Festival report: Lakedance 2016 – eerste editie

IMG_3623

Het is weer even stil geweest vanaf mijn kant, maar ik ben er nog! Mijn tentamens beginnen vandaag en daarnaast had ik vorige week een hoop deadlines en moest ik ook veel werken. Maar hey, we klagen niet! Nog 1,5 week en het is vakantie. Ik kan niet wachten tot het zover is! Gelukkig probeer ik ook nog genoeg leuke dingen tussendoor te doen, waaronder Lakedance dat afgelopen zaterdag op de planning stond.

IMG_3650

Look of the day!

FullSizeRender (6)

Het was de bedoeling dat ik een leuke fotoreportage ging maken van de leukst geklede bezoekers, maar daarvoor had ik uiteindelijk te weinig fotomateriaal. Dan maar gewoon een leuk verslag, wie weet de volgende keer beter! Ik ging samen met twee van mijn beste vriendinnen en we hebben een heerlijke dag gehad!

FullSizeRender (7)

IMG_3633

Het leuke aan Lakedance vind ik dat ik er altijd heel veel bekenden tegenkom. Ik kom natuurlijk uit Eindhoven en Lakedance is in Best. Het is dan ook een beetje traditie geworden om ieder jaar naar dit festival te gaan, ook omdat het altijd zo leuk is. Er zijn verschillende stages, dus voor ieder wat wils. Ik ben veel bij Defected, Kletskoek en Mensroom geweest. Allemaal house en techno, precies wat ik leuk vind!

IMG_3625

FullSizeRender (8)

Lakendace is heel groot, maar eigenlijk kom je toch altijd veel mensen tegen. Het publiek is ook gevarieerd, de leeftijd ligt over het algemeen wat ouder dan bij andere feesten waar ik naartoe ga. Ach, ik hoop dat ik over 20 jaar ook nog het plezier heb om zo nu en dan naar een festivalletje te gaan.

Ik kijk in ieder geval weer uit naar de volgende editie, deze vindt plaats op 13 augustus. Wie zie ik daar? Ik hoop trouwens komende tijd weer aan de slag te gaan met nieuwe artikelen, ik heb nog leuke ideeën maar helaas niet zoveel tijd. Nog even geduld!

10 Reacties

 1. manon 15 juni 2016 / 10:56

  Ziet er gezellig uit, ik ken Lakedance niet.

 2. Irma 15 juni 2016 / 12:29

  Even eerlijk: wat zag je er giga leuk uit! :)

 3. Lisa 15 juni 2016 / 16:06

  Huh, ik dacht serieus dat ik jou had zien lopen maar niet bij mezelf nagedacht dat je natuurlijk uit Eindhoven komt ipv Utrecht.. Jammer, anders was ik echt even hoi komen zeggen?? Ga je in augustus ook?

  • Lisa 15 juni 2016 / 16:07

   Oke, nvm. Lees nu de hele tekst pas??

 4. Maaike 16 juni 2016 / 20:35

  Dat heb ik ook altijd met Freshtival: omdat dat in Enschede is kom ik ook allerlei bekenden tegen, ieder jaar weer. Super gezellig :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *