Monki underwear

Een tijdje geleden kocht ik een bralette bij Monki. Dit was toen één van de weinige winkels waar ze bralette’s verkochten, bij de H&M had je ze wel maar niet in zo’n ruim aanbod. We zijn inmiddels alweer meer dan een halfjaar verder en nu hangen de winkels er vol mee. Maar toch blijft Monki mijn favoriete adres voor het kopen van bralette’s. Ze hebben super veel leuke beha’s die perfect zijn voor meiden met een wat kleinere cupmaat en het is ook nog eens betaalbaar. Vandaag laat ik wat leuke exemplaren zien!

Niet alleen zwart, maar verschillende kleuren zijn bij Monki vertegenwoordigd. De meeste bh’s hebben geen vulling, maar er zijn een paar die dat wel hebben. Je betaalt er vaak rond de 12 tot 15 euro voor wat ik ook nog eens hartstikke mee vind vallen. Als je wat grotere borsten hebt dan bieden ze misschien niet genoeg steun, maar voor mij is het perfect. Ze zitten super lekker (alsof je niks draagt) en ik vind het ook nog eens mooi staan. Oja, en wat ook leuk is: ze hebben zelfs een Lizzy beha! Die moet ik eigenlijk gewoon kopen, haha.

Klik hier om naar de website van Monki te gaan. Naast bh’s hebben ze ook nog leuke bijpassende broekjes! Zeker even de moeite waard om te kijken. Wat vinden jullie van lingerie van Monki?

5 Reacties

 1. Liselot 8 september 2015 / 09:54

  Supermooi en elegant. Volgens mij zitten zulke bh’s ook 100x fijner. Ik heb er eentje van de H&M, maar deze zijn ook heel mooi

 2. Sincerely Lara 8 september 2015 / 10:07

  Super toevallig, ik was gister nog op hun website aan het kijken naar de Bralette’s! Ik twijfel alleen nog steeds of ik er een moet aanschaffen!

 3. Fleur 8 september 2015 / 16:40

  Ik vind die lace bh’s zo mooi en vrouwelijk! Ik vind vooral die zwarte rechter bovenste en bordeaux rode het mooist!

 4. Maaike 8 september 2015 / 19:27

  Helaas niet geschikt voor vrouwen met een grote cup maat :(

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *