A Little Piece of Luck sieraden

Het is nog geen twee weken geleden dat ik schreef over nieuwe sieraden, maar het is weer zover! Een tijdje geleden viel er namelijk weer een leuk pakketje op de deurmat met daarin sieraden van A Little Piece of Luck. Het doel achter deze webshop spreekt me heel erg aan, namelijk door anderen een ‘stukje geluk’ te bieden door middel van handgemaakte sieraden. En zeg nou zelf, een beetje geluk kunnen we allemaal wel gebruiken! 

De volgende dingen heb ik ontvangen: een oranje gevlochten armbandje met een goudkleurige ketting (€6), een gouden ketting met een prachtige groene steen (€11,25), een lange ketting met daaraan aan Buddha-hanger (€12,95) en een geluksarmbandje (€4,95). Deze laatste is een simpel armbandje, maar met een symbolisch stukje geluk erachter. De bedoeling is dat je het armbandje omknoopt en het draagt totdat het koordje versleten is. Op dat moment is je wens klaar om uit te komen. Natuurlijk heb ik (zo bijgelovig als ik ben) ook een wens gedaan, en ik draag het armbandje nu al een paar dagen om mijn arm. Ik ben benieuwd!

Ik vind de sieraden stuk voor stuk erg leuk en ook de prijs-kwaliteit verhouding valt me niet tegen. Maar wat misschien nog wel leuker is om te vertellen, is de Serendipity actie die momenteel loopt. A Little Piece Of Luck maakt dan pakketjes klaar met daarin een item uit de collectie. De bedoeling is dat deze pakketjes worden verspreid door leuke plekken in heel Nederland zodat anderen dit kunnen vinden. In het pakketje zit ook een briefje voor de vinder, waarop staat dat het pakketje gehouden of cadeau gedaan mag worden en het verzoek om A Little Piece Of Luck te laten weten waar het pakketje is gevonden. Zo kunnen mensen verrast worden met een stukje geluk! A Little Piece Of Luck zoekt nog mensen om te helpen met het verspreiden van deze pakketjes door heel Nederland, dus lijkt het je leuk om te helpen dan kan je voor meer informatie terecht op de website.

Ik ben fan van de webshop, de sieraden spreken me aan en vooral de Serendipity actie vind ik leuk bedacht. Ook leuk om te vermelden: met de code ‘ourfavourites’ krijg je 10% korting op je bestelling t/m eind september. Dus grijp die korting nu het nog kan!

15 Reacties

 1. Beau 16 september 2014 / 08:38

  Leuke sieraden! En inderdaad een heel bijzonder concept!

 2. Manon 16 september 2014 / 09:19

  Ah wauw ik hou hiervan, minimalistisch maar toch ook echt prachtig!

 3. Soesja 16 september 2014 / 09:32

  Mooie sieraden, ik ben ook wel zo bijgelovig met geluksarmbandjes haha!

 4. Maaike 16 september 2014 / 10:33

  Vooral die laatste ketting met die boeddha vind ik leuk! Fijne tip :)

 5. Nicole 16 september 2014 / 16:39

  Mooie sieraden! Ik heb even op de site gekeken en ik ben helemaal verkocht! Meteen maar aan mijn favorieten toegevoegd, fijne tip!

 6. Irma 16 september 2014 / 19:11

  Wauw, wat een mooie gedachte achter een sieraden lijn en wat zijn ze mooi!

 7. Fleur 16 september 2014 / 19:33

  Wat een gave sieraden zeg! Die zou ik ook zo kunnen dragen!

 8. Marieke 23 september 2014 / 16:40

  Super leuk! Heb je eigenlijk nog je ‘faith’ armbandjes gemaakt??

  • Lizzy 24 september 2014 / 11:20

   Hahaha ja die liggen nog steeds klaar… Echt erg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *