Essence nagellak geshopt!

Normaal gesproken ben ik nooit zo van Essence make-up, maar de laatste tijd ontdek ik echt leuke producten. De liquid eyeliner vind ik geweldig en ik heb nu ook twee nieuwe nagellakjes gekocht die ik heel erg gaaf vind.

Eerst vond ik de Colour & Go lakjes verschrikkelijk. De kleurtjes waren mooi, maar oh oh, die substantie! Zó stroperig, er viel gewoon niet mee te lakken! Gelukkig zijn ze nu stukken beter en er waren wat nieuwe kleurtjes. Onder andere dit schatje, genaamd ‘Choose Me’. Het effect is supermooi, hij dekt goed, droogt snel en dat voor maar €1,29!

Ik heb al een donkerblauwe nagellak, maar die heeft een metallic glans en deze niet. Dit is een donkerblauw, maar toch iets lichter dan de donkerblauw die ik al heb. Dit lakje komt uit de Denim Wanted collectie en heet ‘My Boyfriends’ Jeans’. Ook deze vind ik heel erg mooi, hij kostte ongeveer €1,80.

Hopelijk gaat Essence nog meer van dit soort nagellakjes uitbrengen, I love it! Ze zijn goedkoop en kwalitatief goed dus wat willen we nog meer?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *