LOVE THIS BAG

Allereerst: mijn excuses voor de verwaarlozing van mijn blog de afgelopen week. Vorig weekend had ik toch iets minder tijd dan ik dacht, en was het me niet gelukt om voor de hele week te schrijven. In Berlijn zelf had ik geen tijd en donderdag was ik gewoonweg te moe om maar iets uit mijn vingers te krijgen. Vandaag ben ik begonnen met mijn mailbox (ook al zo’n drama) en met het schrijven van wat artikelen. Ik kom terug, echt waar, het duurt alleen even! Momenteel is het ook weer wat rustiger met school omdat die vervelende examenweek voorbij is. Dus. Dat wilde ik even melden!

Maar waar deze post over gaat: ik heb een leuke tas op het oog. Ja, ik wil al heel lang de tas met ritsen van Romwe en die heb ik zelfs ook besteld. Op 25 september precies te zijn. Je raadt het al: ik heb hem nog steeds niet. Ik verwacht ook niet dat hij nog gaat komen en dat er gewoon iets mis is gegaan met het pakketje. Dat neemt niet weg dat dat gewoon super vervelend is. We zijn nu 1,5 maand verder en ik denk dat het dus ook maar eens tijd wordt om er achteraan te mailen. Dit roep ik overigens al heel lang, maar nu moet het. Ik heb gewoon geen zin in dat gezeur, maar ik wil op z’n minst mijn geld terug. En die tas wil ik natuurlijk nog steeds, maar ik weet niet of ik het wel durf om er weer opnieuw te bestellen.

Als dat niet gebeurd heb ik wel een andere leuke tas die ik zou willen. Bovenstaande tas van Zara is dan wel bijna 4 keer zo duur, dat neemt niet weg dat hij prachtig is. Ik spotte hem op Misslipgloss.nl en iedere keer als ik de tas weer voorbij zie komen, wil ik hem nog veel liever. Ik vind het model mooi, de tas is van echt leer en de details zijn prachtig. Helaas kost dit schatje €139,-, en ik heb geen zin om zoveel geld uit te geven aan een tas. Helaas helaas groeit het geld niet op mijn rug…

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *