Biodermal reinigingsmousse voor de gevoelige huid

Ook al heb je zelf geen gevoelige huid: producten voor de gevoelige huid gebruiken kan nooit kwaad. Het biedt je huid alleen maar bescherming zodat het weerbaarder wordt en dat kan iedere huid wel gebruiken. Het is gewoon een extra verzorging die ervoor zorgt dat de huid goed gekalmeert en versterkt wordt. Ondanks mijn vette/onzuivere huid heb ik dit product toch gebruikt en ik kan je zeggen: het is een heerlijk product!

Ik vind reinigingsmousses sowieso fijn: doordat het direct schuimt geeft het een heerlijk gevoel. Niet alleen een gevoel, mijn huid voelt na gebruik heerlijk zacht en gevoed aan. Net een perzikhuidje! Dit product is hypoallergeen, parfum-, alcohol- en zeepvrij en daardoor geschikt voor ieder huidtype. Zoals gezegd zit er geen parfum in deze mousse, maar de geur is toch fris. Altijd fijn bij reinigingsproducten! Het enige nadeel aan dit product is dat dat bij mij op een gegeven moment het pompflesje niet meer zo goed werkte en je doet er niet heel lang mee. Ik gebruik hem nu bijna 3 maanden en hij is bijna op.

De reinigingsmousse van Biodermal kost €9,95 en is verkrijgbaar bij drogisterijen. Naast een reinigingsmousse bevat de gevoelige huid-lijn van Biodermal ook nog een nacht- en dagcrème. Wellicht ook aanraders als je last hebt van een gevoelige huid!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *