New in: Storybooks Jewelry + winactie!

Uit onderzoek blijkt dat je daadwerkelijk gelukkiger wordt als je regelmatig bedenkt waar je dankbaar voor bent. Ik denk dat dat wel klopt, soms staan we niet lang stil bij deze momenten en focussen we ons te veel op het negatieve. Terwijl er is zoveel moois waar we dankbaar voor morgen zijn! Ook al zit het in de kleine dingen. Door dit bijvoorbeeld op te schrijven, sta je even stil bij deze momenten. En op basis hiervan zijn ook de Storybooks Jewelry ontwikkeld, van het Nederlandse sieradenlabel A Beautiful Story. Ik heb zelf een Storybook ontvangen en ik mag er ook één verloten!

De Storybooks zijn kleine, handgemaakte notitieboekjes van gerecycled papier voorzien van een inspirerende quote en bijpassende armband. Elk boekje (er zijn er 12) heeft een eigen thema en een armband die daar qua bedel of met een steen an refereert. Voor mij hadden ze het boekje met optimisme uitgekozen, en dat vond ik heel leuk want ik kan mezelf daar erg in vinden! Ik draag ‘m nu dan ook vast samen met mijn horloge en andere armbandjes.

De Storybooks zijn hier online te bestellen en kosten €14,95. Leuk voor jezelf, maar ook heel tof om cadeau te geven. Of om te winnen! Ik mag namelijk een storybook verloten!

Hoe maak je kans?

Deel op Instagram een mooie ervaring uit 2015 en gebruik daarbij de hashtags #mystoryof2015 en #storybooks. Hieruit kiezen we dan een winnaar! Je kunt meedoen t/m 30 december 2015. Wie weet kun je daarna het nieuwe jaar in met een Storybook waarin je wat mooie herinneringen neer kunt zetten :)

2 Reacties

  1. Simone 22 december 2015 / 07:24

    Ah wat leuk, hele leuke actie ook! Ga eens kijken of ik een mooie foto kan maken :)

  2. Gabriela 23 december 2015 / 10:49

    Echt een hele leuke actie! Ik zou voor ´good luck´ gaan :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *