MAKE-UP SHOPLOG 18/5/2013

Vorig weekend ben ik even de stad in geweest, want ik had een doel: de laatste make-up dingetjes voor het gala kopen! Ik had een fashioncheque t.w.v. €50,- en toen ik erachter kwam dat je die ook bij de Bijenkorf kon besteden, heb ik dat dus ook gedaan. Klinkt misschien een beetje raar, een FASHIONcheque aan make-up besteden. Is het ook wel, maar de dingen die ik wilde, was ik toch al van plan te kopen, dus het is een win-win situatie! Kijk mee naar de dingen die ik heb gekocht…

Allereerst een paar nepwimpers van MAC. Ik wilde eerst wimperextensions, maar toen ik erachter kwam hoe duur dat wel niet is, vond ik dit een beter initiatief. De make-up artist raadde mij deze aan, en ik vind ze er heel mooi uit zien. Ben benieuwd hoe ze staan! Dit setje kost €12,50 en dat is niet goedkoop, maar als ik er zuinig mee ben dan kan ik ze vast nog vaker gebruiken.

En wat dan niet kan ontbreken: lijm voor nepwimpers! Aangezien ik toch nog genoeg tegoed had, besloot ik maar deze DUO lijm mee te nemen. MAC verkoopt deze ook en ik hoor van iedereen dat dit goede lijm is. Zo’n tube kost €10,50, maar dan heb je ook wat. Kan ik er in ieder geval een paar jaar tegenaan! Niet dat ik vaak nepwimpers draag, maar ach… ;)

De leukste aankoop deed ik bij Chanel. Misschien kunnen jullie het al raden… Ik kocht er een lipstick! Is het tasje niet schattig? Deze staat nu mooi te pronken op mijn kast.

Ik heb om advies gevraagd, want ik wist zelf echt niet welke lipstick goed was en welke kleur me mooi stond. Ik had verteld waar de lipstick aan moest voldoen en de eerste die bij me werd aangebracht was al meteen goed. Het is de Rouge Coco lipstick in ‘Mademoiselle’. Een hele neutrale kleur, die ervoor zorgt dat je lippen voorzien zijn van een mooi kleurtje, maar niet te opvallend is. Hij voelt heel fijn aan en mijn ogen komen er op de een of andere manier ook mooi bij uit. I’m happy! Hij is wel ontzettend duur: €31,-. Dus dat ik er maar veel plezier van mag beleven!

Zoals je ziet heb ik er lekker veel foto’s van gemaakt, want het is zo’n mooi product op zich. Die verpakking, aah! Ik heb de lipstick nu nog niet veel gebruikt, omdat ik echt even wil wachten tot gala. Gelukkig is het al bijna zover!

Daarnaast kreeg ik ook nog wat leuke samples mee. Er werd aan me gevraagd wat mijn favoriete Chanel geur was, want deze kon ik dan die avond dragen. Daarnaast gaf ze me ook nog een mascara en dagcrème mee, ook voor het gala. Super lief!

En nu is het afwachten tot vrijdag! Ik heb er heel veel zin in en uiteraard ga ik de foto’s met jullie delen. Want die komen er zeker. Nu hopen op lekker weer…

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *