Parodontax Whitening!

Ik heb van die periodes dat mijn tandvlees heel gevoelig is, en wanneer ik er al een beetje overheen poetst het gaat bloeden. En ik ben niet de enige, uit onderzoek is gebleken dat 42% van de mensen last heeft van geïrriteerd of bloedend tandvlees.

Poetsen met Parodontax versterkt en verzorgt en tandvlees, dat was al langer bekend. Maar nu heeft Parodontax een nieuwe tandpasta uitgebracht: Paradontax Whitening! Deze tandpasta zorgt voor stralend witte tanden en gezond tandvlees. Paradontax Whitening zorgt ervoor dat bij dagelijks poetsen de tanden hun natuurlijke witte kleur terugkrijgen en dat je tandvlees minder tot niet geïrriteerd raakt.

De tandpasta heeft een aparte smaak (en kleur!), deze is te danken aan de ingrediënten. Naast de zes natuurlijke plantenextracten bevat deze tandpasta een hoge concentratie mineraalzout. Het heeft dan dus ook een milde zoutsmaak. Deze smaak is even wennen, maar na een week of twee merk je er niks meer van.

Schone, frisse tanden na het poetsen :)

De tandpasta is verkrijgbaar in een tube van 75 ml, maar vanaf week 45 is er bij Kruidvat & DA een speciale probeerverpakking te koop voor €1,99.

Advertorial
DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *