Review: Lush Lemony Flutter

Ik gebruik nu een paar weken dé bekende nagelriemcrème van Lush: Lemony Flutter. Dit product beweert korte metten te maken met droge nagelriemen, hielen, ellebogen en tenen. Omdat velen zweren bij Lemony Flutter móest ik het ook proberen. Is het echt zo fijn als iedereeen zegt? Ik deel mijn mening met jullie!

De verpakking is eigenlijk een beetje saai, maar doordat hij zo Lush-ish is, maakt dat ‘m weer leuk. Het is een stevig potje van plastic waarin maarliefst 50 gram nagelriemcrème zit. En dat is veel, zeker omdat het product maar tot 8 april 2012 houdbaar is. Je hebt iedere keer maar een piepklein beetje nodig, dus je doet er echt eeuwen mee. Ach, beter te veel dan te weinig! De prijs staat er misschien ook wel naar, één potje kost €9,50.

Maar goed. Ik had persoonlijk verwacht dat het een luchtige crème zou zijn, maar het is meer een dikkige boter. Wanneer je een beetje Lemony Flutter aanbrengt op een nagelriem voelt het al meteen heel verzorgend aan en die heerlijke geur van citroen maakt het gebruik ervan al helemaal een feestje. Ik ben namelijk dol op citroengeur! Ook trekt de crème snel in, nog een pluspuntje. Ik merk dat mijn nagelriemen er heerlijk zacht van worden en ze zien er ook niet meer zo droog uit. Niet alleen mijn nagelriemen worden er zacht van, ik heb het ook geprobeerd op mijn hielen. Ze werden zo zacht als nooit tevoren! Ik ga dus zeker vaker Lemony Flutter op mijn hielen smeren.

Dus ja, ook ik ben overtuigd. Lush Lemony Flutter is een heerlijk product die zorgt voor zachte, soepele nagelriemen. Wat gebruiken jullie om je nagelriemen te verzorgen?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *