Decubal handcrème

Een beetje laat, maar beter laat dan nooit: de review van de Decubal handcreme. Een tijd geleden reviewde ik al de Bodyolie van dit Deense merk en die vond ik super goed werken. Ik was dus ook benieuwd of deze ook zo goed werkte!

De rode kleur van de verpakking is erg opvallend. Het is verder erg simpel, dus niet zo bijzonder. De dop is wel erg handig, de tube kan blijven staan, en bovendien is het gewoon erg hygiënisch!

Het is een witte crème, ietwat aan de dikke kant. Hij ruikt héél licht naar kokosnoot, maar dat is een natuurlijke geur, want er zit kokosolie in deze handcrème. Verder is de crème ongeparfumeerd: goed voor de droge en gevoelige huid, maar doe mij maar een lekker geurtje!

De handcrème bevat verzorgende ingrediënten die droge handen beschermen en voeden. Het bevat ook nog eens UVB-filters zodat de handen altijd beschermd zijn tegen de stralen van de zon. Zelf heb ik geen droge handen, dus ik kon hem ook niet optimaal testen.

Wat me als eerste opviel: hij trekt niet zo snel in! Jammer, want dat wordt wel belooft. Dringt meteen in de huid, zonder een vettig gevoel achter te laten. Dat vettige gevoel is ook aanwezig, dus dat is een fail. Mijn handen voelen verder gewoon normaal aan, maar of het nou goed helpt tegen droge handen kan ik helaas niet zeggen.

Het product is de moeite waard om te proberen als je drogen handen hebt, maar ik zal er niet zo vaak meer naar grijpen. Omdat hij niet zo snel intrekt en niet zo lekker ruikt. Decubal staat wel bekend als goed hulpmiddel voor de droge huid, dus misschien is het wel een oplossing voor jouw eventuele droge handen!

Voor de prijs hoef je het niet te laten, de handcrème kost €7,99 voor 100 ml.

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *