Ecco Petit Factory Event

schermafbeelding-2016-09-20-om-20-44-49

Afgelopen zaterdag was ik naar het Ecco Petit Factory event, waar ik samen met de andere Nelson ambassadeurs aanwezig was voor een leuke workshop. Dit event werd georganiseerd door Ecco Leather, een onderdeel van Ecco. Dit is één van ‘s werelds grootste leerleveranciers, met vier leerlooierijen over de hele wereld. Daar had ik echt geen idee van!

img_8053

img_8057

Ecco Leather heeft veel klanten over de hele wereld. Wat dacht je bijvoorbeeld van Apple, Vera Wang en Marc Jacobs? Ze lieten verschillende leersoorten zien en het was erg leerzaam om te zien wat voor verschillende soorten leer ze kunnen maken. En ik maar denken dat Ecco alleen schoenen verkocht… Interessant!

img_8069

img_8091

Na wat leuke informatie mochten we zelf aan de slag om onze eigen tas maken. Een klein tasje, een clutch, laptophoes of shopper… Het was allemaal mogelijk! Ik besloot op safe te spelen en te kiezen voor een shopper. In het zwart. Lekker, verrassend haha! Ik heb gekozen voor smalle handvatten in een lengte zodat ik de tas comfortabel over mijn schouder kan dragen. Het is een hele simpele tas geworden, maar wel eentje die ik heel vaak kan gebruiken. Ik ben er super blij mee! Zoals je ziet past ‘ie ook perfect bij mijn nieuwe Dr. Martens.

img_8166

Na het event gingen we vanuit Nelson nog lunchen en kregen we ook het najaarsmagazine te zien. Super leuk! Ik zal daar binnenkort nog wel wat meer over vertellen. Ik wil in ieder geval Nelson bedanken voor de gezellige ochtend :)

2 Reacties

  1. Tedje 21 september 2016 / 19:19

    Aaah jammer dat ik toen nog op vakantie was, anders was ik er ook :-) Super leuke tas, ik had echt precies dezelfde gemaakt waarschijnlijk. All black everything.

    • Lizzy 22 september 2016 / 11:56

      Aw echt! Was echt een leuk event inderdaad!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *