Back to school met mijn Herschel rugzak

Back to school: daar draaide het bij mij deze week om. Misschien ook wel bij jullie, zo ja dan hoop ik dat jullie allemaal langzaam een beetje gewend zijn en met vol vertrouwen aan het nieuwe schooljaar zijn begonnen. Ik ben deze week begonnen aan mijn nieuwe studie Commerciële Economie aan de HU en het was erg leuk! Ik heb een kennismaking gehad met de vakken en we zijn al meteen flink aan het werk gezet. Gelukkig vind ik het alleen maar interessant en heb ik een leuke klas, dat maakt de lange wat dragelijker. Want het is voor mij wel weer heel erg wennen om weer naar school te gaan. Gelukkig had ik daardoor ook een excuus om een nieuwe schooltas te kopen, en dit keer ging ik voor een rugzak!

Ik heb nog nooit een rugzak gehad, ik ging altijd voor een schoudertas of iets anders. Maar het is echt een verademing! Ik neem iedere dag mijn laptop mee en mijn boeken zijn ook alles behalve licht te noemen, dus mijn rug heeft heel wat te verduren. Nu heb ik al een zwakke rug, dus dat zorgde regelmatig voor rugpijn. Een rugzak verdeelt het gewicht en bovendien heb je je handen vrij. Dat ik hier niet eerder achter ben gekomen! Er past bovendien ook nog eens lekker veel in. Ik ben om!

Ik heb een simpele zwarte rugzak besteld van het merk Herschel, deze kan echt overal bij. Misschien ken je het merk wel, ze hebben een model rugzak dat momenteel heel populair is (zie hierboven). Daarnaast heb ik nog wat andere leuke modellen op een rijtje gezet, want zoals je ziet hoeft een rugzak echt niet suf te zijn. Welke is jouw favoriet?

17 Reacties

  1. Amy 5 september 2014 / 18:13

    Die groene met bruine riempjes vind ik erg leuk, dat zijn altijd mijn favorieten van Herschel, met die riempjes! Ze hebben nu ook een smallere en kleinere variant ervan – zo mooi!

  2. Fleur 5 september 2014 / 18:19

    De Herschel rugzakken vind ik altijd erg leuk! Succes weer met het wennen aan de (lange) schooldagen!

  3. Soesja 5 september 2014 / 18:20

    Ik gebruik sinds ik mijn Macbook heb ook de hele tijd een rugzak en dat is inderdaad zó fijn! Vind mijn exemplaar niet zo heel fantastisch alleen, die van Herschel is wel echt leuk ^^

  4. Laura 5 september 2014 / 20:05

    Ik heb afgelopen dinsdag voor mijn verjaardag een grijze Herschel Retreat rugzak gehad en ik vind hem geweldig! Mijn 15inch laptop past er in en hij zit echt superlekker!

  5. Melissa 5 september 2014 / 20:48

    Leuke rugzak! Ik heb toevallig ook sinds dit jaar een rugzak, ik echt een verademing. Nooit meer één zere schouder! Moet wel zeggen dat ik wel een beetje last van mn rug heb gehad, maar dat is gewoon weer even wennen. Alsnog beter dan elke keer een zere schouder ;)

  6. Stephanie 5 september 2014 / 23:38

    Leuke tas ^^! Rechtsboven van Zalando vind ik tof! Heb zelf een rode aztec rugzak van Sascha :) die hebben ook toffe rugtassen!

  7. Jessie 6 september 2014 / 09:21

    Aahhh wat een leuke tassen allemaal! Ik vind de Even&Odd rugzak echt super leuk, ook zo lekker festival achtig! Liefs,

  8. Pauline 6 september 2014 / 16:35

    Waar heb je m vandaan? zalando? :)

  9. Estrella 8 september 2014 / 00:12

    Die rechtse lijkt best veel op één die ik van een andere webshop heb.

  10. Ellen 12 september 2014 / 14:52

    Ik vind een rugzak ook veel fijner! Zelf draag ik een rugzak van Eastpak :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *