Win een Pink Ribbon armbandje!

Het is weer oktober en dat betekent dat er wat meer aandacht dan normaal is voor borstkanker. Ik vind het echt supergoed dat dit er is, en ieder jaar kun je Pink Ribbon nog eens extra steunen door sieraden en accessoires te kopen bij verschillende winkels in de maand oktober. Limited edition dus, want ieder jaar worden deze accessoires vernieuwd. Jullie weten vast wel dat ik die Barong Barong armbandjes geweldig vind en dit jaar is er een roze look-a-like te koop, met een strikje. Ik vertelde mijn moeder dat ik die graag wilde hebben dus ze had zo´n armandje voor me gekocht. Tot mijn verbazing kwam ze echter met 2 armbandjes aanzetten en daarom leek het me leuk om er een te verloten op mijn blog!

Ik heb dit armbandje dus niet opgestuurd gekregen om te verloten, maar dit is gekocht en daardoor levert het een bijdrage aan Pink Ribbon. Ik wilde Pink Ribbon natuurlijk wel even langs laten komen op mijn blog deze maand en daarom leek het me leuk om dit in de vorm van een winactie te doen.

Hoe kun je dit armandje winnen?
Het is een kleine prijs, maar omdat ik graag aandacht wil besteden aan borstkanker is de opdracht wat groter. Jullie mogen je creatieve kanten laten zien en een collage, tekening, gedicht, liedje, filmpje, outfit, wat dan ook maken omtrent Pink Ribbon. Ik laat jullie dus vrij, maak er wat origineels van! Mail je ontwerp naar Winactie@ourfavourites.net o.v.v. ´Winactie Pink Ribbon´ en vergeet in het mailtje niet je gegevens te vermelden. Meedoen kan tot 31 oktober 2010.

Het is echt een heel erg leuk armbandje en ik ga hem sowieso heel oktober dragen. Het armbandje is te koop voor een prijs van 4,95 waarvan 2,51 naar Pink Ribbon gaat. Kijk zeker op de webshop, daar vind je nog meer leuke artikelen!

BELANGRIJK: Mail je inzending naar beautytown@live.nl. Ik heb het idee dat mijn e-mail namelijk niet alles ontvangt. Hier wordt uiteraard aan gewerkt!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *