My life as Liz #162

Wat heb ik een heerlijk weekje achter de rug! Mijn weekend was ook lekker druk, vandaar dat de blogpost van vandaag wat later online is gekomen. Ik was gisteren pas heel laat thuis en had er daarom geen tijd meer voor. Ik ging deze week 3 dagen naar school, wat kort is maar ik vond het lang genoeg. Ik vond het echt super saai en moet echt weer wennen aan hele dagen naar school gaan. Gelukkig deed ik daarnaast genoeg dingen die wél leuk waren: ik sportte veel, ging naar Amsterdam, genoot van het weer, vierde het kampioenschap van PSV en at te veel lekkere (ongezonde) dingen. Kijk maar mee!

Maandag begon het weer: een nieuwe periode school. Nieuwe vakken, maar ook veel algemene informatie waardoor ik de dagen echt zo saai vond. Ik heb echt een slechte concentratie en dat komt dan niet echt ten goede haha.

Na school had ik afgesproken met Danique voor een interview voor haar afstudeerportfolio. Ik had Danique al super lang niet meer gezien en we hadden veel bij te kletsen. Daarnaast had ik mijn eerste hertentamen ook binnen (die voor mijn gevoel zo slecht ging), dus het werd tijd voor sushi!

Het was super gezellig!

Heerlijk dit weer! Lekker wakker worden in het zonnetje met ontbijt.

Woensdag was het super lekker weer maar ik moest overdag gewoon naar school. Gelukkig was het om 4 uur nog steeds lekker weer en ging ik het dak op in bikini. Zo fijn dat dit weer kan! Laat die tan maar komen :P

Donderdag was ik vrij en ging ik naar Amsterdam.

Ik ging naar de persdag van Miss Publicity en WE PR. Hier sta ik samen met Marloes op de foto.

Vrijdag ging ik naar de Noordsingel gevangenis in Rotterdam voor Prison Escape, een Escape Room maar dan in een echte gevangenis. Het was echt heel cool om te doen!

Yess, we zijn ontsnapt. We gingen met het mediabureau en Merel ging ook mee. Heel leuk!

Eenmaal in Eindhoven aangekomen hadden we super veel honger dus zochten we een leuk tentje om te lunchen. Het werd Bagels & Beans, daar kom ik de laatste tijd graag. Ik ging voor een bagel met carpaccio en een verse jus. Jummie…

’s Avonds wijntjes doen in de stad!

Het was weer super gezellig!

De volgende dag ging ik outfit foto’s maken met mijn zusje en trakteerden we onszelf op bananencake en een sapje bij Meneer de Boer, waar ik al eerder over heb geschreven.

Spontane actie: ik liep e tattoo- en piercingshop binnen en eventjes later liep ik naar buiten met een helix piercing! Ik zal er nog wel wat over schrijven.

Boodschappen doen met het gezin…. Hoezo cheatday? Ofja, beter cheat week gezien wat ik allemaal heb gegeten/gedronken deze week. Oeps. Die Oreo ijsjes zijn lekker trouwens! ’s Avonds zijn we naar de bios geweest, naar Fast & Furious 7. Echt een aanrader!

Zondag begon ik de dag met een HIIT workout. Ik sportte bijna iedere dag deze week, maar ik maak daar niet iedere keer meer foto’s van. Zo boeiend is het nou ook weer niet haha. En als je meer wilt zien dan kun je BestFitFriendsNL op Instagram en Facebook volgen.

Ik ging op kraamvisite bij mijn oom en mijn nieuwe neefje was zo schattig. Ik mocht ‘m ook vasthouden en ik smolt helemaal vanbinnen. Daarna gingen we naar de Mc Donalds want daar hadden we zin in. Het was lekker, maar ik krijg er altijd buikpijn van. Zo irritant!

Ik sloot mijn week (weer) af in de stad. PSV is kampioen geworden en dat werd in Eindhoven natuurlijk groots gevierd. Man man man, wat was het druk! Op het stadhuisplein werd je helemaal platgedrukt en ook op de markt was het een drukke bedoeling. Het was wel heel gezellig en de sfeer was goed. We zijn nog naar stratums eind geweest en om half 1 was ik thuis. Geslaagde avond! Ik heb zelf trouwens echt niks met voetbal maar voor een feestje ben ik altijd in haha.

Een leuk weekje, hopelijk wordt deze week weer net zo leuk! Tot de volgende keer! X

22 Reacties

 1. Swaen 20 april 2015 / 13:38

  Gaaf die piercing, deed het zeer? Leuke foto’s weer :)

  • Lizzy 20 april 2015 / 14:54

   nee was echt binnen 1 minuut gebeurd haha! Daarna was mijn oor wel de hele dag gevoelig!

 2. Nienke 20 april 2015 / 14:55

  Klinkt als een leuke week! Die “kan” met water met citroen er in ziet er ook ideaal uit :) Ik moest gisterenavond langs Eindhoven met de trein, die inderdaad helemaal vol zat met PSV supporters haha

 3. Lisa 20 april 2015 / 15:20

  Wat een mooie foto’s en gosh, je hebt een echt een topfiguur!

 4. Maaike 20 april 2015 / 17:23

  Een helix piercing ziet er zo gaaf uit! Wel een tip: wissel hem nooit eerder om dan aangegeven. Dat had ik wel gedaan en toen moest ik hem er helaas uithalen, omdat hij enorm ging ontsteken. Erg jammer

 5. Anna 20 april 2015 / 17:39

  Wat een hoop leuke foto’s! En wat tof, die piercing, lekker spontane actie haha. X

 6. Nicole 20 april 2015 / 19:45

  Wat een hoop toffe foto’s! Ik ben opzoek naar wat workouts, en misschien kan jij me daarbij helpen! Ik ben op zoek naar een paar goede thuis workouts, die 30 dagen challenges en Kayla heb ik al gedaan, haha!

  • Lizzy 21 april 2015 / 13:36

   HIIT workouts zijn heel effectief! Kun je een beetje zelf samenstellen maar op BestFitFriendsNL YouTube kanaal delen we er ook eentje!

 7. Léonie 20 april 2015 / 20:48

  Wat een leuke week! Super vet, die prison escape. Mij lijkt dat echt heel leuk om te doen. Deed de helix zetten pijn? Ik zit er echt heel erg over te twijfelen. x

  • Lizzy 21 april 2015 / 13:37

   Nee het was echt binnen 5 seconden gebeurd! Ik zou de pijn je niet tegen laten houden want het valt hartstikke mee!

 8. Joyce 21 april 2015 / 11:01

  Haha toevallig! Ik heb 3 weken geleden ook spontaan een helix laten zetten. Soms zijn dat soort dingen spontaan t leukst.

 9. Marleen 21 april 2015 / 14:56

  Hele leuke foto’s! De events zien er ook leuk uit! xx

 10. Marloes 21 april 2015 / 18:12

  Was leuk je donderdag ontmoet te hebben! En wat een gezellig week heb je achter de rug! De Prison Escape lijkt me ook erg gaaf om eens te doen! En ziet er gezellig uit op het stadhuisplein met PSV. Altijd gezellig als er een feestje is :-)!

 11. Manouk 22 april 2015 / 17:01

  Mijn vader was ook helemaal happy met PSV. Kreeg allemaal foto’s en filmpjes toegestuurd.

 12. Bibi 23 april 2015 / 14:23

  Ik was ook bij PSV, jammer dat ik je niet heb gezien zondag :(

 13. Anneleen 30 april 2015 / 08:32

  Die oreo ijsjes zien er heerlijk uit ;) gezellige foto’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *