New in: vrolijk lingeriesetje

In januari schreef ik over een lingeriesetje van TC WOW. Deze was zwart en ik heb er veel plezier van (gehad). Maar nu met het lekkere weer in aantocht, waardeer ik lingerie in felle kleuren ook weer des te meer. Ik word er lekker vrolijk van als ik er naar kijk! Zoals jullie weten heb ik niet heel veel moeite met het showen van lingerie, dus ik laat dan ook maar graag mijn nieuwe setje van TC WOW zien.

Dit is ‘m dan en ik ben er heel blij mee! Het is anders wat ik normaal draag, ik kan kant bijvoorbeeld altijd wel waarderen. Dit is gewoon wat anders, vrolijker! Dat komt ook zeker door de kleuren. De bh is misschien niet ideaal voor onder strakke shirtjes, maar dat is iets waar je dan gewoon rekening mee moet houden. Ik vind het wel leuk dat dat patroontje ook zo terug komt bij de string. Zo heb je echt een superleuke set! Ook deze bh heeft weer de L-shape waar ik het vorige keer al over had. Dit is geen enorme push op, maar zorgt wat een lichte onderwaartse en zijwaartse push waardoor je een mooi decolleté krijgt. Hij zit bij mij dan ook perfect!

De bh kost €49,95 en de string €17,95. Het broekje is er trouwens ook in een hipster, maar ik houd meer van strings. Die zitten gewoon heel chill! Dit leuke setje is hier online te bestellen en daar kun je tevens de rest van de collectie bekijken.

21 Reacties

 1. Nena 21 maart 2014 / 07:24

  Wauw wat een mooi setje! Leuke kleuren!

 2. Manon 21 maart 2014 / 08:10

  Oh dit is ook echt helemaal mijn smaak! Mooi :)

 3. Mariska 21 maart 2014 / 09:49

  Wauw wat een mooie setje. Prachtige kleuren! Echt een lente gevoel.

 4. Fleur 21 maart 2014 / 09:53

  Wat een mooie kleuren zeg! Echt een leuk setje!

 5. Kayleigh 21 maart 2014 / 10:06

  Wat een mooi vrolijk setje! Ik ben zelf gek op mint en in combinatie met dat blauwe kant is dit setje echt gaaf! :-)

 6. Sophie 21 maart 2014 / 13:22

  Wauw, gave kleur zeg! Ik kan kant ook wel waarderen, als het er gewoon subtiel op zit :-) Ik ben meer van de hipsters, hoewel strings ook wel kunnen :-) Ik vind de BH echt heel erg mooi!

 7. Manon 21 maart 2014 / 13:50

  Mooi, hou van de kleuren zou het zelf ook zo uitkiezen :)

 8. Mireille 21 maart 2014 / 15:51

  Wauw dat setje is echt heel mooi! Leuk dat jij dat altijd gewoon op je blog zet.
  Ik zou zelf denk ik ook niet snel zoiets kopen maar liever voor een andere kleur en kant gaan, maar als ik het zo zie liggen moet ik zeggen dat ik het echt heel mooi vind. En lekker fris, perfect voor de lente toch!

  xoxo Mireille

 9. Kimberly 21 maart 2014 / 18:05

  Ik vind het een heel gaaf setje! Leuk kleurtje met een leuk patroontje :D

 10. Nikki 22 maart 2014 / 10:15

  Prachtig setje! Ook niet heel duur, ik had de prijs veel hoger verwacht

 11. Womens Bags 25 maart 2014 / 07:16

  tough outdoor satisfactory plants situated in new yorkSpringtime in BolognaIn the spring of 2005 I’d the privilege of becoming appointed as browsing professor to the University of Bologna (founded inside the eleventh century). My course? Up to date Native American Fiction. My learners? Italian, German and Spanish. This typically happens adhering to a rain. The spores are discharged from fruiting bodies and can splash or be blown towards the young leaves. You could notice Mulberry Messenger Bags

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *