Shoplog: tops

Ik heb afgelopen week wat leuke kleding gekocht en het leek me leuk om het aan jullie te laten zien! Zoals jullie wisten, stond er een zwarte blouse op mijn wishlist en die heb ik dan ook gekocht. Maar dat is niet het enige waar ik mee thuis kwam, maandag in Amsterdam kocht ik nog wat en ook gisteren na mijn bezoekje aan het ziekenhuis dook ik nog even de stad in. Ik kan nu in ieder geval even vooruit en weer lekker veel nieuwe setjes maken!

Allereerst een donkerblauwe blouse van H&M. Ik ben dol op de kleur donkerblauw en deze kleur stond me ook best mooi. Vooral de bovenkant maakt het speciaal, voor de rest loop hij gewoon wat breder uit naar beneden. En hij heeft pofmouwtjes, wat ik de laatste tijd steeds meer zie bij blousen (denk aan mijn verjaardagsoutfit). Hij kostte €19,95.

Bij Brandy & Melville in Amsterdam scoorde ik deze grijze top met wijde armsgaten. Ik vind dat soort tops altijd moeilijk te vinden en ondanks dat je het ook zelfs zou kunnen doen, koop ik ze liever gewoon in de winkel. Ik ben daar namelijk veel te onhandig voor! Deze donkergrijze kleur kan ik goed combineren en met een opvallende ketting vind ik het heel mooi. Deze kostte €17,-.

Daar hebben we ‘m dan, dé Zara blouse! Aanvankelijk vond ik hem toch te duur, maar het is wel zo’n basic item dat ik het de investering waard was! Hij zit heel fijn en ik ben er echt blij mee. Vrijdag komt er een outfit mee online. Let trouwens niet op de vlek, ik wist niet dat ‘ie zo opviel, haha… Deze blouse kostte €39,95.

En als laatste nog een blouse van de H&M. Allereerst mijn excuses voor de dramatische foto, maar ik kon er niet veel meer van maken. Het gaat uiteindelijk toch om de blouse zelf, die op deze foto eigenlijk ook niet eens zo mooi naar voren komt… Ik moet er maar snel een outfit mee online gooien! Het stofje is lekker zacht, hij is aan de achterkant langer dan de voorkant en ook de hals is mooi. De blouse heeft trouwens ook pofmouwen, maar die zijn iets opvallender dan bij bijvoorbeeld de blauwe blouse. Even wennen, maar ik vind het leuk! De blouse kostte €19,95.

En dat zijn mijn nieuwe aankopen. Ik kan niet wachten om het allemaal dragen, altijd zo fijn nieuwe kleding :D

13 Reacties

 1. Manon 28 februari 2014 / 08:17

  Ik vind het grijze hemdje vooral heel erg leuk! Denk dat je dit heel stoer kunt combineren :)

 2. Amy 28 februari 2014 / 10:06

  Ohhh allemaal heel leuk! Vooral dat grijze hemdje, dat kan je super leuk combineren! Net zoals die zwarte blouse trouwens (:

 3. Sara 28 februari 2014 / 11:56

  Oh die eerste blouse is heel leuk! Die zwarte van de Zara heb ik ook, inderdaad zijn geld waard ;)

 4. Laura 28 februari 2014 / 12:31

  Leuke dingen heb je gekocht! Die zwarte Zara blouse vind ik heel mooi

 5. Robin 28 februari 2014 / 16:42

  Leuke items. Vooral die die blauwe & zwarte blouse vind ik heel mooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *