Gewonnen!

Een tijdje geleden hield Angel, de eigenaresse van de webshop TheBeautyBakery.nl een winactie op Twitter waarbij je kans kon maken op een Cupcake Bath Bomb XL. Er doen altijd veel mensen aan die retweet winacties mee, dus ik schatte mijn kans dan ook erg klein. Maar onder het motto ‘niet geschoten altijd mis’ waagde ik toch een gok. En raad eens? Ik won!

Ik heb de cupcake ‘Le Pink Couture’ en deze kost normaal gesproken €6,50. En hij is groot! Echt veel groter dan ik had verwacht. De TheBeautyBakery zegt (met een geweldige schrijfstijl) dit over deze Cupcake Bath Bomb XL:

Le Pink Couture is classy, chiq en ‘n plaatje om te zien. Om nog maar niet te spreken over de geur en de werking op de huid. Met de verleidelijke, volmaakte geur van rozen en echte rozenblaadjes is deze dame bloody perfect! And on top of that!… tovert deze ‘ie je saaie bad ook nog eens om in een roze zee. De hele cup zit ramvol boters, oliën en kruiden en tijdens het bruisen vermengen deze zich met het warme water. Resultaat: een Spa kruidenbad at home! Maar deze sheabutter bath muffin is een stuk luxer en verzorgender door de toevoeging van extra veel sheabutter. De sheabutter smelt in het warme water en laat ‘n verzorgend laagje achter op je huid waardoor huid na het badderen superzacht aanvoelt.

Het klinkt zó goed, en ik ben dan ook echt heel benieuwd. Maar het probleem is: ik durf ‘m niet te gebruiken, want hij is zo mooi! Toch moet ik er een keer aan geloven, en daarom heb ik met mezelf afgesproken dat ik hem de dag voordat ik weer naar school moet ga gebruiken. Zo kan ik fris en met een heerlijk gevoedde huid het nieuwe schooljaar in!

Hieronder nog een eyecandy picca:

TheBeautyBakery.nl bestaat nog niet zo erg lang, maar het is een groot succes. En da’s niet gek, want wie valt nou niet voor al die mooie zeepjes? Ik ga er vast en zeker nog een keer een bestelling plaatsen.

Winnen jullie ook wel eens wat? En zoja, wat heb je zo al gewonnen?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *