My life as Liz #205

NPXK9562

Het mag even gezegd worden: wat is vakantie toch fijn. Ondanks dat ik wel baal dat ik niet naar het buitenland ga, weet ik me prima te vermaken. De tijd vliegt zelfs voorbij! De afgelopen week was het heerlijk weer en ik heb er onwijs van genoten. Ik moet ook iedere week werken, maar dat maakt de vrije dagen extra fijn. Ik heb weer genoeg leuke dingen gedaan en foto’s gemaakt!

IMG_5428

Naar By The Creek Festival met Merel. Het was de eerste keer dat dit festival werd georganiseerd, maar ik vond het zeer geslaagd. Niet zo groot, en er waren verschillende muziekstijlen aanwezig. Zo was er techno maar ook r&b: wat ik allebei heel erg leuk vind. Toffe combinatie en goed georganiseerd.

IMG_5452

Heerlijk ontbijtje op het dakterras! Daarna ging ik naar Soia om te chillen in de zon en ‘s avonds keek ik de EK-finale onder het genot van een grote schaal nacho’s. Als dat geen genieten is!

IMG_5490

Jep, nog steeds iedere week meerdere keren in de gym te vinden!

IMG_5495

Gezellig eten met Esmée, die ik dit jaar in de klas heb leren kennen. Super gezellig! We maakten noodles: super makkelijk maar toch lekker. Wijntje erbij… Omdat het kan!

IMG_5510

Wakker worden in de zon met een kop koffie en een lekker ontbijtje: een smoothie bowl!

IMG_5637

Na het L’Oréal Event ging ik nog even lunchen met Sarah. Ik zie een beetje bleekjes, maar ik was ook echt moe. Toch altijd mentaal ook wel vermoeiend zo’n event. Die middag deed ik lekker een dutje en ‘s avonds ging ik de stad in voor wat biertjes en chillde ik met vrienden.

IMG_5683

Treinselfie! Onderweg naar Amsterdam. Eerst even gezellig thuis bijkletsen met een lunch en daarna…

IMG_5820

Thuishaven!! Het was mijn eerste keer Thuishaven maar ik heb er echt een fijne dag gehad. Het was super mooi weer en de sfeer was echt top!

IMG_6091

En wat doe je op een brakke dag als het warm weer is? Precies: niks! Lekker chillen in de zon. We gingen naar Strandzuid, wat echt een heerlijke plek is in Amsterdam om te genieten van het weer.

IMG_5827

Je kunt er overigens ook fijn zitten om even te lunchen of te borrelen. Na een paar heerlijke zon-uurtjes moest ik helaas de trein pakken omdat ik ‘s avonds moest werken. En geloof me… Met die hitte van afgelopen week was dat niet zo’n pretje! Maar hey, we mogen niet klagen.

IMG_5837

Gezellig lunchen en wijn drinken met vriendinnen. Ik wilde zo graag van het lekkere weer profiteren, ook al had ik maar even de tijd.

IMG_5913

Woensdag was ik een hele dag vrij dus gingen we lekker zwemmen. Het water had ook de perfecte temperatuur om goed af te kunnen koelen.

IMG_5971

‘s Avonds sprak ik af met een vriend en aten we nacho’s en dronken we wijn. Van dit soort zomeravonden kan ik echt genieten.

IMG_5977

Tja dat krijg je als je in een hotdogbar werkt, dan eet je standaard iedere week hotdogs… Lekker zijn ze wel!

IMG_5981

Vrijdag lekker door de stad gestruind en bij Coffee Company neergeploft voor een lekkere ijskoffie. Favoriete drankje met dit warme weer!

IMG_6090

‘s Avonds at ik burgers (#fitgirl) bij Meneer Smakers. Hmmm, altijd goed! De frietjes zijn ook lekker, bijna net zo lekker als bij Dogma ;)

IMG_5984

Daarna gingen we nog door naar de Parade. De sfeer was heel relaxt, ze hadden lekkere wijn en ik mocht mijn eigen poffertjes maken. Misschien ga ik deze week weer even langs, is echt super leuk!

IMG_6045

We sluiten de My life as Liz af met een foto van één van de leukste festivals ooit: Welcome To The Future! Het was mijn eerste keer, maar de sfeer was zo goed, de muziek was zo chill en ik heb het gewoon heel erg naar mijn zin gehad. Die zondag heb ik dan ook vrij weinig gedaan. Lekker uitgeslapen, film gekeken, even de stad in geweest… En toen was het alweer maandag!

Deze week moet ik veel werken, maar gelukkig heb ik ook nog genoeg leuks kunnen plannen. Ik ga lunchen, uit eten en lekker stappen met mijn vriendinnen in Amsterdam. Ik hoop volgende week weer op tijd een nieuwe My life as Liz te plaatsen!

6 Reacties

 1. Charile 26 juli 2016 / 09:57

  Leuke foto’s weer :) Ik zie een hoop lekker eten hihi

 2. Birgit Roobol 26 juli 2016 / 10:39

  Ziet er tof uit! Welcome to the Future was zó gaaf. Heb echt van iedere minuut genoten. Van het weer, de locatie, de muziek. Goed feestje! ??

 3. Maaike 26 juli 2016 / 11:13

  Wat heerlijk dat je naar zoveel festivals bent geweest; festivals zijn altijd leuk! En ook tof dat je in een hotdogbar werkt. Die hotdog lijkt me erg lekker!

 4. Martine 26 juli 2016 / 20:16

  Wat een leuke foto’s! Ziet er heerlijk uit allemaal. Ik was ook bij Welcome to the future, wat was het gaaaaaaf!

 5. Claire 27 juli 2016 / 22:50

  Hey,
  zou je een keer een artikel willen schrijven over jouw haarroutine? Welke producten je gebruikt en hoe je ze gebruikt? Het zit namelijk altijd #flawless
  XX

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *