My life as Liz #192

Zo, na een heerlijk weekend ga ik de week weer fris beginnen! Ik heb de afgelopen dagen (mede door Sinterklaas) zo ongezond gegeten en van sporten is een paar dagen ook niet veel gekomen. Ik voel me dan meteen niet fijn, dus deze week begin ik de week weer fris en fruitig! Afgelopen week begon ik maandag met een hele leuke bloggers kookworkshop bij Vapiano, heb ik lekker gesport, ik bakte de lekkerste brownies ooit en vierde gezellig Sinterklaas thuis én bij mijn opa en oma. Ik kocht ook nog wat mooie beauty goodies die ik deze week nog graag wat duidelijker wil laten zien!

Maandag reisde ik af naar Eindhoven voor een bloggers kookworkshop bij Vapiano. Ik kwam tot de conclusie dat ik gewoon bijna geen foto’s heb gemaakt, zo jammer! Dit was mijn eerste poging tot het maken van een cappuccino, haha! Wel leuk om te doen. Daarnaast maakte ik mijn eigen pasta carbonara en kregen we een rondleiding. Het was echt super gezellig!

Gezellig met Merel sporten. Ik was mijn motivatie een beetje kwijt, maar als je dan samen gaat is het echt 10 keer leuker!

We maakten Kip Madras. Zijn wel allebei dol op. Maar ‘t is niet echt bepaald fotogeniek zo, haha oeps!

Chill tv kijken. Sinds ik mijn tv weer heb aangesloten en het buiten wat kouder is, vind ik het heerlijk om met een dekentje op mijn bedbank te kruipen. Laptop erbij, heel relaxed! Meestal werk ik ‘s avonds aan de website waar ik voor schrijf.

Ik bakte deze heerlijke brownies! Ik liet ze net iets te lang in de oven staan, want ik dacht dat het nog te zacht was. Daarom is de bovenkant bijna zwart. Maar ze smaakten echt goddelijk, hier vind je het recept.

Ik maakte de brownies omdat we vrijdag thuis gingen gourmetten. Iedereen had wat cadeautjes gekocht voor elkaar en het was heel gezellig! Van het geld en de cadeaukaart die ik had gekregen heb ik zondag iets heel moois gekocht!

Er kwam een heel leuk pakket van Max Factor binnen. Ik heb al wat dingen geprobeerd en het zijn erg fijne producten. Foundations in hele lichte kleuren (handig), mooie bronzers en lipsticks in verschillende kleuren. Laat maar weten als jullie er wat over willen zien!

Mijn nieuwe trui van Monki! Ik wilde al langer iets met zo’n split en dit was eigenlijk precies wat ik zocht.

En mijn Daniel Wellington horloge met Buddha to Buddha armband en een ‘Happy’ armbandje dat ik vrijdag van mama kreeg. Die Buddha to Buddha kreeg ik voor mijn 16e verjaardag, dus die heb ik ook al een tijdje inmiddels. Hij is nog steeds mooi!

Hmmm zo fijn lekker kroelen met de katten! Als ze er zelf zin in hebben dan, haha.

Zondag ging ik met mijn zusje naar de stad. Ik kocht wat leuke dingen waaronder iets bij Bobbi Brown. Mijn eerste Bobbi Brown product! Ik heb nog geen goed licht gehad om foto’s te maken (first blogger problems), maar jullie gaan er nog zeker wat van zien!

 Deze week moet ik naar het ziekenhuis voor controle, ga ik gezellig uit eten met een blogvriendinnetje en ga ik in het weekend naar het I love Beauty event en naar het concert van De Sluwe Vos. Zin in! Tot de volgende My life as Liz :) X

12 Reacties

 1. Amy 7 december 2015 / 08:44

  Super lieve kattenfoto! Fijne week :)

 2. Simone 7 december 2015 / 10:10

  Ik ben heel benieuwd naar wat je hebt gekocht van Bobbi Brown, maar het kan niet anders dan mooi zijn, haha. Ik ben trouwens heel benieuwd ook naar het brownie recept maar volgens mij ben je hem vergeten te linken!

  • Lizzy 7 december 2015 / 11:46

   Woeps goed dat je het zegt, ga het meteen aanpassen!

 3. Tedje 7 december 2015 / 11:59

  Je Daniel Wellington horloge is prachtig! En ik heb zin in morgen!! Yeah!

 4. charile 7 december 2015 / 18:35

  Leuke foto’s weer! Ben benieuwd wat je bij Bobbi Brown hebt geshopt :D

 5. Manon 7 december 2015 / 19:58

  Leuke foto’s! Die brownies zien er goed uit.

 6. Bertine 7 december 2015 / 22:24

  ik ben benieuwd wat er in dat Bobbi Brown tasje zit! De gourmettafel zag er gezellig uit trouwens!

 7. Marloes 8 december 2015 / 07:26

  Wat een leuke foto’s om te zien! De brownies zien er echt heerlijk uit ook.

 8. Tea 8 december 2015 / 11:32

  Wat zien die brownies er goddelijk lekker uit <3 En alleen al door de verpakkingen van luxe merken zoals Bobbi Brown krijg ik spontaan de neiging er iets van te kopen!

  • Lizzy 8 december 2015 / 12:00

   Haha ja die verpakking alleen al is liefde!! In zo’n mooi tasje ook… Zucht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *