Review Pupa Perfect Match Kit in ‘Pop Pink’

Een tijdje terug vertelde ik al over de Perfect Match Kit van Pupa. Ik heb een kitje ontvangen in de kleur ‘Pop Pink’ voor een review. De kit ziet er echt enorm leuk uit in het tasje. Ik ben nog steeds van mening dat dit heel erg leuk is om cadeau te geven, vooral omdat er zo’n tasje bij zit. Dit maakt een cadeau toch wat meer af.

Lasting Color Shiny Nail Enamel
Als eerste viel me op dat het flesje erg klein is, er zit namelijk maar 5 ml in! Ik hoopte dus dat het product zelf wel groots was, anders was het toch wel even een tegenvaller. De nagellak dekt heel erg goed, je hebt maar een laagje nodig en dan is het voldoende. Ook het kwastje van de nagellak is heel fijn, ik kon mooi mijn nagels lakken zonder strepen. De nagellak blijft lang zitten al moet ik je wel zeggen dat ik de kleur snel beu was. Het is een hele donkerroze kleur dus valt erg op. Al met al vind ik het wel een aanrader, alleen het is jammer dat er zo weinig inzit.

Diva’s rouge lipstick
Dan de lipstick. Het is een mooie donkerroze kleur die veel mooier op de lippen is dan hij op het eerste gezicht zo lijkt. De verpakking is echt chique, heel mooi in zo’n glanzende verpakking! De structuur is perfect: niet te creamy maar ook niet te droog. Daardoor blijft de lipstick erg lang zitten. De lipstick glanst verder mooi en je kunt de hoeveelheid kleur opbouwen. Als je veel aanbrengt is het echt donkerroze, maar wanneer je een beetje aanbrengt is het heel subtiel. Sinds ik deze lipstick heb draag ik hem haast iedere dag, zo mooi en fijn vind ik ‘m. Binnenkort zien jullie er nog een full-face van!

Ik ben uiteindelijk enthousiaster over de lipstick dan de nagellak, maar dat komt vooral omdat er niet zoveel in het flesje is. Ondanks dat vind ik deze kit wel de €18,50 waard, want de lipstick is echt een van mijn favorieten geworden.

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *