Mijn nieuwe crossbody tas van Furla

Een mooie tas is een echte investering. Voor een middagje stad of drankjes doen met vriendinnen vind ik een crossbody tasje altijd perfect, en stiekem stond een Furla tasje dan ook op mijn wishlist. Door de gouden details geeft de tas een mooie touch aan zelfs een simpele outfit. Maar inmiddels staat de tas niet meer op mijn wishlist, zoals je hierboven kunt zien….

Van Unique Bags & Travel mocht ik een tas uitzoeken (happy me!) om te reviewen en het was wel even zoeken tussen al dat moois op de webshop. Ik was er al uit dat ik een crossbody tas wilde, maar toen moest ik nog gaan kiezen. Furla had al een lichte voorkeur, maar wilde ik een kleurtje of ging ik voor vertrouwd zwart? Zoals je kunt zien heb ik op safe gespeeld omdat ik nu eenmaal erg van basics houd en deze tas werkelijk overal bij past. Ik ben er zo blij mee!

De Furla Metropolis is een klein tasje van stevige kwaliteit met mooie gouden details. Heel elegant en gemaakt van saffianoleer dat zorgt voor een classy look. In het tasje passen de belangrijkste dingen: mijn telefoon, sleutels, portemonneetje en lipstick. Er zit ook een klein insteekvakje aan de binnenkant.

Al met al een mooie klassieker die ik nog heel vaak ga dragen. Zeker nu met lekker weer, en ik maar al te graag de deur uitga om wat te drinken. Mijn Furla en ik zijn komende zomer onafscheidelijk! Wat vinden jullie van mijn nieuwe tas?

6 Reacties

  1. Eline 2 juni 2017 / 11:54

    Wat is die mooi en ook echt een super handig model!

  2. Nienke 3 juni 2017 / 12:49

    Wauw, wat een super mooi crossbody tasje! Erg handig voor deze zomer, ook erg leuk voor naar festivals.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *