My life as Liz #115

Hey meiden! Tijd voor een nieuwe My life as Liz, na een weekje blogposts. Jaja, ik had het weer te pakken! Maar ik had dan ook een goede week, ondanks dat ik in het begin toch nog wel snel last had van vermoeidheid. Dat blijft gewoon denk ik, maar ik moet er nog steeds een beetje aan wennen denk ik… Ik begon de week met de verjaardag van mijn zusje en een tripje naar Utrecht, en verder heb ik lekker geluncht, leuke dingen gedaan met vriendinnen en ik heb zelfs het sporten eindelijk weer opgepakt. Kijk snel mee :D

Links: Mijn zusje was jarig dus tijd voor cadeautjes! Ik kocht voor haar een bronzer van Benefit. Ook al zit het in een MAC tasje… Rechts: ‘s Avonds ging ik naar Utrecht! Gezellig drankjes doen en nacho’s eten, jummie.

Links: Met de liefste Merel! We zijn lekker wezen stappen. De volgende dag ging ik weer naar huis en was ik echt super moe en brak, terwijl ik niet eens zoveel had gedronken. Lekker rustig aan gedaan, dus. Rechts: De nieuwe mode! Haha nee grapje, ik ging mijn hoofd weer kaalscheren. Mijn haar was gaan groeien en inmiddels zo’n 3 cm lang dus het zag er echt niet uit. Want het groeit heel lichtjes aan, dus je wist echt niet wat je zag. Bovendien bleef mijn pruik ook niet meer goed zitten en ik was iedere keer bang dat hij af vloog ofzo. Dat probleem is nu verholpen!

Dit is mijn nieuwe sjaal van Zara & I love it!

Links: Woensdag lekker lunchen met een vriendinnetje bij Usine! Rechts: Sexy in onze regenponcho’s! Het regende super hard en we hadden geen zin om veel geld uit te geven aan een paraplu (de eerste winkel die we tegenkwamen was de ANWB). Dus kochten we een poncho! Natuurlijk was het 10 minuten erna droog…

Links: Workout time! Ik werd niet blij meer van mezelf en vond dat ik wel wat beweging kon gebruiken. Ik ga het sporten dus weer langzaam oppakken met workouts, wat ik vorig jaar ook deed. Ik voel me er nu al 10 keer beter door! Maar deze week zal het wel weer wat minder zijn, omdat ik morgen weer chemo heb. Ach, alles is meegenomen! Rechts: Outfitje! Deze is al online gekomen.

Links: Lekker lunchen & bloggen! Rechts: Ik wilde frietjes maken van zoete aardappel maar dat was niet helemaal een succes… Sommige stukjes bleven veel te zacht en de kleine stukjes waren aangebrand. Oeps!

Links: Tijd om weer te sporten… Dit was op vrijdag en nu (maandag) heb ik nog steeds spierpijn. Ik kon amper lopen de afgelopen dagen, haha. Was een zwaar filmpje, misschien deel ik hem nog wel eens. Rechts: Lekker broodje met sla, komkommer en kaas. Simpel, maar ik maak hem regelmatig.

Links: Filmen! Ik nam de Vlog Friday op. Rechts: Selfie! Dit is wat ik droeg op vrijdagavond tijdens het stappen.

Links: Gezellig drankjes doen en bijkletsen met vriendinnen. Het was alweer een hele tijd geleden dat we met z’n allen opstap waren geweest. Rechts: Lieve vriendinnen!

Links: Moederdaglunch in de stad (op zaterdag, maar dat mag de pret niet drukken). Rechts: VINO!

Ik nam een hele leuke tag op met Roza, ik denk dat ‘ie morgen online komt!

Links: Lekker ontbijtje, ik houd van scrambled eggs op z’n tijd! Rechts: Happy selfie!

En met dit blije hoofd eindigen we deze diary. Morgen heb ik weer chemotherapie en ik ben benieuwd hoe het deze keer gaat. Wederom heb ik er geen zin in, maar het einde komt steeds dichterbij en dat idee is wel heel fijn. Jullie zien het volgende week! X

21 Reacties

  1. Sarah 12 mei 2014 / 12:18

    Superleuke foto’s weer! Ziet eruit als een goede week, je straalt ook weer helemaal. Ik ben jaloers op je buik en benen joh haha, goed bezig met sporten! :D

  2. Miranda 12 mei 2014 / 12:21

    Wat een leuke foto’s.Ik ben benieuwd naar de video van morgen.

  3. Regina 12 mei 2014 / 12:25

    Leuk om te zien dat je weer een goede week hebt gehad! En ik las net op Twitter dat de scan goed was, super nieuws! Sterkte met je chemo morgen, hopelijk knap je snel op!

  4. Lauriëtte 12 mei 2014 / 13:05

    Wat een leuke diary weer! & Jaay voor het goede nieuws van vanochtend!!

  5. Kikki 12 mei 2014 / 13:16

    Leuke foto’s! En heel veel sterkte weer deze week, meid. You can do this! Liefs

  6. Amber Naomi 12 mei 2014 / 13:19

    Ik vind de “My life as Liz’ echt de geweldigste blogposts! Super leuk om te zien wat je allemaal doet

  7. Joyce 12 mei 2014 / 13:53

    Je ziet er echt fantastisch uit Liz, op élke foto, en met dat goede nieuws van vandaag verwacht ik volgende week weer zo’n lading happy foto’s hoor! ;D

  8. Martina 12 mei 2014 / 14:19

    Wat super dat de scan goed is, las het net via Twitter, zet m op!!

  9. Tedje 12 mei 2014 / 14:34

    Wat ontzettend knap dat je weer gaat sporten! You go girl!! En zoo fijn dat je goed nieuws hebt gekregen van de scan!!! X

  10. Sophie 12 mei 2014 / 16:00

    Super leuke foto’s weer! Waah wat fijn dat goede nieuws van vanochtend!

  11. Tessa 12 mei 2014 / 18:51

    mmm wat een lekkere dingen allemaal! En echt gezellige foto’s! Ik vind het nog steeds heftig met al het gebeuren, je bent echt een sterke meid!

  12. Amelie 12 mei 2014 / 19:59

    Gezellige foto’s, en wat fijn dat je vriendinnen er voor je zijn! En gefeliciteerd met de goede uitslagen van vanochtend!! Is al die ellende niet voor niets!

  13. Martine 12 mei 2014 / 22:29

    Love your blogs.

    Sterkte morgen! <3

  14. Amy 12 mei 2014 / 22:56

    Hele leuke foto’s! Ben benieuwd naar de leuke tag die jullie hebben opgenomen (:

  15. merel 13 mei 2014 / 16:18

    Hey! Ik heb je vandaag gezien in het St. Anna ziekenhuis, kan dat?

  16. claire 14 mei 2014 / 00:23

    Wat voor oefeningen doe jij als je sport? En waar heb je die leuke gekleurde gewichtjes gekocht?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *