My life as Liz #210

drsd2701

Zo, voor mijn gevoel heb ik even onder een steen gelegen. En doe ik dat nu eigenlijk nog steeds. Ik ben druk aan de slag met stage en hoewel dat niet zo zwaar is, vliegen de dagen echt voorbij. Ik werk er nog naast, probeer te sporten (hoewel dat geen succes is haha), heb volle weekenden en net iets te weinig slaap. Ik ben daarom nu ook niet helemaal fit en dat is een beetje jammer. Maaaar we mogen niet klagen! 

img_7472

Chillen in het park! En waarom dat magnetron boek daar ligt… Die kreeg ik omdat ik mee deed aan iets voor Allerhande. Heb ik weer, haha. Wie weet staat het binnenkort op YouTube of op de Allerhande site, ik zag mezelf namelijk al even snel in een voorstukje.

img_7486

Ik liet heel impulsief weer een nieuwe tattoeage zetten. Haha oeps! Hij staat symbool voor onze vriendschap. Het boeit me eigenlijk vrij weinig als mensen er een mening over hebben, als je eenmaal een tattoo hebt dan is eentje extra zo gezet. En ik ben er erg blij mee! Hij is niet zo opvallend maar het heeft juist wel wat.

img_7812

Op m’n werk hebben ze deze prachtige muurschildering laten maken. Ik vind hem zo vet! Als ik het laat tatoeëren dan betalen zij het. Maar het is natuurlijk wel echt een groot ding haha :p

img_7753

En zo gaat dat er in de praktijk aan toe… Professioneel hotdogmaker haha!

img_7765

Lekker lunchen met een vriendin bij BROEI. Echt een aanrader, ik ga er snel weer eens naartoe!

img_7835

Onderweg naar stage! En dat iedere dag haha. Vandaar de schrale hoeveelheid aan foto’s!

img_7889

Zaterdag werd het weer tijd voor een festival: Smeerboel stond op de planning! Van te voren dronken we heerlijke gin-tonics.

img_7898

Met de liefste chicks!!

img_7943

Selfie timeeee! Zaterdag was de enige dag dat mijn hoofd selfie waardig was, hahaha.

img_7983

Lekkere salade met garnalen en mango gemaakt en opgegeten op het dakterras. Nu het zo warm was ‘s avonds, nog even van profiteren. De rest van de dag zit ik namelijk de hele dag onder de airco en krijg ik er niet zoveel van mee :p

img_7990

Klein wijntje, omdat het kan! Nog eventjes doorknallen en het is alweer weekend! Yaay.

7 Reacties

 1. Roos 15 september 2016 / 16:51

  Ik ben echt zó verliefd op die tattoo op je arm. De plek is perfect en het design, ZO mooi! X

 2. Roos 15 september 2016 / 16:56

  Ik heb zelf geen tattoo’s en ben ook niet van plan er een te nemen (binnenkort dan), maar ik vind die van jou wel echt heel mooi! En die gin tonics, zien er zoooo lekker uit!

 3. Fleur 15 september 2016 / 19:48

  Wat een mooi gebaar voor jullie vriendschap!

 4. Charlotte 16 september 2016 / 17:43

  Erg leuke foto’s! Hmm die gin tonics zien er superlekker uit! Leuk dat je hotdogs maakt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *