Herôme Glas Nagelvijl Travelsize

Sinds 2003 is de nagelvijl van Herôme een groot succes. Ik was daarom ook razend benieuwd of hij écht zo goed was. Ik heb de travelsize, maar ik vind hem niet echt klein. Ik ben dus dan ook benieuwd hoe groot de ‘normale’ versie is.

De nagelvijl ziet er chic uit, en zo is hij ook verpakt: de nagelvijl zit in mooi donkerblauw fluwelen hoesje, en de nagelvijl is doorzichtig, met op de bovenkant het logo van Herôme. Simple but classy!

De nagelvijl is dus van glas, en staat er daarom ook bekend om dat hij onslijtbaar is. Het speciale aan een nagelvijl van glas is dat de nagels door de bijzondere bewerking van het glas, een natuurlijker, gladdere vorm krijgen. Hij vijlt heel snel en zacht, dus je hebt geen kans op splijtende nagels. De vijl is geschikt voor ieder nageltype, iedereen kan dus genieten van mooie nagels!
Ik vind de vijl heel fijn in gebruik en ook mijn moeder is fan. Ze leende hem even en ze was hélemaal verkocht. Ik moest zelfs zeuren om hem terug te krijgen.

Dit is dus de travelsize, en deze is 14 cm lang. De prijs is €9,99, en dat klinkt prijzig voor een nagelvijl, maar het is een vijl die onslijtbaar is, dus dan ben je uiteindelijk nog goedkoper uit dan wanneer je bijna iedere maand een kartonnen nagelvijl koopt. De ‘normale’ versie kost €17,50. De producten zijn te koop in de Herôme online shop (klik) of bij de drogist.
DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *