Lovely by Sarah Jessica Parker

Lovely is een geurtje van Sarah Jessica Parker, dat wist je misschien wel. Maar ben je ook al bekend met het feit dat Sarah Jessica Parker een eigenlijk kledinglijn heeft genaamd ‘Lovely’?

Jurkje, €69,95

Als je er nog nooit van hebt gehoord, dan is dat helemaal niet gek. Het merk is namelijk niet zo heel erg bekend en er is dan ook weinig van op internet te vinden.
Het is ook lang niet overal verkrijgbaar, maar er is wel een webshop in Nederland die het merk verkoopt: Gardenoffashion.nl

Tuniek, €49,95

De kleding is allemaal een beetje in dezelfde stijl, bohemian-achtig. Je moet daar van houden, of niet. Persoonlijk is de kledinglijn niet helemaal mijn smaak, maar er is wel een jurkje dat ik heel erg mooi vind, en dat is deze:

Jurkje, €59,95

De kledingstukken hebben zeker niet de prijskaartjes à la H&M. Er hangt een redelijk prijskaartje aan, maar daar krijg je wel wat voor terug: de kledingstukken zijn vaak volledig van viscose en dat maakt de stof extreem zacht! Ook zit op ieder kledingstuk een soort van pailletten wat het helemaal stoer en apart maakt.
Bron foto’s.
DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *