New in: My Jewellery

Afgelopen week kreeg ik de vraag of ik wat sieraden wilde uitzoeken van My Jewellery. Nou, dat leek me wel wat! Ik kwam namelijk zoveel moois tegen op de webshop. Mooie slavenarmbanden, schattige kettinkjes en een hoop ringen. Ik had meteen de neiging om voor de kettinkjes te gaan, omdat ik dat zo leuk vind. Maarja, die heb ik al best wel veel. Hetzelfde geld voor armbandjes. Daarom leek het me leuk om dit keer voor wat meer opvallende sieraden te gaan in plaats van subtiel. Ik heb twee prachtige ringen uitgekozen en een hele vette armband!

Allereerst deze ring en armband. Ik vind het als setje heel leuk bij elkaar staan! My Jewellery verkoopt heel veel van dit soort ringen. Met één steen, twee, of zelfs drie! In het zilver, goud en roségoud met verschillende kleuren stenen. Deze sieraden worden met de hand vervaardigd met verschillende edelstenen. Het gebruikte koper is 18KT verguld en de ringen zijn verstelbaar. Ik vond deze ‘Oval Marble’ ring heel mooi, want deze kleur kan eigenlijk overal bij. Hij kost €14,95.

Daar koos ik ook nog deze armband bij van Les Cleias. Een echte eyecatcher door de spitse vormen aan de uiteindes. Ook deze armband is verkrijgbaar in meerdere kleuren, maar zilver doet het altijd goed en dat vond ik ook mooi voor het najaar. Deze armband kost €19,95.

Ten slotte nog een ring! Dit is een roségouden met een grijs/groen achtige steen. Hele mooie combinatie! Ik ben gek op roségouden sieraden dus een ring kan niet ontbreken! Deze steen is iets kleiner dan die van de andere ring, maar dat maakt ‘m ook wel weer heel schattig. De prijs is hetzelfde: €14,95.

Al met al eigenlijk allemaal prachtige, subtiele sieraden. De sieraden voelen heel stevig aan en waren ook goed verpakt. Ik ben er super blij mee en ga ze zeker vaak dragen.

Zijn jullie al bekend met de webshop My Jewellery?

8 Reacties

  1. Dana 18 oktober 2015 / 16:25

    hele mooie sieraden, vooral de ringen!

  2. Melissa 18 oktober 2015 / 19:37

    Ik kende de webshop nog niet, maar de sieraden zien er ontzettend mooi uit!

  3. Fleur 19 oktober 2015 / 14:31

    Oh wauw, prachtige sieraden! Ik heb er ook wel eens iets besteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *