m nu al. Volgende week begint mijn toetsweek en afgelopen weekend heb ik al wat aan school gedaan. Zo saai. Zo vermoeiend. De rust gaat weg en maakt plaats voor stress. Ik ben de afgelopen dagen ook nog heel druk geweest met mijn blog, zodat ik me daar geen zorgen over hoef te maken deze week. Afgelopen week heb ik nog lekker uitgerust, ben ik twee keer opstap geweest, wezen shoppen bij Ikea en heb ik mijn vakantie geboekt! Hell yeah! Daar schrijf ik binnenkort nog wat over!

Donderdag moet ik een recensie schrijven op school en ik heb het boek ‘Zomerhuis met zwembad’ van Herman Koch gekozen. Ik wilde hem per sé uit in de vakantie, maar ik kwam er maar niet door heen! Uiteindelijk is het me gelukt en vond ik het boek echt een aanrader. Hier zo’n momentje dat ik het boek het liefste weg wilde leggen.

Woensdag had ik krullen gemaakt met mijn nieuwe krultang en ze zaten prachtig. Jullie zien ze binnenkort terug in een filmpje! Ik ging die avond de vakantie boeken met vriendinnen en daarna nog even de stad in, dus ik hoopte dat mijn krullen het zouden redden. Helaas was Mr. Rain alweer niet aardig en hij veranderde mijn prachtige bos haar in coupe de la prut, zoals ik het op Twitter al noemde. Ik baalde enorm, dus toen heb ik de krullen maar uitgekamt. Hier had ik een soort van volume in mijn haar (voor mijn doen).

Zoals jullie wisten zou ik mijn uitgaven en inkomsten gaan bijhouden in 2012. Op internet vond ik een mooi Excel bestand waarin ik nu super overzichtelijk mijn uitgaven en inkomsten in kan zetten. Handig!

Mijn lieve mama die een reactie achterliet. Dat doet ze normaal nooit, maar sinds de komst van Facebook blijft ze up to date. Beetje jammer dat de feed van mijn Facebook niet werkt naar behoren. Ik zal er binnenkort naar kijken.

Afgelopen week waren er veel leuke films op TV. Zo heb ik Terug naar de kust, wat dansfilms, The Hangover en The Princess Diaries gekeken. In de laatst genoemde film spotte ik een doosje Nars. Love it!

Lekker chips erbij!

Ik met de bril van mijn zusje. Oh so sexy met mijn make-uploze hoofd. Ik werd alleen helemaal scheel van de bril, voor mij was het één waas!

Shoppen bij Ikea! Binnekort zal ik mijn aankopen in een artikel laten zien.

Ik heb onder andere een Helmer kastje gekocht voor wat nagellak etc. en zaterdag ging ik het kastje in elkaar zetten. En dat was eigenlijk zo gepiept!

Ik kreeg op Facebook een berichtje dat ik een armbandje naar keuze mocht uitzoeken van een sieradenmerk. Super leuk, het was alweer lang geleden dat ik iets had gewonnen! Zodra ik het armbandje binnen heb, zal ik er wat over schrijven.

Zaterdagavond tot half 2 stond ‘ie online: de nieuwe layout! Eindelijk!

Aan school werken… Hier ben ik economie aan het samenvatten. *gaap*

Folder van KFC! Ik vroeg al op Twitter wie er met me mee ging en ik kreeg een hoop enthousiaste reacties. Ik ben dus niet de enige die gek is op KFC!

Veel laptop foto’s, ik weet het! Ik vergeet af en toe gewoon foto’s te maken van wat ik aan het doen ben. Volgende week zal school in het middelpunt staan, maar ik zal er iets leuks van proberen te maken :)

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *