Mijn nieuwe bikini

Voor deze zomer wilde ik een simpele, zwarte bikini. Ik heb verschillende bikini’s, maar allemaal met kleurtjes en deze all-black lover was dat een beetje beu. Via LASCANA vond ik een hele mooie zwarte bikini en afgelopen weekend kon ik hem dan ook eindelijk aan! Ik was een weekendje weg samen met mijn moeder en zondag had ze als verrassing geregeld dat we een dagje gingen windsurfen. Super leuk!

Het is een zwarte triangelbikini van BENCH en het handige is dat je de maat van het broekje en de top zelf kunt kiezen. Bikinibroekjes zitten bij mij vaak net te strak bij mijn billen en ik bestel daarom liever een maatje groter. Ook handig voor meiden die wat grotere borsten hebben, want het topje is weer best wel klein.

De bikini is overigens ook verkrijgbaar in het geel en roze, mocht je toch liever voor wat kleur gaan. Het voordeel van zwart is dat ik er niet zo snel op uitgekeken raak en ik vond vooral bij deze bikini de top heel erg mooi, door de dubbele band. LASCANA heeft mega veel andere mooie badkleding, van badpakken tot bikini’s voor grote cups, dus ik raad je zeker aan de pagina even te checken als je nog op zoek bent voor wat swimwear voor op je vakantie.

3 Reacties

  1. Sophie 11 juli 2017 / 09:07

    Wat leuk zo’n weekend met je moeder! Je ziet er goed uit en die bikini staat je onwijs goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *