Clean Start by Dermalogica

Het is alweer een héle tijd geleden dat ik wat samples heb ontvangen van Dermalogica. Dermalogica heeft sinds een tijdje een nieuw merk, speciaal voor jongeren: Clean start.

De Clean Start producten doen veel voor je huid: reinigen, problemen aanpakken en beschermen. Er zijn in de hele lijn in totaal 8 producten. Vier daarvan heb ik mogen testen.

Bedtime for breakouts

Dit is een soort van gel die je over je hele gezicht aanbrengt voordat je gaat slapen. Er zit ook salicylzuur in, dit maakt de poriën schoon en voorkomt het groter worden van puistjes. Persoonlijk ben ik geen fan van nachtcrèmes, maar deze vond ik toch wel fijn. Het was niet zo’n dikke plakkerige crème die je aan moet brengen, maar een lichte gel die op het begin ietwat trekkerig aanvoelt, maar vervolgens helemaal intrekt. Ik heb dit product gebruikt op een avond toen ik heel veel last had van onzuiverheden. Toen ik opstond waren ze niet weg, maar ze waren echt al een heel stuk verminderd. En dat na een keer gebruik! Chapeau!

Wash off!

Wash off is een reinigingsgel die je ‘s ochtends en ‘s avonds kunt gebruiken. De geur is niet super lekker, maar ook niet vies: het doet me een beetje aan tea tree denken. Het fijne ervan is dat het schuimt, niet extreem, maar gewoon normaal. Dit product belooft de dode huidcellen, vuil, talg en make-up te verwijderen. Ik heb het niet gebruikt als make-up reininger, maar daarna. Mijn huid voelde na gebruik normaal aan, perfect! Ook in dit product zit salicylzuur. Of het echt tegen puistjes werkt weet ik niet, maar het is er in ieder geval niet erger van geworden.

Welcome Matte SPF15

Welcome Matte is moisturizer die het glimmen van je huid tegen gaat. Dit product heeft ook hetzelfde vreemde geurtje. Niet overheersend, maar je ruikt het wel. Er zit ook SPF15 is, dat is echt een groot pluspunt. Het is namelijk hartstikke belangrijk dat je huid goed beschermd is. De crème trekt erg snel in en mijn huid wordt er lekker zacht van. En hij glimt inderdaad niet! Ik ben heel tevreden over dit product!

All Over Clear

Dit schattige spray flaconnetje heeft een inhoud die zorgt voor een verfrissende werking. De geur is weer hetzelfde als de andere producten, alleen hier ruik je het nog beter. Dat vind ik dus wel een minpunt. Ik gebruik dit product als reinigingslotion, maar ook na het aanbrengen van mijn make-up. Daar is het natuurlijk niet voor bedoeld, maar het kan prima ;). Mijn huid voelt goed gehydrateerd en lekker zacht. Jammer dat het een mini is, want hij was bij mij echt zo op omdat het een spray is en daar ben je echt zó doorheen.

Mijn eindoordeel is dat ik erg tevreden ben over de producten. Of het echt alle puistjes en onzuiverheden tegen gaat kan ik niet zeggen, omdat dit samples zijn. Dat is jammer, want anders had ik het langer kunnen testen en mijn mening beter kunnen geven.

Wil je de producten van Cleanstart kopen of meer weten? Kijk voor de site van Clean Start hier.

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *