Mint Julep Masque

Een tijdje geleden kocht ik voor €5,50 het Mint Julep Masque in de Afroshop in Den Haag. Ze hadden nog veel meer maskers en scrubs in die winkel (ook van Queen Helene) maar die heb ik niet gekocht. Verder hadden ze nog veel meer daar, dus je moet als je in Den Haag bent zéker de Afroshop niet langs je neus voorbij laten gaan. Wat wel jammer was, is dat je zelf nergens aan mag zitten. Het personeel is verder wel erg aardig.

Back to the point: ik was dus echt rázend benieuwd naar dit masker, aangezien iedereen hier echt enorm enthousiast over is. Nog nooit heb ik een negatieve review gelezen, dus ik dacht echt dat dit mijn redding zou zijn tegen mijn onzuiverheden.

De verpakking is simpel, maar duidelijk. Niet te veel poespas, het is duidelijk dat het een masker is. Ik vind het erg fijn dat het een tube is, want dat geeft veel minder geknoei en het is ook nog eens hygiënisch. Ook de gebruiksaanwijzing op de achterkant is duidelijk. De tube is super groot, er zit maarliefst 227 gram in. En voor dat voor een lage prijs, het kan haast niet beter!

De substantie is een dikke, groene pasta die naar mint ruikt. Ik vind dat persoonlijk wel lekker, het is heel fris. Ik breng maskers altijd aan met een kwast. Dat werkt veel handiger (geen last van vieze handen) en je kunt het masker mooi, egaal opbrengen. Bij dit masker ging dat ook prima.

Het masker belooft te helpen tegen acne, mee-eters en grote poriën. Oftewel: een onzuivere huid. Zelf heb ik een onzuivere huid, dus dit is echt het masker dat ik nodig heb!

Het is de bedoeling dat je masker 15 laat zitten, en het er vervolgens met warm water afspoelt. Tijdens het intrekken van het masker werd het echt super hard, je kon dan ook van die breuklijnen zien. Gelukkig viel het kwa brokkelen wel mee. Ook kon je zwarte puntjes zien, dat waren dan mijn verwijde poriën.Toen ik het eraf spoelde voelde mijn huid fris en schoon aan. Mijn huid was wel rood, maar dat trok na een tijdje weg. Voordat ik het masker opdeed, had ik een puistje, en daarna was dat helaas niet verdwenen. Stiekem had ik wel gehoopt dat dit zo zou zijn, maar eigenlijk niet verwacht.

Ik heb het nu inmiddels al 2/3 keer gebruikt, en mijn huid blijft in goede conditie. Het is niet zo dat ik van een onzuivere huid naar een normale huid ben gegaan, maar ik heb zichtbaar minder last van puistjes! Dat komt waarschijnlijk dankzij het Mint Julep Masque want kwa gezichtsproducten ben ik niet meer veranderd.

Ik ben dus -net als de rest- super blij met dit masker! Wil jij ‘m ook? Je kunt hem kopen bij de Afroshop in Den Haag, of bestellen op de Nederlandse webshop Mumi.nl. Ook op Ebay zul je het masker vinden.

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *