MY LIFE AS LIZ

Helaas zit mijn zomervakantie erop. Vandaag is namelijk mijn eerste schooldag! En wat ging de tijd toch snel, de vakantie had wat mij betreft nog wel wat langer mogen duren. De afgelopen week heb ik dan ook nog maar even goed gebruik gemaakt van mijn vakantie. Maandag en dinsdag heb ik van 9 tot 5 gewerkt en vrijdag heb ik ook nog een dagje van 9 tot 5 gewerkt. Nog even geld verdienen, want nu school weer begint ga ik nog maar 4 uur per week werken bij het bedrijf van mijn stiefvader. Misschien ook meer, maar ik heb het al best druk met mijn blog en dit jaar is mijn examenjaar dus dat wordt allemaal erg spannend! Maar daarover later meer!

Verder heb ik deze week niet heel veel bijzonders gedaan. Gewoon uitgerust, want ik wilde school niet helemaal vermoeid beginnen. Daarnaast ben ik nog twee keer naar de stad geweest, een terrasje gepikt met vriendinnen en ben ik vrijdag en zaterdag op stap geweest. Allemaal gezelligheid met vriendinnen, dat ga ik wel missen. Ik zie ze nog wel iedere dag op school, maar vanaf nu is het zo dat je op je katerdag ook nog moet leren of huiswerk moet maken en niet bijvoorbeeld lekker naar een strandje kunt gaan, zoals we zaterdag deden. Zondag heb ik echt helemaal niks gedaan, want ik vond het veel te warm. Mijn band plakken kostte me al te veel energie, al is dat uiteindelijk wel gelukt!

Na alle lovende verhalen wilde ik ook een keer de Cookies ‘n Creme proberen van Hersey’s. Ik moet zeggen dat het goed smaakt, maar ik word heel snel misselijk van witte chocolade en dat was ook bij deze reep het geval. Bovendien krijg je maar erg weinig chocolade voor je geld. Toch ga ik nog wel een keertje een andere smaak proberen.

Ik was helemaal bekaf na een dagje werken dus ik dook eenmaal thuis meteen in bed. Ik viel bijna in slaap, maar ik moest nog eten koken dus daar was helaas geen tijd voor.

Ik ging voor enchiladas! Ik maak daar iedereen thuis altijd heel blij mee, en deze keer waren ze ook weer super lekker.

Mijn outfit van dinsdag. Ik combineerde mijn blouse met een lange broek, want ik zat toch de hele tijd binnen en met een shortje op kantoor is iets too much.

Op het werk maken we veel gebruik van Skype, zo hoef je niet de hele tijd op en neer te lopen als je iets wil vragen. Ik moest een bestand opslaan als rtf-bestand, alleen ik typte trf. Sja, can’t help it…

Woensdag nam ik een dagje vrij en genoot ik in het zonnetje met de Glamour. Ik moet mijn abonnement maar eens opzeggen, want ik vind het tijdschrift steeds minder leuk worden en ik lees nog niet eens de helft. Jammer! Ik hield het overigens niet lang vol, want ik vond het veel te benauwd en heet. Daarna kwam een vriendin en toen hebben we ook gewoon op mijn kamer gezeten, we hadden genoeg van de hitte.

Naar de stad met mijn zusje, ik wilde even naar een broek kijken die in de sale was. Hij paste uiteindelijk niet, maar dat moment was wel een excuus om in de stad te lunchen. We gingen voor een broodje Subway en een bananensmoothie van La Place.

Toen we laatst gingen lunchen, had ik voor het eerst broccolisoep op. Ik vond het super lekker, dus mama ging het thuis ook maken. Heerlijk! Het klinkt misschien niet zo geweldig, maar ik kan er niet genoeg van krijgen!

En ik moest mijn was maar eens strijken. Ik vind het saai, ik kan het niet goed én ik krijg er rugpijn van. Alles ging goed…

Totdat ik ‘m op een andere stand zette en er allemaal prut uitkwam. Ik moest er zelf super hard om lachen omdat het wel een keer fout MOEST gaan, en ook mama lachte mee. Gelukkig was het een goedkoop t-shirt dat ik nooit droeg, dus heb dat meteen weggegooid.

Heerlijke cocktail met een vriendinnetje bij de Minibar.

En daarna terrassen op de markt met Sangria. Die avond begon het ook keihard te regenen dus toen vluchtten we snel naar binnen. Het viel letterlijk in het water, haha!

Tijd om naar de stad te gaan met een vriendin!

En toen kwam ik erachter dat er een Inglot in Eindhoven komt. Goeiemorgen, Lizzy! Maar wel heel leuk, ik ga er sowieso shoppen als de winkel open is.

Lunchen bij La Place.

Tijd om mijn boeken te kaften! Ik stelde het iedere keer uit en nu werd het weer eens tijd. Het viel erg mee en ik was zo klaar, maar leuk is anders.

Even een outfit-shot tussendoor, met mijn nieuwe H&M jasje. Komt nog een outfit mee, mar vond deze niet helemaal foto-waardig.

Tadam! Leuk he, al die verschillende boeken. Ik word er al moe van als ik het zie…

Bijkletsen met vriendinnen! En wees maar gerust: deze keer geen alcohol. Niet dat jullie denken dat ik één of andere alcoholist ben, want ik word thuis al ‘zuipschuit’ genoemd. Van je ouders moet je het hebben, blijkt maar weer.

Ray-Ban familie! De onderste is van mij, de bovenste van mijn stiefvader.

Dagje E3 strand! Even helemaal niks doen en lekker lui. Daarna gingen we nog eten bij de Mc Donalds, lekkerrrr!

Even gezond doen met een maaltijdsalade. En hij was nog super lekker ook. Ik at er nog Turks brood bij dus dat was een geslaagd avondmaal.
Dat was het dan, mijn laatste week vakantie. Oef, wat klinkt dat zwaar om dat nu zo te typen. Gelukkig hoef ik vandaag maar een uurtje naar school, dus dat scheelt. Morgen begint het echte leven dus pas! Jullie horen de volgende week hoe ik mijn eerste schoolweek heb ervaren!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *