New in: TC WOW lingeriesetje + winactie

Ik heb het idee dat er een soort taboe heerst op lingerie. Niet in het dagelijks leven, maar vooral in het bloggerswereldje. Terwijl we trots onze nieuwe bikini’s showen, laten we onze net gekochte bh’s vaak mooi in het tasje zitten. Maar we bloggen tegenwoordig over zoveel onderwerpen, waarom ook niet over lingerie? Ik ben namelijk dol op het kopen van ervan. Het klinkt misschien stom, maar ik kan helemaal blij worden van het shoppen van een nieuwe bh of string. Dus ik show vandaag met trots mijn nieuwe lingeriesetje. En daarnaast kunnen jullie er ook nog eens kans op maken!

Het setje wat ik heb is van TC WOW. Dit lingeriemerk is in samenwerking met Daphne Deckers opgezet, zij het is het gezicht van TC WOW. De collectie bestaat uit TC WOW lingerie, TC WOW nachtmode en TC WOW Beach. Lekker veel variatie, dus! Je kunt het in fysieke winkels kopen, maar ook online is het te vinden.

De lingerie kenmerkt zich door de unieke L-Shape padding, die zorgt voor een perfect decolleté. Dit betekent niet dat er een enorme vulling in zit, maar er zit een lichte opwaartse en zijwaartse push in die zorgt dat de bh net wat mooier zit. Ook niet iedereen wil altijd een decolleté tonen, en daarom hebben ze het juist van ultra zachte en dunne materialen gemaakt. Een goede oplossing, want ik heb zelf echt een hekel aan van die volgepropte bh’s.

Ik vind deze bh heel prettig zitten en je merkt echt dat het lingerie is van goede kwaliteit. Normaal koop ik vaak dingen bij de H&M, maar je merkt toch wel verschil! Daarnaast sluit deze bh ook aan de zijkant, wat ervoor zorgt dat bij een lage rug je geen sluiting ziet. Het is wel even wennen met aandoen, maar oefening baart kunst! Het leuke hiervan is ook dat je het achterkantje kan verwisselen. Ik kreeg er namelijk een andere bij, helemaal bijpassend! Super leuk :)

Win win win dit setje t.w.v. €64,90!

Zoals ik al schreef, kan één van jullie dit setje ook winnen. De bh kost normaal gesproken €44,95 en de string €19,95. Iedereen kan meedoen, maar wat misschien wel even goed is om te vermelden is dat de bh’s gaan tot maat D. Wat je moet doen om kans te maken? Laat een reactie achter! Laat dan ook even weten wat lingerie voor jou betekent. Is het voor jou puur noodzaak of kan jij ook blij worden van een nieuw setje. Ik ben benieuwd! Je kunt meedoen tot 20 januari 2014. Vergeet geen geldig e-mailadres in te vullen zodat ik contact me je kan opnemen. Succes!

84 Reacties

 1. Kimberly 7 januari 2014 / 07:34

  Wat een onwijs toffe winactie en wat een mooi setje is het. Ik kan net als jou helemaal blij worden van het kopen ervan! Als je een mooi setje aan hebt onder kleding voel je je gelijk al wat mooier vind ik altijd, ook al ziet helemaal niemand het en weet je het alleen zelf. Het geeft, mij in ieder geval, zelfvertrouwen en je voelt je wat mooier als je een mooi setje aan hebt. Ik doe in ieder geval graag mee aan de winactie :)

 2. Yvette 7 januari 2014 / 07:49

  Dat is nog eens een leuk artikel, zo voor het naar school gaan. Wat een prachtig setje, zou ik zo zelf uitgezocht kunnen hebben! Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet zo heel vaak lingerie koop. Als ik dan eenmaal in een lingeriezaak sta heb ik al snel zoiets van: “goh, 45 euro, daar koop ik liever een leuk truitje van.” Stom eigenlijk want met mooi ondergoed voel je je gelijk veel mooier. Ik moet eigenlijk wat vaker geld opzij zetten voor een leuk nieuw setje.

  Bij deze wil ik ook nog even zeggen dat ik het ontzettend knap van je vind dat je gewoon door blijft bloggen. Heel veel sterkte en succes met de behandeling. You can do this! Ow, en natuurlijk héél veel plezier in Londen. Geniet ervan!

 3. Nena 7 januari 2014 / 07:54

  Mooi setje, helemaal mijn smaak! Ik kan ook heel blij worden van lingerie, helaas gaat dit setje niet tot mijn maat, ik kan dus niet meedoen met de winactie :(

 4. Simone 7 januari 2014 / 08:35

  Ik doe heel graag mee, het is een prachtig setje. Lingerie is voor mij eigenlijk best belangrijk, ook onder mijn kleding wil ik er mooi uitzien, dit komt vooral doordat ik een tijdje bij Hunkemöller heb gewerkt en daar best veel heb verzameld! Toch kan het nooit genoeg zijn en nu koop ik vaak bij Primark en H&M, ik zou het super vinden om dit mooie setje van fijne kwaliteit te winnen!

 5. lies klerks 7 januari 2014 / 08:59

  Wowww wat een mooie set. Voor mij betekend lingerie me toch echt wel op en top vrouw voelen! En door de juiste BH heb je niet alleen goede steun maar ook mooie vormen waardoor je onder ieder kledingstuk de juiste BH kan matchen en je beste kanten beter uit kan laten komen. De L shape vind ik perfect zitten ik heb wel een D cup maar aan volume ontbreekt het vaak met deze shape krijg je een mooie volle boezem :-D en lijkt mijn figuur meer zandloper effect te krijgen in plaats van peer vorm. Essentieel dus! Maar ook op sportgebied is een passende ondersteuning gewenst. Dus voor mij persoonlijk vind ik lingerie echt belangrijk en deze set van TC wow ziet er ook nog eens waanzinnig uit super vrouwelijk, het oog wil ook wat hihi ;-) dus ik maak ontzettend graag kans. ^_^

 6. lovethatmakeup 7 januari 2014 / 09:03

  Wat een mooi setje! Ik vind lingerie niet echt heel interessant om het zo maar even te noemen. Het is niet dat ik er tijd en energie ik steek, maar als ik een nieuwe mooie beha heb dan ben ik wel blij haha. It doesn’t make sense maar ik weet het niet anders te verwoorden haha

 7. Charile 7 januari 2014 / 09:55

  Super leuk, ziet er prachtig uit! Ik doe graag mee :) Een nieuw setje, hoe duur of goedkoop dan ook, maakt me altijd helemaal happy. Dat zit goed en je zit gelijk lekker in je vel, terwijl niemand het ziet ;)

 8. Daisy 7 januari 2014 / 09:59

  Wat een super mooi lingeriesetje en wat stoer dat je dat durft te laten zien. Ik ben wat dat betreft echt een trutje, lingerie vind ik net ff te privé.

 9. Nynke 7 januari 2014 / 10:05

  Super mooie set! Voorheen kon lingerie mij nooit wat schelen, maar sindsdien ik 10 kg ben afgevallen vind ik het toch erg leuk om naar te kijken! Toch koop ik meestal bij goedkope winkels, arm studentje haha. Dus ik zou het heel leuk vinden om een keer een echt kwalitatief goede set te hebben:) xxx

 10. Marit 7 januari 2014 / 10:22

  Wauw, wat een prachtige set! Lingerie betekend voor mij best veel, eigenlijk. Hoe gek het ook is, ik kan me echt heel anders voelen als ik hele mooie lingerie aan heb. Ik weet niet wat dat is, maar als een setje echt heel mooi past, en ik kijk in de spiegel, dan voel ik me bijna echt mooi, sexy, vrouwelijk. Als ik zo’n setje aan heb ben ik meteen zelfverzekerder in kleding, hoe gek dat ook klinkt. Dan loop ik de hele dag extra rechtop. Debiel natuurlijk, want niemand weet het of ziet het, maar dat is misschien juist wel het leuke ervan. Maar ik heb op dit moment geen vriend, en daarom voelt het meteen als geldverspilling om geld uit te geven aan iets wat niemand ziet, ookal ga ik mezelf er dus wel fijner op voelen door het te dragen. Toen ik in het ziekenhuis lag en er weinig vrouwelijks aan me te zien was na een tijdje kreeg ik een lingerie set van mijn moeder. Die heb ik toen gepast voor de spiegel en ookal was ik een hele hoop kilo’s lichter dan ervoor, ik voelde me toch weer even mooi en vrouwelijk. Ik hoop dat jij je ook zo zult voelen als je jezelf ziet, ookal zul je door je behandelingen je ook niet altijd even sexy voelen.
  Ik zou het onwijs gaaf vinden om zo’n kwalitatief mooi setje te winnen!

 11. Loes 7 januari 2014 / 10:23

  Wat een leuke winactie en wat een leuke blog heb je! Afgelopen zaterdag kwam ik via Veracamilla op je site terecht en ik ben nu druk bezig met alle artikelen terug lezen. Je schrijfstijl is ontzettend fijn en je bent niet bang om ‘moeilijke’ onderwerpen aan te snijden: Chapeau!

  Daarnaast zou ik heel graag dit mooie lingeriesetje winnen. Net als jij koop ik eigenlijk altijd mijn lingerie bij de H&M om de prijs. Maar graag zou ik eens een kwalitatief goed setje willen. (eentje die niet na tien keer wassen uit elkaar valt, zoals mij wel eens overkomt bij de lingerie van de H&M) Voor mij is lingerie mijn start van de dag, het zijn toch de eerste kledingstukken die je aantrekt ‘s ochtends! Mooie lingerie kan mij heel gelukkig maken en me een enorm gevoel van power geven. Voor belangrijke gesprekken en presentaties zorg ik dat ik m’n mooiste setjes aan heb, dit geeft mij veel zelfvertrouwen!

 12. Danielle 7 januari 2014 / 10:29

  Oh, als ik zou winnen zou je mij hier heel blij mee maken! in New York kwam ik voor het eerst in een Victoria Secret, ik keek mijn ogen uit. Dus zó kan lingerie ook zijn! Bij de standaard winkels als H&M kan ik nooit goed passende BH’s vinden en een BH winkel in Nederland is zo… saai! Stond ik daar, een uur lang de ene na de andere BH te passen, wat een heerlijkheid. Ik voelde me mooi, sexy en blij tegelijk. Lingerie kan dus echt wel iets met je doen, ook al ziet niemand wat je draagt, het geeft je zo’n boost van zelfvertrouwen en dat straal je dan weer uit. En ik denk… dat dit setje dat ook voor mij gaat doen. #hebben

 13. wies 7 januari 2014 / 10:39

  Ik zou ook graag mee willen doen.
  Ik kan ook heel blij worden van lingerie maar ik gun het mezelf niet zo vaak om een mooi setje te kopen. Sterker nog ik heb niets dat matcht momenteel.
  Ik zou daar graag verandering in zien.
  Super mooi setje!

  Liefs,
  Wies

 14. Gerda 7 januari 2014 / 10:42

  Kijk, dit is nou een setje waarnaar ik op zoek ben! Ik zoek al maanden naar de perfecte beha, Twee jaar geleden ben ik erg afgevallen en sindsdien is het onmogelijk om een beha te vinden die lekker zit. (En eentje in mijn maat, überhaupt.) Over vier maanden ga ik trouwen en omdat ik een jurk heb waaronder ik zelf mijn lingerie mag uitkiezen, zou een setje als deze perfect zijn. :)

 15. Jennifer 7 januari 2014 / 10:56

  Lingerie is voor mij iets moois. Je draagt het graag, maar niemand ziet het. Maar het kan je toch net dat extra gevoel geven van sexyness. Je kunt het met je partner delen, hem helemaal gek maken wat er zich onder jouw kleding bevindt. Een geheimpje, tussen jou en hem. Maar ook vind ik het gewoon heel belangrijk om goede lingerie te dragen voor het behoudt van de vormen en het niet overbelasten van mijn rug. Als ik een pyjamadag zonder BH houdt, dan kan ik er donder op zeggen dat ik ‘s avonds een pijnlijke rug heb, en ik heb ‘maar’ een c’tje. Je snapt, ik zou veel plezier hebben aan een setje zoals deze; prachtig!

 16. chantal 7 januari 2014 / 11:05

  Ah wat een supermooi setje! Ik vind mooie lingerie eigenlijk best belangrijk. Ik ga vaak voor gemak en pak willekeurige verwassen strings bij een willekeurige bh. Maar ik merk dat ik me een stuk vrouwelijker en zelfverzekerder voel als het een mooi setje is dat goed matcht. Dat is toch een goede manier om de dag mee te beginnen! En dan maakt het dus eigenlijk niets uit of iemand het te zien krijgt.

 17. Tedje 7 januari 2014 / 11:06

  Wat tof, ik vind het echt een hele mooie set! Lingerie is voor mij iets moois, maar ik koop het te weinig. Ik heb een aantal goede bh’s, maar die heb ik al heel lang. Ze zijn nog prima hoor, maar soms ben je gewoon toe aan iets anders. Zoals jij al zegt, ik heb een hekel aan enorme push up beha’s. Wat een ellende is dat zeg! Daar wordt toch niemand vrolijk van?

 18. Desiree 7 januari 2014 / 11:38

  Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee:) Lingerie is erg belangrijk vind ik. Je outfit is pas echt top als je je zelfverzekerd voelt. En ik voel me erg zelfverzekerd als ik weet dat ik een mooi lingerie setje aan heb. Het geeft een gevoel dat alles compleet is. En een setje als deze zou perfect zijn om je nog lekkerder en beter in je vel te voelen!

 19. Denise 7 januari 2014 / 11:47

  Hee lizzy,
  Super leuke winactie :)
  Ik ben dol op lingerie, voel mezelf net iets zekerder dan, het is namelijk niet zo dat ik elke ochtend maar iets bij elkaar raap om aan te doen. Beetje over nadenken kan geen kwaad toch haha.
  Lieve groetjes Denise

 20. Soesja 7 januari 2014 / 12:01

  Leuke winactie, ik doe mee! Ik vind hem er supermooi uit zien en hij lijkt me ook fijn zitten. Wat jij zegt: ik hou niet van die volgepropte BH’s. Vroeger kocht ik lingerie eigenlijk alleen omdat het noodzaak was, tegenwoordig kan ik ook wel blij worden van een nieuw setje. Toch geef ik er nooit echt veel geld aan uit. Dit setje zou dus een heerlijke verwenning zijn :)

 21. Melissa 7 januari 2014 / 12:31

  Wow, wat een leuke winactie, een die je niet vaak tegenkomt.
  Ik doe graag mee. Mooie, goed passende lingerie zorgt bij mij voor zelfvertrouwen. Dat voel je, dat straal je uit.
  Momenteel helaas weinig geld o hieraan te besteden, want ik moet helaas leven van een uitkering, maar des te leuker als er weer iets bij komt in m’n kast.

  Liefs, Melissa

 22. maaike 7 januari 2014 / 12:36

  Ik kan heel blij worden van lingerie, altijd als ik niet goed in m’n vel zit ga ik gewoon ondergoed kopen (en dat kan ook gewoon 1 onderbroek bij de H&M zijn :) ) Hele leuke winactie, ik doe mee!

 23. Loes 7 januari 2014 / 12:39

  Tof, ik doe mee!
  Ik vind lingerie waarschijnlijk een van de leukste dingen om voor te shoppen. Als ik een mooie nieuwe bh heb kan ik niet wachten om hem aan te trekken, omdat ik me dan extra zeker van mezelf voel, ook als niemand het ziet. Het kan me net een extra boost zelfvertrouwen geven. Natuurlijk vind ik het ook leuk om een mooi setje aan te hebben voor mijn vriend, ook al merkt hij het volgens mij niet eens op, maar als ik een nieuwe bh heb laat ik hem wel eens expres slingeren zodat het opvalt haha.

 24. Esmee 7 januari 2014 / 13:14

  Leuke actie en wat knap dat je dit geregeld hebt gekregen nu!
  Lingerie geeft mij een gevoel van zelfvertrouwen, een nieuw setje of een leuk setje kan mij het gevoel geven dat ik net wat lekkerder in me vel zit. Ik zou het dan ook echt niet voor een ander dragen maar voor mezelf. Ik vind dat het belangrijk is om van jezelf te houden en jezelf te verwennen en bij mij werkt dat net iets beter als ik draag wat ik mooi vind en wat mij het gevoel geeft dat leukste lingerie niet alleen voor modellen als DoutZen Kroes is weggelegd!

  Xx

 25. Ellen 7 januari 2014 / 13:25

  Wow toffe winactie!
  Leuke lingerie die past bij mijn huidskleur en die goed aansluit kan mij echt zelfvertrouwen geven. Als ik dan in de spiegel kijk dan denk ik niet gelijk oef wat n lekker ding, maar wel dat ik er zeker mag wezen en trots mag zijn op mijn lichaam.

  Normaal gesproken koop ik eigenlijk alleen ondergoed bij de h&m of hema. Ik heb niet echt een grote cupmaat en vergeleken met de rest van mijn lichaam vindt ik het soms wat aan de kleine kant, waardoor niet alle lingerie even mooi staan en ik vind het dan zonde om daar veel geld voor neer te leggen. Als ik dat setje zou winnen, zou ik misschien ‘s ochtends toch wat vaker voor de spiegel staan en wel denken oef wat een lekker ding, haha ;)

 26. Charlotte 7 januari 2014 / 13:25

  Lingerie betekend voor mij best wel veel! Eigenlijk maakt het je outfit af, maar niemand ziet het. Ik vind uiterlijke verzorging erg belangrijk en lingerie hoort daar ook bij. Zelf schuif ik niet zomaar 45 euro weg voor een BH, wat ik eigenlijk wel moet doen, want ik wordt er zo ontzettend gelukkig van!
  Daarnaast wil ik even zeggen dat ik het onwijs knap van je vindt dat je op deze manier doorgaat met bloggen! Heel veel respect daarvoor. Geniet van je weekend Londen! En you can do it! Dat weet ik zeker!

 27. isabelle 7 januari 2014 / 14:13

  oehh hier word ik wel blij van! Een lingerie setje is heel belangrijk! Het geeft je gelijk een gevoel van ik kan deze dag weer aan! ik zou het dan ook heel leuk vinden om dit setje te winnen, aan gezien ik meer basic dingetjes heb en dit wel echt een leuk setje vind! Het is ook een enorme selfesteem boost! En ik moet zeggen ik ben erg onzeker

  ik hoop echt dat ik deze winactie win! En nog veel plezier in londen!

 28. Nem 7 januari 2014 / 14:22

  Goede lingerie maakt echt verschil :) ik ga meestal naar honkemoller ervoor, maar een nieuw merk is zeker welkom.. In goed passende BHs met goede padding (ja dat maakt wél uit, kan optisch 2 maten schelen) staan shirtjes ook gewoon veel mooier. En met mijn cup is het ook zeker noodzaak, niet dat anders alles los loopt, het valt nog mee :p

  Ik zou dit setje graag willen winnen, dan heb ik eindelijk weer iets nieuws én passends.. Durf ik bij de dokter shameless mijn kleding uit te doen ;)

 29. Kiki 7 januari 2014 / 14:28

  Wauw wat een prachtig setje! Ik doe graag mee :) Ik vind het altijd belangrijk om mooi ondergoed aan te hebben en vooral een BH vind ik erg belangrijk. Het dragen van een mooie BH kan mij echt zo goed en zelf verzekerd laten voelen, ook als niemand het ziet. Maar toch vind ik het moeilijk om echt geld weg te leggen voor een mooie en nieuwe BH omdat ik er niet vaak aan denk om er een te kopen en als ik dan denk: oh ik heb weer een BH nodig. Dan heb ik net al mijn geld weggegeven aan kleding of make-up of andere leuke uitjes. Qua stijl is donker ondergoed echt mijn ‘stijl’, voor zover je daar een stijl in kan hebben. Ik vind dit setje ook echt prachtig!
  En ik wou nog even zeggen dat ik zoveel respect voor je heb Lizzy! Je bent zo’n ontzettend positieve meid en daar heb ik echt bewondering voor. Ik wens je heel veel sterkte en natuurlijk heel veel plezier in Londen, ik hoop dat het even de perfecte afleiding is voor jou en dat je er optimaal van kan genieten. <3
  Liefs, Kiki.

 30. Marina 7 januari 2014 / 14:38

  Hee!

  Voor mij is het met cup D soms erg moeilijk een mooi setje lingerie te vinden. Vaak zijn ze nude/vleeskleurig en heeft het niet bepaald sex appeal, of je moet er gigantisch veel geld voor neertellen :). Lingerie is zo belangrijk voor een vrouw om zich zelfverzekerd te voelen. Als alles ook onder je kleding er mooi uitziet en stevig zit, straal ik dat in ieder geval ook uit. Leuke winactie!

  Love,
  Marina

 31. Daphne 7 januari 2014 / 14:45

  Prachtig setje!,
  Ik zelf kan ontzettend blij worden van een nieuw lingerie setje.
  Ik wordt er zelfverzekerder van als ik het draag en dat vind ik wel iets belangrijks.
  Een mooi passend lingerie setje maakt je vrouwelijker.
  Met een mooi lingerie setje, hakken en een mooi jurkje aan kun je de hele wereld aan!

 32. Yvonne 7 januari 2014 / 14:51

  Wat een prachtig setje! Ik kan helemaal blij worden als ik een nieuw setje heb gekocht of als ik `s ochtends mooi ondergoed uit de kast kan pakken. Ik heb dit merk in het verleden als eens geprobeerd en dat beviel echt goed! Ik win dit setje héél erg graag!

 33. Leonie 7 januari 2014 / 14:54

  Lingerie betekent voor mij veel. Als ik een gewone Hema string met een random BH aan doe, voel ik me toch minder vrouwelijk en zelfverzekerd dan wanneer ik een mooi setje zou aan doen. Het is al een klein lichtpuntje aan het begin van je dag als je een mooi setje aan doet. Ik voel me vrolijker en kan mezelf dan ook wel sexy vinden (wat al behoorlijk lastig is). Helaas heb ik niet zo’n hele grote cupmaat, waardoor het soms lastig is mijn borsten te accepteren. Een sexy setje helpt mij daar behoorlijk mee. Dit setje spreekt mij erg aan.

 34. Nicky 7 januari 2014 / 14:59

  Ooh kei mooi! Ik ben gek op mooie setjes en wil ook altijd zorgen dat ik iets matchends aanheb. (dat lukt helaas niet altijd) Alleen er veel geld aan uitgeven doe ik dan toch weer niet, ik kom altijd weer terug bij de H&M (echt altijd haha)

 35. Sanne 7 januari 2014 / 16:28

  Heel mooi setje! Voor mij is lingerie heel belangrijk, ik merk dat ik me veel zekerder en vrouwelijker voel met een mooie BH+string. Normaal gesproken koop ik mijn lingerie bij de H&M vanwege de prijs, maar zou zo graag eens mooi setje van betere kwaliteit hebben! Omdat ik maar een arme studente (haha) ben, koop ik misschien 1 keer per jaar een nieuw BH, en heel lang gaat deze niet mee :(. Sommige mensen denken trouwens dat lingerie alleen maar bedoeld is voor je partner, maar dit is zeker niet waar.

  P.S. ik lees sinds afgelopen week je blog en ben blij verrast door je manier van schrijven/ de artikels die je deelt. En zeker een leuke winactie!
  Liefs, Sanne

  • Lizzy 7 januari 2014 / 18:13

   Ben ik het met je eens! Ik heb ook geen vriend en voel me toch heel fijn in mooie lingerie!

 36. Elsemieke 7 januari 2014 / 16:33

  Lieve Lizzy,

  Ik volg je blog al een tijdje en reageer een enkele keer (ik ben echt een luie lezer, shame on me!). De laatste tijd lees ik je artikelen vooral op m’n telefoon en heb ik nog niet de moeite genomen om te reageren. Nu dus even wel. Natuurlijk ook om deze leuke winactie, maar vooral ook naar aanleiding van je verhalen over je ziekte. Ik vind het echt verschrikkelijk voor je en ontzettend bizar dat zo’n jonge meid als jij hier mee te maken krijgt. Ik bewonder je optimisme en je openheid over alles. Ik wil je heel veel sterkte wensen met de chemo’s de komende periode, en wens je alle gezondheid van de wereld toe. Faith is the key to success <3 Ook in deze situatie.

  Wat betreft de winactie. Wederom heb ik bewondering over je openheid, ook op dit vlak. Mooi hoe jij er gewoon lak aan hebt en het gewoon laat zien ;) Ik kan net als jij echt blij worden van een nieuw setje. Ook al ziet niemand het, ik voel me gelijk mooier en vrouwelijker als ik wat moois aan heb! Ik koop het meestal bij H&M of Hunkemoller, maar dit merk kende ik niet, het ziet er super mooi uit en ik zou het graag winnen!

 37. Danielle 7 januari 2014 / 16:33

  Prachtig! Ik ben ook helemaal fan van bh’s kopen. Ik kocht eerst altijd van alles door elkaar, maar heb twee maanden geleden besloten dat ik alleen nog maar setjes wil dragen. Het is een beetje lastig om me er aan te houden, maar uiteindelijk moet het vast wel lukken! Ooit, ofzo..

 38. Mireille 7 januari 2014 / 16:52

  Heel erg mooi setje! Ik vind het ook heel leuk om lingerie te shoppen maar ik pas niet vaak wat dus uiteindelijk eindig ik chagrijnig.. Succes met de winactie!

  liefs Mireille

 39. Nicole 7 januari 2014 / 18:28

  Wat een super toffe winactie en een prachtig setje! Lingerie is natuurlijk noodzaak, maar vooral voel ik me een stuk zelfverzekerder en mooier wanneer ik een mooi lingerie setje aan heb dat goed past en mooi aansluit. Niemand die het ziet, maar het doet voor jezelf én voor je kleding zoveel als er een mooie bh en string onder zitten. Ik kan heel blij worden van prachtige mooi zittende lingerie.

 40. Rose 7 januari 2014 / 18:37

  Ik word helemaal blij van een mooi setje. Vaak koop ik een mooi (duurder) setje, en koop ik in verschillende winkels nog 2183868423 strings erbij. Ik heb bijna alleen maar zwarte lingerie en deze vind ik daarom ook echt heel mooi! M’n moeder zeurt over het aantal strings dat ik heb maar ach, al die verschillende kantjes en patroontjes trekken me zo aan!

 41. tesss 7 januari 2014 / 18:43

  waauw mooi setje! zwart met een twist precies mijn smaak :D lingerie is lange tijd voor mij puur noodzaak geweest, ik vond het vreselijk om steeds mijn lijf te zien.. Nu kan ik er echt van genieten en me echt prachtig voelen in een mooi setje! Zwarte lingerie is echt mijn ding! leuke winactie lizz!

 42. Michèle 7 januari 2014 / 18:56

  Een heel erg mooi setje! Hoewel ik meestal niet zo’n gemakkelijke ben.. Lingerie met kant vind ik vaak wat té, een sportbh is natuurlijk ook niet sexy en huidkleurige setjes die vind ik echt voor bomma’s. Toch draag ik graag lingerie, een vrij basic model zoals dit, maar eentje dat toch speciaal is en wat details heeft. Oh, en valsspelen met wat push-up effect doe ik ook wel eens, maar dat heeft niemand in de gaten ;-).

 43. Britt 7 januari 2014 / 19:09

  Super mooi setje, ik snap dat je er heel blij mee bent. Ik ben net als jou, ik word heel blij van een mooie nieuwe bh of string. Ik denk dat je het kunt vergelijken met de vrolijkheid die de meeste vrouwen krijgen bij het kopen van nieuwe schoenen haha. Gewoon het gevoel dat je het hebt gekocht en je het mee mag nemen en aan mag doen, heel apart, maar heel fijn! Wat ook super handig is zijn die verwisselbare bandjes, ideaal voor lage ruggen, maar ik heel erg van hou. Daarnaast denk ik dat mijn boyfriend dit setje ook wel leuk vind, dus dat is helemaal mooi meegenomen. Ik zou dus graag winnen! :)

 44. Ellen 7 januari 2014 / 19:23

  Wat een super mooi setje! Vroeger vond ik ondergoed niet zo speciaal, maar naarmate het ouder worden vind ik het toch leuk om eens iets speciaals te kopen. Niet die simpele onderbroeken van pièces, maar een elegant setje. Daarbij kan je ook altijd je vriendje ermee tevreden stellen. Ik doe dus heel graag mee met de winactie!

  • Lizzy 7 januari 2014 / 19:37

   Hahaha ojaaa die onderbroeken van Pieces! Dat ik daarmee rond heb gelopen :P

 45. tessa 7 januari 2014 / 19:27

  Wauw super hee! Ik hou ook echt van lingerie, vind het een goed begin van een leuke outfit. Ik probeer de laatste tijd setjes te dragen, dit gaat helaas behoorlijk mis. Maaar voor alsnog, ik voel me heerlijk in mooie lingerie!

 46. Jolijn 7 januari 2014 / 20:11

  Leuke actie! Ik doe mee (:
  Een lingerie setje kan mij zelfverzekerder maken, niemand hoeft het te zien maar het laat mij in mezelf geloven. Het is natuurlijk het begin van een goede outfit & en dat je stiekem een beetje vals speelt heeft niemand in de gaten (:
  xx

 47. Joyce 7 januari 2014 / 21:16

  Ontzettend leuk setje! Bij mij is het zo dat wanneer ik een passend, mooi setje draag ik het gevoel heb dat ik de boel goed voor mekaar heb. Ik voel me zekerder, vrouwelijk en al mis ik de laatste traptrede en struikel ik die omlaag, I’ve got it all under control. Waar het eerst een noodzaak was, is lingerie voor mij nu een investering in mezelf (en een beetje voor de boyfriend!) Het lijkt me dus super om er een mooi setje bij te mogen winnen :)

 48. Marieke 7 januari 2014 / 21:33

  Wauw, wat een mooi setje! Ik kan net als jij hekemaal blij worden van een nieuw setje :). Ook ‘s ochtends als je een mooie bh aantrekt, geeft je gewoon net wat extra zelfvertrouwen. En voor je vriend ook leuk^^
  Hele leuke winachtie!

  Xx

 49. Cleo 7 januari 2014 / 21:42

  Wat een mooi setje! Ik doe graag mee.
  Voor mij staat lingerie niet puur voor noodzakelijk (net zoals bij jou).
  Ik word blij van het kopen van lingerie. Ik voel me er prettig bij als ik een mooi setje aanheb. Het gaat er niet om dat iemand mij ziet. Maar dat ik me op en top vrouwelijk voel onder mijn kleding. (:

 50. Madelief 7 januari 2014 / 22:39

  Oehh pretty!! Ik doe graag mee met de winactie!! Ik heb geen vriend dus ik koop geen lingerie voor een jongen, maar lekker voor mezelf. Altijd als ik een mooi setje aan heb en ik loop over straat voelt het alsof ik een soort van geheimpje heb haha (jeetje dit klinkt fout) Tegenwoordig vind ik het in de zomer ook heel leuk om mooie beha’s te dragen met bijvoorbeeld een mooie dropped armhole top. Ben totaaal niet van de inkijk (heb ook niet zoveel tiet ) maar vind het heel leuk om op deze manier een stukje kant of zo te laten zien! Liefs!
  ps: Ik las je tweets maar kon niet reageren ivm slotje op mijn twitteraccount, maar damn wat een bizar verhaal :O Heerlijk vooruitzicht toch dat jij vol geniet van je leven, kanker gaat overwinnen en alles er uit haalt wat er in zit terwijl hij met een baby op zn schoot zit. Gemene opmerking, sorry but not sorry haha. Ken jullie natuurlijk niet maar weet bijna zeker dat je beter af bent zonder die dude, wat een eikel!! Heel veel plezier met je weekendje Londen !!!

 51. Lynet 7 januari 2014 / 23:05

  Wat een prachtig mooi setje! Ik vind het echt een mooi luxe product! Helaas heb ik zelf cup E. Het probleem om een goede bh/bikini te vinden en kledingproblemen worden echt onderschat. Ik word elke keer zo sip als ik allemaal mooie setjes zien die niet in mijn maat te verkrijgen zijn!
  Helaas. Ik wens de andere meiden veel succes en hoop dat de winnares er erg veel plezier aan beleeft.

 52. me 7 januari 2014 / 23:19

  Jammer, grijp ik ernaast als ze tot D gaan, tot en met was nog gelukt. Veel succes voor iedereen die de set wel kan passen.

 53. Berber 7 januari 2014 / 23:48

  Ik kan echt blij worden van een nieuw setje, al vind ik het soms behoorlijk een luxeproduct. Als student vind ik het soms zonde om mijn geld er aan uit te geven, maar één keer in de zoveel tijd maak ik mezelf toch blij. Het is toch iets wat eigenlijk best wel belangrijk is en het ‘begin’ van je kleding en dus hoe je je voelt. Gek eigenlijk! Maar ik doe dus graag mee met de winactie.

  Ik vind het leuk dat je er gewoon over schrijft. Volgens mij heerst er inderdaad een beetje een taboe op. Misschien te persoonlijk of te intiem?

 54. Lana 8 januari 2014 / 00:44

  Ik kan er jammer genoeg niet zoveel geld aan uitgeven. Mijn geld gaat altijd eerst uit naar bloesjes of broeken zodat ik toch steeds goed uitzie. En toch is het ook erg belangrijk.. Een duur setje lingerie zit er jammer genoeg echt nooit in voor mij. Maar misschien moet ik toch maar eens wat beginnen sparen! Dit setje ziet echt heel leuk uit!!

 55. Anita H. 8 januari 2014 / 02:11

  Mooi!! Ik hecht echt wel waarde aan mooie lingerie. Mijn budget is wel beperkt, maar in de sale vallen de prijzen best mee. Een tijdje geleden heb ik een modeshow gelopen voor een lingeriezaak en na afloop mocht ik een van de geshowde setjes (naar keuze) mee naar huis nemen. Nou, dat vond ik geweldig. Mooiste setje dat ik ooit heb gehad.

 56. Ivet 8 januari 2014 / 08:52

  Leuke winactie ! Jammer alleen dat ik deze voorbij moet laten gaan door mijn cup E.
  Ik hecht zeker waarde aan mooie en goede lingerie. Vooral omdat ik het vanwege mijn redelijk grote voorgevel gewoon nodig heb om rugpijn tegen te gaan. Ik hoop dan ook dat de taboe die ligt op lingerie snel verdwijnt zodat we elkaar aanraders kunnen vertellen, net zoals we dat bij beauty al tijden doen.

 57. Kim van Gulik 8 januari 2014 / 09:38

  Yes, eindelijk een toffe lingerie winactie! Ik sta bekend als een lingerie addict, op mijn blog heb ik hier dan ook speciaal een onderwerp over. Je kunt niet genoeg lingerie hebben, er is zoveel moois. Ook op mijn pinterest heb ik honderden inspiratie foto’s. I told you I’m a lingerieaddict! :) Mooie lingerie kan een vrouw zich echt mooi en zelfverzekerd laten voelen, lingerie word echt onderschat vind ik .Dit setje vind ik echt prachtig en zou ik heeeel graag willen winnen.

  Liefs,
  Kim

 58. lonneke 8 januari 2014 / 15:16

  Wat een ontzettend leuke winactie, lingerie vind ik zeker geen taboe!
  Ik ben sowieso wel in nood omdat al mijn lingerie zo vaak gewassen is dat het gewoon niet meer mooi zit.
  Ik heb al niet zoveel om het maar zo te zeggen van mijzelf en als de BH’s dan ook nog lubberen is het al helemaal niks haha! Ik vind hem trouwens ook echt prachtig en classy, i like it!
  Ja, ik zou onwijs graag winnen!
  Liefs Lonneke

 59. ling 8 januari 2014 / 17:05

  Hele leuke win actie! Echt een heel leuk lingerie setje, ik doe graag mee! Voor mij is lingerie echt iets waar ik me lekker en sexy in voel en wanneer ik een leuk setje zie wil ik het ook gelijk passen, eigenlijk beetje hetzelfde voor kleding haha.

 60. Brenda 8 januari 2014 / 19:06

  Leuke win actie,maar ook een mooi setje. Basic maar toch net een beetje anders.
  Ik heb zelf echt een bh tic en ben gek op het kopen ervan. Een mooi setje dragen draagt bij aan je goed en zeker over jezelf te voelen. Daarnaast voegt het voor mij ook echt iets toe aan mijn outfit ook al ziet niemand het.

 61. Diede 9 januari 2014 / 16:44

  Leuke winactie zeg, en wat een leuk setje!
  Ik doe mee;)!
  Voor mij betekent lingerie me mooi en vrouwelijk voelen. Wanneer ik een leuk feestje heb en nieuwe kleren wil kopen, vind ik het dan ook leuk om nieuwe lingerie te dragen. Zo zit alles weer goed en voel je je op en top!
  Ik ben gek op een schattig maar tegelijkertijd ook sexy lingerie door bijvoorbeeld kant, en hier zie je dat terug door de mooie strepen.
  Liefs!

 62. Vera 9 januari 2014 / 20:23

  I really really really like it! Lingerie draag ik om me zelfverzekerder te voelen zodat ik dit ook kan uitstralen. Wanneer ik de hele dag zonder bh zou moeten lopen, zou ik me niet prettig voelen met van die ‘hangertjes’. Lingerie koop ik dan ook met zorg, want ik kan alleen stralen wanneer mijn setje mooi is, goed zit en aansluit. Ik houd van een ‘satijnen’ stof voor mijn lingerie, net als dit setje. Het is zacht en goed te dragen onder strakke shirts.
  Gelukkig heeft mijn vriend de zelfde smaak als ik en ik ben dan ook benieuwd naar zijn reactie wanneer hij dit prachtige, chique setje ziet!
  Na het lezen van je artikel ben ik om, als ik het setje niet win, dan ren ik naar de winkel!

 63. TessaB 9 januari 2014 / 21:30

  waaw prachtig! ik kende het merk nog niet. Ik kan ongelofelijk blij worden van Lingerie, wanneer je je onder je kleding al goed voelt daar start alles mee! Je kan door nieuwe mooi lingerie soms zo’n zelfvertrouwen boost krijgen :d groetjes

 64. Katrien 10 januari 2014 / 12:44

  Heel mooi setje! Ik voel me altijd een stuk zelfverzekerder en sexyer met mooie lingerie ookal hang ik in mijn joggingbroek rond op de bank, en draag ik geen make up. Vind het leuk dat zoiets kleins en ‘onzichtbaars’ zoveel voor je zelfvertrouwen kan doen (:

 65. annelies 10 januari 2014 / 13:23

  Wauw, dat setje van jou is echt heel mooi. Ik heb best een buikje, en als is dan bij mijn vriend ben voel ik mij toch wat zekerder als mijn boobies dan mooi gevormd zijn en dat de lingerie ook mooi is. Ik voel me erg dus gewoon wat zekerder bij wanneer ik lingerie draag die goed aansluit bij mijn figuur. (:

 66. avc 10 januari 2014 / 16:22

  Wat een mooi setje! Ik doe heel graag mee. Ik koop zelden lingerie voor mezelf, omdat ik het wat moeilijk vind. Ik voel me nooit echt gemakkelijk tijdens lingerieshoppen omdat ik kleine borsten heb. Nochtans vind ik mooie lingerie echt geweldig om naar te kijken (en natuurlijk aan te hebben) en een nieuw setje kan me zo’n enorme boost aan zelfvertrouwen geven.

 67. Marie 11 januari 2014 / 18:14

  Ik houd van nieuwe lingerie! Een nieuwe bh kopen kan me blijer maken dan een nieuw shirt. En als ik dan die nieuwe bh aanheb dan voel ik me echt veel mooier,hoewel niemand het eigelijk kan zien. Dan heb ik het nog niet over onderbroekjes, zalig is het om een nieuwe aan te hebben. Ik heb maar 1 setje van bh+string, voor de rest koop ik alles afzonderlijk omdat het toch wat duur is, deels daarom wil ik graag meedoen. Deels omdat nieuw ondergoed me heel erg blij maakt ;)

 68. Debora 12 januari 2014 / 10:16

  Jammer dat het maar tot D gaat.Lingerie vinden met een grotere cupmaat is af en toe toch best lastig! (en duurder..)

 69. Scha 12 januari 2014 / 15:20

  Hey 20 januari is mijn verjaardag hihi :)! En ik ben het ermee eens dat bloggers het vaak ‘te persoonlijk’ vinden om ondergoed te laten zien terwijl een bikini eigenlijk ook ondergoed is.

 70. Linda 12 januari 2014 / 17:58

  Hi wat een leuke aktie! Lingerie vindt ik erg belangrijk, mooie lingerie maakt je outfit af ook al zit het onder je kleding goede lingerie zorgt ervoor dat je kleding mooier zit/valt. Op dit moment zou ik wel een nieuw setje kunnen gebruiken ik ben iets afgevallen en merk dat mijn huidige lingerie minder mooi valt.

  Liefs

 71. Anna 12 januari 2014 / 18:17

  Wauw, wat een mooi setje! Ik doe natuurlijk mee :) Lingerie is heel belangrijk, vooral de goede bh vinden is heel belangrijk! Het is zo fijn als je een bh vindt die perfect zit.

 72. Shelley 14 januari 2014 / 07:10

  Wat een onwijs mooi setje! Ik word echt heel blij van nieuwe lingerie kopen, ik voel me altijd zo veel fijner als ik mooie lingerie aan heb! Ik heb alleen dit jaar het voornemen om mijn studieschuld af te betalen en dan moet ik het even laten om mooie lingerie te kopen, zelfs bij de sale van de hunkemoller :( En dan zou het natuurlijk erg leuk zijn als ik nu toch een leuk nieuw setje zou winnen!

 73. Mariëlle 14 januari 2014 / 11:46

  Leuke winactie!
  Ik vind goede lingerie heel belangrijk. Niet alleen als basis onder je kleding, maar ik merk ook dat wanneer ik iets moois draag, ik me zekerder voel. Vrouwelijk.
  Ik heb mezelf dan ook beloofd nooit meer ‘lelijk’ ondergoed te dragen. Nooit meer vleeskleurig (brrr), maar liever poederroze (dat zie je namelijk ook niet onder een wit shirtje).

  Fingers crossed!!

 74. Lonneke 14 januari 2014 / 13:41

  Hee Lizzy! Wat leuk zeg je blog! En deze winactie! Erg leuk! Ik vind lingerie ook zeker belangrijk. Ik voel me er fijner en zelfverzekerder in. Mijn juf vertelde dat ze vroeger altijd haar mooiste lingerie aandeed als ze een presentatie had en dan veel zelfverzekerder is en dat klopt echt!! Ik vind het ook altijd erg belangrijk dat een bh fijn en goed zit en daarbij mooi aansluit. En met dit setje zal dat vast en zeker lukken!! Ik zou hem goed kunnen gebruiken! :)

  Liefs

 75. vanessa 14 januari 2014 / 18:50

  Wat leuk, ik word altijd blij en heel zelfverzekerd van een nieuw setje.Echt een heerlijk gevoel. Ik doe mee!

 76. Jessica 16 januari 2014 / 22:24

  Hey! Ik vind dat je groot gelijk hebt als je het hebt over “het taboe”. Lingerie is prachtig en ik vind dat we dat heus kunnen showen. Ik ben zelf echt gek op lingerie. Heel veel vriendinnen snappen daar niks van. “Je kan toch heus een andere string bij die bh aan”, zeggen ze dan. Ik vind dat dus niet! Lingerie betekend voor mij heel veel. Ik vind het heerlijk om setjes uit te zoeken en ze aan te trekken. Ik voel me er sexy door en meer zelfverzekerd. Ook al ziet niemand het als ik kleren aan heb, toch geeft het mij een speciaal gevoel. Ik ben enorm zuinig op mijn setjes en ik vind deze echt prachtig. Ik zou het setje heel graag willen winnen, en ben blij dat ik nog op tijd ben voor de winactie. Groetjes xx

 77. kirsten 17 januari 2014 / 12:54

  Wat een mooi setje! Ik word altijd helemaal blij van nieuwe lingerie. Het liefst koop ik elke week nieuwe, maar dit word snel te duur, waardoor ik vooral veel goedkope setjes heb van hema en primark. Ik doe graag mee aan de winactie.

 78. Heleen 17 januari 2014 / 18:58

  Ik vind het setje echt heel mooi! Ik wordt er altijd helemaal blij van als ik een nieuw setje heb, omdat je je er op de een of andere manier toch zelfverzekerder van wordt, ook als je er verder gewoon kleding over aan hebt. Zelf koop ik ook bijna alleen maar setjes van de H&M, dus ik doe graag mee aan de winactie!

 79. Quirine 17 januari 2014 / 23:39

  Supermooi setje! Van een nieuw lingerie setje kan ik net zoals jij heel blij worden, het zorgt ervoor dat ik me heel zelfverzekerd voel. Ik wil het dan ook eigenlijk aan iedereen laten zien hahaha.
  Ik koop alleen niet zo vaak lingerie, dat wil ik wel veranderen. Dit setje zou al een stapje in de goede richting zijn! :)

 80. Marieke 19 januari 2014 / 11:04

  Erg jammer dat er een taboe heerst op lingerie. Ik kan enorm genieten van een middagje lingerie shoppen. Naast het dragen van een leuke broek en trui, wil je daaronder natuurlijk ook een leuk setje dragen. Ik ben meer van donkere kleuren, maar heb laatst een roze gekocht wauw! ;)

 81. Shani 20 januari 2014 / 00:16

  Echt wel een mooi setje! Ik vind zekf dat lingerie iets moet zijn waar je je prettig in voelt en ook vrouwelijk.Het moet iets zijn dat je vooral voor jezelf koopt.:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *