Zwart wit outfit met All Stars

Wat is de zomer toch heerlijk! Ik kan er echt van genieten om lekker met blote benen rond te lopen. En dat is dan ook wat ik gisteren deed! Ik had afgesproken met Sarah om weer eens bij te kletsen en we begonnen de dag met een lekkere lunch bij Ted’s. Dat had je wellicht ook al op mijn Instagram gezien. Ik nam mijn camera ook mee om weer eens foto’s van mijn outfit te maken. Ik droeg een simpel zwart leren rokje, een witte tee en mijn nieuwe All Stars. 

Een simpele outfit zoals ik ze het liefste zie! Ook kon mijn Furla tasje niet ontbreken, deze is perfect voor gelegenheden zoals deze. De schoenen heb ik ontvangen in samenwerking met Nelson. Het is het laatste paar dat ik mocht uitzoeken en zoals we weten zijn Converse altijd goed. Ik vind het hogere model nu ook weer erg leuk en ik vind het vooral tof onder een rokje om het zo lekker casual te houden.

Witte tee – Zara

Rokje – Zara

Gympen – Converse All Stars

Tas – Furla

Horloge – Daniel Wellington

Sjaaltje – Coolcat

2 Reacties

  1. Maaike 22 juli 2017 / 10:54

    Leuke outfit! Dat sjaaltje maakt het echt af :)

  2. Britt 23 juli 2017 / 09:24

    Staat je goed, heel classy!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *