Helemaal zen door een massage

Yes, ik was al een tijdje aan het wachten tot ik bovenstaande foto een keer kon gebruiken en het moment is eindelijk daar! Ik werd namelijk een tijdje geleden benaderd door Ingeborg. Zij heeft een massagepraktijk in IJsselstein genaamd Massagepraktijk Borg. Ze had gevraagd of ik een massage wilde ontvangen en dat leek me wel wat! Zo zeker tegen het einde van mijn tentamenweken kwam dat echt heel erg goed uit. Lekker ontspannen!

Ingeborg geeft verschillende massages zoals ontspanningsmassage, sportmassage, kindermassage en massage bij kanker. Het is een super vriendelijke en lieve vrouw en ik werd heel leuk ontvangen. Ik heb zelf niet echt vaak massages gehad, mijn moeder is schoonheidsspecialiste geweest en masseerde me vroeger ook wel eens. Helaas alweer even geleden, dus mam als je dit leest ;)…

De praktijk van Ingeborg is dus in IJsselstein, wat prima te bereiken is met openbaar vervoer. In het gebouw zelf zitten nog wat andere dingen zoals een pedicure. Heel leuk ingericht allemaal, en je voelt me je meteen op je gemak. Ik voelde me de dag van de massage een beetje moe, maar na de massage zelf voelde ik me echt herboren! Ingeborg had mijn rug, nek, schouders en benen gemasseerd met verschillende bewegen en technieken. Het was echt precies wat ik nodig had die dag en ik vond het heel fijn om even lekker te liggen en aan niks te denken. Aanrader dus! Je kunt hier meer informatie vinden over de massages die Ingeborg aanbiedt.

Ondergaan jullie wel eens een massage?

6 Reacties

 1. Anna 10 november 2015 / 09:13

  Wat fijn! Haha, die foto :). Lekker ook om dat te doen in de tentamenperiode. Genieten!

 2. Tea 10 november 2015 / 11:15

  Haha toepasselijke foto! Lijkt me echt heel erg fijn zo een massage, maar heb er zelf nog nooit een gehad!

 3. Fleur 10 november 2015 / 13:09

  Mmm, ik hou van massages! En echt een super leuke foto van jou!

 4. Nadia 10 november 2015 / 17:50

  Deze is wat ver voor mij haha, maar ik onderga ook graag een goede massage. Zo goed voor je spieren met al het sporten, maar ook echt voor je gemoedstoestand hihi

 5. Marleen 11 november 2015 / 00:19

  Ah lijkt me heerlijK! ik krijg zelf niet vaak een professionele massage, maar het lijkt me heeerlijk om lekker te ontspannen :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *