MAC Mineralize Skinfinish in ‘Soft and Gentle’

Het is inmiddels al meer dan een week geleden: de opening van de MAC Counter. De opening was gepland om 10.00, alleen hij begon pas 2,5 uur later: echt een dikke fail! Maar het werd wel deels goed gemaakt: iedereen kreeg een cupcake met een bloemtje erop van de Liberty of Londen collectie. Ook werden er armandjes uitgedeeld en er werd muziek gedraaid. Iedereen had kleding aan met Liberty of Londen-print en er werd ook gitaar gespeeld. Toen de counter eenmaal officieel werd geopend was het echt heel druk. Wilde je advies, dan kon je wel even wachten. Uiteindelijk ben ik toch de Bijenkorf uitgelopen met een nieuwe aankoop!

Dit is mijn nieuwe aanwist: een MAC Mineralize Skinfinish in de kleur ‘Soft and Gentle’. Een MSF kun je gebruiken als blush, highlighter en all over face powder. Persoonlijk vind ik hem als all over face powder iets te shimmery, maar het is een perfecte highlighter! De pan is echt groot, groter dan een gemiddelde MAC Blush. Hij kost €25,- en zit gewoon in de vaste collectie.

Als je niet van shimmer houdt, is het product niks voor jou, maar ik vind het een geweldig product! Vooral in de zomer is het heel mooi: als de zon er op schijnt zie je het highlight effect namelijk nog beter.
De kleur lijkt een beetje goud / bronzer achtig, maar eenmaal op je huid is dat niet zo. Omdat je huid ook gele ondertonen heeft, lijkt het gewoon een normale highlighter, dus niet een overdreven gouden shimmer.
Hij blijft lang zitten en het geeft een super mooie glow. Mijn gezicht ziet er echt frisser en gezonder uit: wat een msf wel niet kan doen! Hieronder een voor en na foto. Ik had mijn oogmake-up nog niet gedaan zoals je wel kunt zien ;-).

Al met al: ik ben heel erg blij met deze Mineralize Skinfinish! Het is echt dé perfecte highlighter waarnaar ik al zo lang op zoek was!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *