Glow kwasten

Voor de absurt lage prijs van €1,50 per stuk kocht ik bij een grote discount winkel in Den Haag (tegenover de Bijenkorf) twee oogschaduwkwasten van het merk Glow. Er waren nog meer kwasten aanwezig van dit merk, maar die zagen er minder goed uit.

Dit zijn de kwasten. Ik heb een blending brush en een shader brush. Per stuk review ik ze voor jullie.

Blending Brush
Deze blending brush is een goede dupe van de MAC 217, die ik zelf ook heb. De blending brush is lekker fluffy, maar wel plat. Dit is bij de MAC 217 ook. Deze kwast blendt goed, maar je kunt er gewoon prima oogschaduw mee aanbrengen op je ooglid. De haartjes zijn erg zacht en hij heeft geen last van haaruitval. Ook het design vind ik goed. Simpel, maar niet goedkoop. Ik vind deze kwast echt super!

Shader Brush
Het is volgensmij de bedoeling dat je hiermee een mooie schaduw (shade) kunt maken in je ooglook. Dat kun je proberen met deze kwast, maar dat gaat je waarschijnlijk niet lukken. Daar is de oogschaduw kwast véél te fluffy voor en ook nog eens te groot. De benaming vind ik dus echt niet goed gekozen, het is namelijk veel fijner te gebruiken als blending brush. Ik gebruik hem dan ook als blending brush en ik breng hier voornamelijk mijn highlighter mee aan. Ook bij deze kwast is de kwaliteit van de haren prima. Ik vind deze kwast dus ook erg fijn, maar niet als shader brush.

Als je deze kwasten ziet: neem ze mee! Die €1,50 zijn ze namelijk helemaal waard! Wie heeft deze kwasten nog meer en is er net zo enthousiast over als ik?
DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *