My life as Liz #189

Yeaaaaah, mijn tentamens zijn eindelijk voorbij! De afgelopen 3/4 weken stonden echt alleen maar in het teken van school en ik was er zó klaar mee. Eerst een week vol deadlines, toen vakantie (waarin ik dus ook gewoon moest leren) en toen 3 tentamens verspreid over 2 weken. Lekker geregeld, not! Natuurlijk heb ik niet alle dagen vol zitten studeren, maar het gevoel dat je nog tentamens hebt is zo vervelend. Gelukkig is het nu voorbij en heb ik lekker kunnen genieten van mijn rustige weekend! Deze week begint weer een nieuwe periode school en is het weer even wat rustiger. Heerlijk! Deze week is qua foto’s dan ook niet heel boeiend, maar tja het studentenleven is ook gewoon niet zo spannend!

Maandag begon niet zo boeiend. Ik ging eerst sporten, daarna moest ik even langs de huisarts, bloedprikken en toen ging ik door naar Utrecht want ik had ‘s avonds dansles. Niet zo’n hele drukke planning, maar ik moest 40 min wachten bij de huisarts en tja voordat je dan klaar bent… Gelukkig kon ik lekker ontspannen tijdens dansles!

Dinsdag bakte ik tussen het leren door gezonde pepernoten. Het recept staat op BestFitFriends! Heel lekker. Daarna dronk ik nog even koffie met een klasgenootje, en ‘s avonds ging ik met haar studeren. Ik ben deze week van veel dingen vergeten foto’s te maken of ik had er geen zin in haha.

Mijn Loavies bestelling kwam woensdag binnen. Op het perfecte moment: want ik wilde de jurk meteen aanhouden omdat ik ‘s avonds ging eten voor de verjaardag van mijn opa. Ik moest na mijn tentamen meteen door, dus zat nogal overdressed in de collegezaal haha… Er komt hopelijk deze week nog een post online over mijn bestelling!

Woensdag kwam ik op tv! Bij het programma Nederland in de Auto. Best awkward want het was al zo lang geleden opgenomen. Maar wel grappig opzich. Heel leuk om jullie reacties erover te lezen op Twitter! Deze foto kreeg ik van Tedje doorgestuurd trouwens haha.

Met mijn lieve opa! We hebben heerlijk gegeten bij ‘t Zusje in Sint-Oedenrode.

Donderdag was ik echt heel erg moe. Ik had de andere dagen nog wat werk-dingetjes tussendoor en ik had die ochtend eigenlijk een event op de planning staan. Maar ik kon gewoon echt niet meer! Ik besloot dus het event af te zeggen en even wat langer te slapen. Eigenlijk voelde ik me de hele dag niet zo fit, maar ‘s avonds ging ik naar IJsselstein voor een massage. Dat was zo heerlijk en deed me echt goed. Daarna nog de laatste beetjes leren voor mijn laatste tentamen.

Hmm, breakfast!

Die grauwe lucht is echt niet mijn ding… Het wordt ook zo snel donker en dat is echt vervelend als je nog foto’s wil maken voor je blog.

Vrijdagavond toch nog maar even de gym in… Mijn motivatie is een beetje ver te zoeken de laatste tijd, maar ondanks dat ga ik toch nog wel minstens 4 keer per week.

Zaterdag sprak ik af voor koffie in de stad, maakte ik outfitfoto’s en deed ik verder eigenlijk niet zoveel. Zondag begon ik de dag weer in de sportschool, maakte ik bovenstaande heerlijke smoothie bowl (recept op BestFitFriends) en werkte ik aan mijn blogs. Fijne dag dus, klaar voor een nieuwe week!

11 Reacties

 1. Sophie 9 november 2015 / 06:54

  Ben heel benieuwd naar de rest van je bestelling! Gelukkig heb je ondanks het leren voor je tentamen nog veel leuks kunnen doen.

 2. Simone 9 november 2015 / 09:38

  Volgens mij staat die jurk je echt super! Ik ben benieuwd naar de rest van je bestelling. Super leuke foto ook, die met je opa! Ik heb het stukje op tv gemist, eens kijken of ik het nog terug kan zien!

 3. Roos 9 november 2015 / 10:33

  Dat jurkje met die col staat je echt tof! X

 4. alexa 9 november 2015 / 11:02

  Jeetje 4 keer in de week sporten en wat een prachtige jurk had je van loavies!!

 5. Anneleen 9 november 2015 / 12:19

  Wat fijn dat je tentamens er op zitten! Geniet maar even van de rust nu, dat heb je verdiend :)

 6. Marissa 9 november 2015 / 12:23

  Leuke foto’s! Ik wil zo’n smoothie bowl echt nog eens proberen! Lijkt me echt heel lekker!

 7. Manon 9 november 2015 / 16:26

  Wat een leuke foto’s. Je zal wel een hele last van je schouders hebben nu de tentamens erop zitten !

 8. Maaike 9 november 2015 / 20:06

  Ik heb je op tv gezien en het was best schattig om te kijken haha! Ook wel erg tof om te zien hoe hard je haar is gegroeid sinds die opnames. En fijn voor je dat je je tentamens erop hebt zitten, altijd een fijn gevoel :)

 9. Tea 9 november 2015 / 20:22

  Ook al is je motivatie ver te zoeken, vind ik dat je alsnog veel sport! Fijn dat je tentamens over zijn, tijd voor leuke dingen weer dus en geen stress :)

 10. Marleen 9 november 2015 / 21:33

  Leuk! Ik vind je haar zo lang lang geworden zeg, zo leuk! En wat grappig dat je op tv was, ook inderdaad een tijdje terug want je haar was daar nog een heel stuk korter! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *