Gelblush als lipstain

Al een tijdje heb ik een gelblush van Essence in mijn stash liggen, van de Jelly Baby collectie. Eigenlijk keek ik er nooit naar om, want ik vind een gelblush toch niet zo fijn werken. Totdat ik me bedacht dat het misschien ook wel heel mooi was om als lipstain te gebruiken!

Een lipstain is een lipproduct waarvan de kleur echt ‘in’ je lippen trekt. Zo heb je een hele natuurlijke lipkleur. Deze gelblush is lekker rood, dus dan heb je een natuurlijk rood kleurtje. Omdat de gelblush niet zo heel gepigmenteerd is, heb je niet effect dat je keihard op je lippen hebt gebeten, en dat is in dit geval wel in je voordeel.
Mijn lippen hebben van oorsprong niet zo heel veel kleur, dus dan zie je het verschil wel goed. Sommige mensen hebben namelijk al donkere lippen en als je dan een lipstain aanbrengt dan zie je er haast niks van.

Hier heb ik de blush op mijn lippen. Hij trok gelijk in, dus je ziet er niks van dat ik hem op heb. Wat wel een nadeel was, is dat deze gelblush echt plakte, het gevolg dat mijn lippen echt gewoon aan elkaar bleven plakken. Ik heb er een foto van gemaakt, die kun je hieronder zien. Na een tijdje was het plakgevoel weg, maar op het begin is dat wel irritant!
Ik ben dus wel blij dat ik dit product herontdekt heb, want nu ga ik het waarschijnlijk veel vaker gebruiken. Hebben jullie ook wel eens producten herontdekt?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *