Solar Weekend 2015

Afgelopen weekend vond Solar Weekend plaats en dit jaar bezocht ik het festival voor de derde keer. Ik keek er weer super erg naar uit, want ik vind het gewoon één van de leukste festivals van het jaar. De sfeer is altijd goed, de muziek is leuk en de zon schijnt altijd. Je kunt het al raden: ik heb het weer super erg naar mijn zin gehad. Tijd voor een kort verslagje!

Mijn eerste jaar Solar bracht ik door op de camping, vorig jaar reed ik op en neer naar huis om te slapen. Je had dan wel een goede nachtrust en kon lekker douchen zonder wachtrij, maar ik miste de gezelligheid van de camping wel! Dit jaar ben ik wel naar de camping gegaan. Samen met Merel vertrok ik zaterdag naar het festivalterrein en ben ik daar gebleven tot maandagochtend. We sliepen in een Festitent, dat is een tent die al klaar staat op de camping. Wat een luxe, zo hoefden we veel minder mee te nemen. Er lag ook nog een luchtbed, kussen, lampje en zelfs een condoom in. Haha, goede service!

Na ons gesetteld te hebben op de camping en een drankje deden aan het water in de zon, besloten we het festivalterrein te verkennen. We gingen rechtstreeks naar de techno tent, waar De Sluwe Vos moest draaien. Die wilden we écht niet missen. Het was ook weer een heerlijke set. Verder had ik niet echt veel namen op mijn lijst staan die ik graag wilde zien. Er waren zó veel stages en ik vond het eigenlijk overal wel leuk! Het weer was gewoon top en met een lekker drankje in je hand is het dan ook al snel goed.

Het zonnetje scheen, we konden de korte broek weer aan… Genieten! Het weer was zo druiliger de dagen ervoor, maar Solar Weekend maakte alles weer goed! Net alsof je even op vakantie was… Ik heb helaas niet zo heel veel foto’s gemaakt omdat ik eigenlijk vooral bezig was met genieten. Ach, dat is ook belangrijk toch!

Het leuke aan Solar vind ik altijd de verschillende soorten stages en kraampjes. Het ziet er altijd gezellig uit! Ik heb me zaterdag heel goed vermaakt in de techno tent en bij Vage Gasten, terwijl zondag ging ik meer voor de R&B en was ik veel te vinden bij een stage die als het ware verstopt was. Ik had die stage zaterdag ook helemaal gemist, maar je moest er echt naar op zoek. Had je het gevonden, dan stond er ook nog eens een luchtkussen in. Heel leuk!

Zondag trok ik veel op met de jongens van het mediabureau en hebben we de longen uit ons lijf gedanst. Ik vind R&B echt heerlijk en als ik die muziek hoor, dan kan ik ook echt niet stil blijven staan. Nou, dat bleek maar weer! Ik heb de grootste lol gehad. Daarna kwam ik Lola tegen en ben ik de rest van de avond met haar geweest. Voor je het wist, was het alweer voorbij en nu moeten we weer een jaar wachten… Ik heb er weer echt van genoten! Mijn benen deden maandag super veel pijn, van mijn stem was weinig over en mijn lichaam snakte naar slaap, maar ohhhh wat was dat het waard!

Zijn er bezoekers die naar Solar zijn geweest? En zoja, wat vond je ervan :)?

7 Reacties

 1. Irma 5 augustus 2015 / 11:04

  Klinkt als een heerlijk weekend met een hoop zon en veel gedans. Fijne dingen! En nu hopen dat je weer een beetje bijgekomen bent haha.

 2. Fleur 5 augustus 2015 / 11:28

  Wat een leuke foto’s allemaal! Ik ben er zelf nog nooit geweest maar Solar lijkt me wel ontzettend leuk om eens heen te gaan..

 3. Tamara 5 augustus 2015 / 12:50

  Super leuk! Ik ben er nog nooit geweest maar ik zag afgelopen weekend wel een stukje op tv en dat zag er leuk uit!

 4. Yasmine 5 augustus 2015 / 15:40

  Leuk dat jij ook genoten hebt! Nogmaals bedankt voor de kaartjes het was echt top! X

 5. Maaike 5 augustus 2015 / 19:12

  Klinkt leuk! En ook leuke foto’s van jou en je vriendinnen :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *