Trend Tutorial: Perfect red lips

Je moet veel lef en durf hebben wil je gewoon met rode lippenstift naar school gaan. Want ja, wil je het net zoals op de catwalk doen, dan dragen we dit najaar dus rode lippen. Voor ons -jonge meiden- misschien ietwat te gewaagd en overdreven, dus waarom kies je dan niet een roodtint die wat dichter bij je lipkleur ligt?

Sans Soucis heeft onlangs Lipstars gelanceerd. Een rode kleur voor brunettes en één voor blondines. Naast lipsticks zaten er ook oogschaduws in de collectie, zodat je perfecte smokey eyes kunt maken. Ook bij de oogschaduws was er een kleur voor brunettes en één voor blondines. Hartstikke handig! Zelf heb ik de lipstar voor blondines ontvangen, in de kleur ‘220 Toffee’. Ik ben zelf geen blondine, maar deze lipstick staat me echt goed! En dat zeg ik niet snel over een rode lipstick…

Het design is simpel, maar chique. De lipstick blijft lang zitten en hij voelt echt perfect aan. Niet te creamy, maar hij droogt je lippen ook niet uit. Oohhhhh boy i love the Sans Soucis Lipstar! Deze lipstick is de rode kleur uit mijn lippen, maar dan in het donker. Hiermee zou ik dus ook gerust naar school durven. Zie hieronder een full-face foto!

Deze Lipstar van Sans Soucis kost €14,50 en is verkrijgbaar in de kleuren ‘220 Toffee’, ‘330 Liz’ en ‘125 Audrey’. Vast niet alleen Sans Soucis heeft dit soort lipsticks, als je wat beter kijkt in de parfumerie of drogisterij en je goed laat adviseren dan kom je er ook vast uit!

Nog tips voor perfecte rode lippen!
– Gebruik lipliner zodat de lipstick langer blijft zitten, en dat de lipstick op je lippen blijft. Niet dat je straks een ik-heb-net-flink-gezoend look hebt ;-)
– Houd de rest van je make-up rustig. Je kunt best oogschaduw dragen, maar ga niet voor smokey eyes, of een overdreven eyeliner. Ik bedoel dan niet alleen aan de ogen, maar een felle (rode) blush is ook not done.
– Ga je ergens naartoe? Neem de lipstick mee en een spiegeltje. Zo kun je controleren of alles nog op z’n plaats zit of desnoods bijwerken.
– Zorg ervoor dat de lipstick er niet dik in lagen op zit. Prima als je een laagje vaseline op je lippen smeert voor het aanbrengen van lipstick, maar als die vaseline niet goed in je lippen is getrokken kun je de lipstick er zo afvegen! Dit geldt overigens ook voor de lipstick zelf.

Wat vinden jullie van deze trend? Een Our Favourite of No Favourite?

Absolutely een Our Favourite. Alhoewel ik het bij mezelf alleen subtiel mooi vind, vind ik knallend ook erg mooi. Maar niet bij mezelf. Vera van Veracamilla.nl is zo’n topwijf die dat gewoon draagt. Kijk, dáár heb ik respect voor! En het staat haar nog eens ook.

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *