Giorgio Armani Sì eau de parfum

Twee weken geleden verkondigde ik nog dat ik geen geld had voor een nieuw parfum. Ik miste echter een geurtje wat echt lang blijft hangen, dus toen ik weer een leuk bedrag had verdiend met bloggen vond ik het tijd om mezelf eens te verwennen. Goed excuus, right? Er zijn een aantal geuren die ik momenteel heel lekker vind, zo heb ik J’Adore van Dior al twee keer gehad en is Daisy van Marc Jacobs ook een favoriet. Het leek me alleen ook leuk om een keer wat anders te proberen en per toeval rook ik Sì van Giorgio Armani. Ik was meteen verkocht! De verpakking spreekt me nog niet eens zo aan (het oog wil ook wat), maar ik vind de geur echt heerlijk!

Ik ben echt super slecht in het omschrijven van geuren, dus ik laat dat liever over aan een echte beautyblogger zoals Cynthia van Misslipgloss.nl. Je kunt haar review hier lezen. Een grappig feitje: door haar ontdekte ik de geur Love, Chloé die ik ook echt super lekker vind. Ik denk dat we wel een beetje een overeenkomstige smaak hebben op dat gebied! Cynthia noemt de geur perfect voor overdag, en daar ben ik het wel mee eens! Maar voor een avondje uit is hij zeker ook heel erg geschikt. Het is wel een wat apartere geur, maar ik ben fan! Sowieso vind ik de geuren van Armani heel lekker, Diamonds had ik ook opgespoten en die wil ik ook nog een keertje kopen. Maar voor nu is dit mijn nieuwe favoriet!

Ik kocht de versie van 30 ml bij de Douglas voor €55,-. Ik ben er heel blij mee! Zijn jullie bekend met deze geur?

10 Reacties

 1. cheyenne 24 september 2014 / 06:54

  jaaa deze heb ik ook! ik heb ‘m ook tijdens een vakantie in de vs afgelopen zomer gekocht, heerlijke geur :)
  xo, cheyenne

 2. Marjolein 24 september 2014 / 07:39

  Ja, dit is echt m’n favoriet! Ik heb ‘m al een tijdje en je doet er zo ontzettend lang mee, omdat het best een sterke geur is heb je aan een spray wel genoeg. Ik word er elke ochtend blij van als ik ‘m opdoe :)

 3. Hannah 24 september 2014 / 09:29

  Ik ken de geur niet, maar ik ken wel het gevoel van jezelf verwennen met een luxe geur. Heerlijk is dat! Geniet van je nieuwe aanwinst! :)

 4. Frederique 24 september 2014 / 11:17

  Dit lijkt me een heerlijk geurtje, hoor er zoveel mensen over! X

 5. Manon 24 september 2014 / 11:38

  Ik ken hem niet, de verpakking spreekt me persoonlijk ook niet zo aan maar de geur is toch het belangrijkste al zou ik hem niet zo snel pakken in de winkel :)

 6. Josie 24 september 2014 / 13:25

  Jaaa, dat luchtje staat op mijn wishlist. Zo lekker is die! Jammer van de flacon. X

 7. Joyce 26 september 2014 / 21:03

  Fijne geur is het he? :) Ik heb vandaag nog in de parfumerie staan twijfelen of ik ‘m niet mee naar huis moest nemen! Al twijfel ik of ik hem niet té zoet en zwaar vind! D&G The One, Lancome La Vie est Belle en Viktor en Rolf’s Flowerbomb lijken hier trouwens op, mocht je ooit op zoek zijn naar een vergelijkbare geur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *