BIKINI FOR SUMMER

Bikini’s: je kunt er beter maar te vroeg mee zijn dan te laat. En als je er even over nadenkt: 3 juni ga ik op vakantie en dat is al over 3 maanden! Ik bedoel maar, de tijd gaat super snel! Dit heeft ook nadelen (help, examens, stress!) maar wat is er nu leuker dan het kopen van zomerkleding? Bikini’s horen daar ook bij, dus ik heb mijn eerste bikini al binnen. Hij is van de H&M en donkergrijs met een gedraaide bandeaubikinitop. Lekker simpel, maar ik vind ‘m leuk!

De kleur is niet bijzonder, maar staat wel goed bij mijn huidskleur. Daarnaast is het model gewoon heel fijn. Het broekje zit goed en de top ook. De bandjes kun je er af halen, wat ik altijd wel fijn vind met zonnen. Dan krijg je geen afdruk! De bikinitop blijft dan ook zitten, wat niet altijd het geval is. Dus dat is mooi!

Wel een opmerkelijk feitje: bikinitops van de H&M zijn bij mij altijd te klein, dus ik bestelde een maatje groter. Alleen deze was natuurlijk weer eens te groot! Zul je altijd zien… Gelukkig past mijn normale maat wel goed. Is dat probleem ook weer opgelost. Want niks is zo vervelend als een knellende bikini.

De bikinitop kostte €9,95 en het broekje €7,95. Een mooie prijs voor een bikini, als je het mij vraagt. Hij is er trouwens ook in het felroze en met een printje en het broekje is er ook in een meer hipster vorm. Maar naar mijn idee krijg je daar bredere heupen van (en dat leek ook zo bij het model op de foto), dus daarom heb ik de normale tanga besteld.

Wat vinden jullie van mijn nieuwe bikini?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *