Mijn nieuwe tas van MYOMY do goods

Sinds ik bezig ben met mijn stage ben ik op zoek naar een praktische tas die ik makkelijk mee naar kantoor kan nemen. Eentje van goede kwaliteit, met vakjes (zodat ik met mijn chaotische hoofd niet alles 10 keer kwijtraak) en die makkelijk te dragen is. Ik heb nu een nieuwe tas ontvangen van MYOMY do goods, een fairtrade merk. Zoals je op de foto’s kunt zien, ben ik er erg blij mee!

MYOMY do goods is een Nederlands modemerk dat met haar producten de wereld een beetje mooier wil maken. Iconische designs voor haar klanten in het Westen; een mooi leven voor de makers in het oosten en een gezonde aardbol door een zo schoon mogelijke productie. Een merk met een visie, dus. Misschien ken je het merk wel van de My Paper Bag deze is niet meer weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld.

Maar er is meer! In februari is de nieuwe Spring/Summer collectie geïntroduceerd met nog meer nieuwe kleuren, materialen en ontwerpen. Ik heb de My Carry Bag Go Bizz ontvangen voorzien van bubble leer. Dit is buffelleer met een extra finish dat op duurzame wijze wordt gelooid door een Gold rated LWG looierij. Dit is de strengste en duurzaamste certificering voor leerlooien.

Het bubble profiel op het leer geeft een print geïnspireerd op Nieuw-Zeelands schapenleer. Door deze finish is het leer ook minder kwetsbaar. Het geeft de tas zo echt meer karakter. Ik hou altijd van basic zwart, maar zo is het toch wat minder ‘saai’. Ook over de kwaliteit van de tas ben ik echt te spreken. Het leer is super stevig en de tas is lekker ruim met een extra vak voor een laptop. Naast de handvaten zit er ook een lang hengsel bij. Super fijn!

Ik heb de tas al met veel plezier gebruikt, ik neem hem iedere dag mee naar kantoor. Ik neem altijd best veel spullen mee, zoals een boek en een volle toilettas voor je-weet-het-maar-nooit momenten. Het is daarom een ideale tas voor mij, want er past lekker veel in en hij draagt praktisch. Het is echt een stevige tas en ik denk dat hem veel ga gebruiken de komende jaren!

De tassen van MYOMY do goods zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren. Er is dus genoeg keus! Klik hier om de nieuwe collectie te bekijken.

6 Reacties

 1. Laura 27 maart 2018 / 19:31

  Wat een mooie tas! Tijdloos en van goeie kwaliteit zo te zien :)

 2. Karlijn 27 maart 2018 / 19:46

  Mooie tas!! Wat neem je zoal mee voor lunch op stage dagen?

  • Lizzy 27 maart 2018 / 20:49

   Ik lunch altijd op mijn stage! Maar ik neem meestal een banaan & Belvita koekjes mee voor tussendoor. Als lunch neem ik vaak een boterham met hummus en dan vaak een (pasta)salade en een gekookt ei. Daarnaast eet ik ook nog vaak een appel erbij!

   • Karlijn 28 maart 2018 / 15:22

    Thanks voor je reactie Lizzy!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *