KOH Holiday Spirits

KOH heeft voor de feestdagen een prachtige lijn met sprankelende kleuren: KOH Holiday Spirits. Deze lijn bestaat uit 6 kleuren, waarvan drie prachtige roodtinten en drie kleuren met een mooie glitter erin. Ik heb voor jullie twee kleuren uit deze lijn mogen testen!

Dit zijn de kleuren. Van links naar rechts: Romantic Silver!, Loving Bronze!, Dreamy Gold! , Red Wine!, Brilliant Red! en Red! Allemaal perfecte kleuren voor tijdens kerst en oud&nieuw! 

De eerste kleur die ik aan jullie ga laten zien is Dreamy Gold!, een lichte taupe-achtige kleur met een gouden shimmer. Een erg apart kleurtje! Ik vind KOH nagellak heel erg fijn. Een paar maanden geleden toch ik mijn eerste nagellak van het merk en sindsien ben ik verkocht. De flesjes liggen prettig in de hand, ze lakken superfijn, dekken goed, drogen snel: wat kan ik nog meer zeggen? Oja, en de kleur blijft ook erg lang zitten. De nagellakken van KOH zijn wel duurder dan gemiddeld maar ik vind ze absoluut het geld waard.

Daarnaast heb ik ook Red! getest. Dit is naar mijn mening dé perfecte rood. Chique en klassiek! En ik ben niet de enige: KOH Red! behoort tot één van de populairse kleuren uit de collectie van KOH. Rood doet het altijd goed, maar zéker tijdens de feestdagen. Ook deze kwaliteit is zoals ik van KOH gewend ben: super! Ik denk dat dit echt één van mijn favoriete kleuren gaat worden. Ik hou van rode nagellak, maar zo’n rood als deze heb ik nog niet gehad. Vaak waren de kleuren die ik tegenkwam toch net te fel (zoals Brilliant Red!), of weer te donker. En dit is de rood waar ik naar op zoek was. Yay!

De nagellak van KOH kost €14,95 per flesje. Ik ben van mening dat dit aan de hoge kant is, maar dan heb je ook wel wat. Toen ik met een vriendin een workshop over nagelverzorging deed, werden ook allemaal producten van KOH gebruikt. Echt heerlijk! Niet alleen mijn nagels waren daarna mooi gelakt, ik kreeg gewoon een instant happy feeling van de mooie producten.

Deze kleuren liggen sinds november in diverse luxeparfumerieën. Daarnaast is KOH ook verkrijgbaar in één van de flagship stores in de Bijenkorf in Amsterdam, Utrecht en sinds september ook in Eindhoven! Woon je niet in de buurt? KOH is ook verkrijgbaar via www.kohcosmetics.com

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *