Tip: piercings online bestellen

In april liet ik een helix piercing zetten en ik heb daar toen een blogpost over geschreven. We zijn inmiddels al wat maandjes verder en ik vond het tijd voor een nieuwe piercing. Ik wilde namelijk al vanaf het begin een ringetje, dus dat moest er komen ook. Maar waar ging ik deze kopen? Ik heb een beetje zitten Google’en en toen kwam ik uit bij de webshop AllOverPiercings.nl. Ik ben er heel tevreden over, dus ik wilde jullie deze tip zeker even meegeven!

Mijn zoektocht begon op Etsy en Ebay. Ik wilde wel een piercing van goede kwaliteit, en daar weet je het toch nooit helemaal zeker. Bovendien is de verzendtijd lang vanuit het buitenland, dus ik wilde liever gewoon bestellen bij een Nederlandse shop. Ik geloof dat ik via een forum terecht kwam bij All Over Piercings. Je hebt hier piercings in alle soorten en maten. Wat een aanbod! Ik bestelde een goud staafje en twee ringetjes: een zilveren en een gouden. Allemaal van chirurgisch staal met een diameter van 8mm. Hier kun je uit kiezen, maar deze maat is voor een helix echt perfect.

Ik besloot dezelfde avond dat ik het pakketje ontving, meteen het gouden ringetje in te doen. Het is een click ring en deze staat er om bekend dat het makkelijk is om te openen en te sluiten. Het kan aan mijn onhandigheid liggen, maar ik had er zelf wel wat moeite mee. Het is een makkelijk systeem, maar het werkt minder makkelijk als je dat bij je oor moet doen. Dus tip: iemand die je helpt met het dichtmaken van de piercing is geen overbodige luxe. Gelukkig was het me wel gelukt na bijna een halfuur friemelen, maar mijn oor was knalrood en de volgende dag ook ontstoken. Bummer! Gelukkig heb ik nu wel een hele mooie piercing in mijn oor, ik ben super blij met het ringetje!

Ik betaalde voor het gouden ringetje €9,95, het zilveren ringetje €7,95 en het gouden staafje €4,95. De piercings waren goed verpakt en super snel verzonden. Echt een aanrader dus :) Waar kopen jullie je piercings?

8 Reacties

 1. Sincerely Lara 23 september 2015 / 08:24

  Ik heb zelf ook een helix laten zetten een paar jaar geleden. Mijn intentie was toen ook een ringetje, maar ik durf er niet echt mee te gaan klooien haha. Misschien binnenkort eens langs bij de piercingshop.

 2. Fleur 23 september 2015 / 09:21

  Ik vind vooral dat zilveren ringetje heel mooi en stoer! Ik wilde dat ik ook zo’n piercing daar bovenin mijn oorschelp had, maar ik zou die echt nooit durven te zetten, haha!

  • Lizzy 23 september 2015 / 15:00

   Haha voor de pijn hoef je t echt niet te laten hoor!

 3. Beau 23 september 2015 / 13:01

  Ik heb er een paar weken geleden ook een laten piercen! Ik laat voorlopig het dikke staafje nog even zitten om het goed te laten genezen, maar daarna ga ik denk ik ook voor een ringetje. Heel leuk! :)

  • Lizzy 23 september 2015 / 15:00

   Ja goed van je! Jammer dat het genezen zo lang duurt he! Maargoed dan heb je ook wat :)

 4. Liselot 23 september 2015 / 17:00

  Heel mooi. Ik heb ook een helix piercing gehad. Ik vind een ringetje net iets mooier dan een staafje.

 5. Amy-Denise 25 september 2015 / 13:41

  Leuk zo’n ringetje! Ik heb zelf twee helix piercings. In eentje heb ik een gewoon staafje en in het andere een halfopen ringetje. Mijn piercings haal ik altijd in de shop zelf maar mijn vriend bestelt die van hem altijd online, meestal bij Crazy Factory.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *