New in: DKNY bag

Ik wist dit jaar echt niet wat ik voor mijn verjaardag wilde. Als het aan me werd gevraagd, antwoordde ik met ‘geef me maar een gezond lichaam’. Ik merk dat ik minder waarde hecht aan cadeautjes, omdat ik nu echt meer realiseerde dat het allerbelangrijkste wat je om je heen moet hebben, familie en vriendinnen zijn. Dat wist ik wel, maar door sommige situaties sta je daar wat meer bij stil. Niet dat cadeautjes niet welkom zijn, maar je snapt me vast wel! Ondanks dat liep ik toch tegen iets moois aan: bovenstaande tas van DKNY. En guess what: hij is van mij! 

De tas is van de nieuwe spring/summer collectie en hij is er in vier kleuren: créme, zwart, koraal en blauw. Ik twijfelde zelf tussen de blauwe en de créme. Créme kan overal bij, maar is ook wel iets saaier. Zo’n blauwe tas is wat aparter en staat juist weer heel mooi op een basic outfit. Bijvoorbeeld in de zomer met een jeans en een witte blouse. Uiteindelijk heb ik dus de blauwe gekregen, en ik ben er heel blij mee! Het formaat is ideaal, want er passen de belangrijkste dingen in. Perfect voor een dagje stad of avondje stappen!

Ik heb nooit echt een dure tas gehad, maar je merkt het verschil wel. Deze tas is gewoon mooier afgewerkt, hij is van echt leer en maakt een outfit echt af. Ik moet zeggen dat het naar meer smaakt en ik ook nog wel een mooie handtas nu zou willen hebben… Misschien een nieuw spaardoel?

Wat vinden jullie van mijn nieuwe tas?

20 Reacties

 1. Nena 22 februari 2014 / 08:27

  Heel mooi! Ik vind duurdere tassen het zeker waard. Ik heb al een paar jaar een DKNY handtas die ik met veel liefde gebruikt heb, en die is nog steeds mooi! Zeker verder sparen dus als je het mij vraagt :)

 2. Manon 22 februari 2014 / 08:49

  Wat een leuk tasje, echt een perfect formaat. Ik heb ook zo’n formaat tasje, ideaal!

 3. Mireille 22 februari 2014 / 08:53

  Aah die is echt heel mooi! En wat een leuk en schattig kleurtje!

  xoxo Mireille

 4. Stella 22 februari 2014 / 09:56

  Wat een leukerd! De kleur is ook echt handig, staat echt overal wel leuk bij. Heel erg veel plezier ervan (: Liefs, Stella.

 5. xx.Yvonne 22 februari 2014 / 10:10

  wauw ontzettend mooi tasje. Ik ben ook al een tijdje opzoek naar zoiets en als ik dit dan voorbij zie komen wil ik het liefst gelijk naar de winkel rennen om er een te kopen (al vind mijn bankrekening dat denk ik iets minder leuk) ^_^ Heel veel plezier ervan!

 6. Esmay 22 februari 2014 / 10:26

  Ik snap best dat je dat antwoord gaf, en hopelijk over een poos heb je weer een gezond lichaam. <3
  Dit tasje is trouwens prachtig, ik vind die kleur echt heel mooi! Goede keuze :D

 7. Dionne 22 februari 2014 / 11:49

  Logisch, dat antwoord… maar wauw, wat een mooie tas! Heel tof!

 8. Fleur 22 februari 2014 / 12:59

  Wat mooi!
  De kleur vind ik heel mooi, is weer een keer wat anders!

 9. Joyce 22 februari 2014 / 17:59

  Wat heerlijk fris, dat hemelsblauw! Leuke tas ook! ;D

 10. Yara 22 februari 2014 / 22:26

  Ik vind hem echt heel tof! Ik wil ooit ook nog een tas een duur(der) merk, lijkt me zo fijn om een tas te hebben van goede kwaliteit. Weet zeker dat je veel plezier van deze tas zult hebben! X

 11. Sarah 23 februari 2014 / 00:33

  Wat een prachtig tasje! En die kleur.. Geweldig <3. Echt een mooi verjaardagscadeau.

 12. Kim 31 maart 2014 / 20:01

  Wat een prachtige tas. Ik zie wel vaak tassen van DKNY in de etalages staan van sommige winkels, ik vind ze er altijd zo mooi en chique uitzien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *